џимеј
џимилино
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 10.391
- Поени од реакции
- 25.192
:nenene::nenene::nenene:
Не знам дали некој го има спомнато филмов, ама... -.- Па уште па го гледав секој пат кога ќе го дадеа на Сител.
:back:
:nenene::nenene::nenene:
Не знам дали некој го има спомнато филмов, ама... -.- Па уште па го гледав секој пат кога ќе го дадеа на Сител.
:pos2:Twilight - на режисерите би им препорачал да го прекрстат во Мала Група Педера.
Duel,:nenene::nenene::nenene:
:back:
Не е добар. Убо шо си го изгаснал. Јас се мачев сат и пол со надеж дека бар нешо ќе е интересно, ама јок.Пичка со заби.
Сум гледал лоши филмови, но овој ептен не му дадов шанса. Го изгасив после првите 5минути. Можда и добар e, којзнае.
--- надополнето ---
Едит, овој ќе да беше..
http://www.imdb.com/title/tt0780622/
Vanilla Sky не еМа тоа во голема мера зависи од глумците...на пример скоро сите филмови кај шо глуми камерун дијаз во главна улога се глупави
Се очекував, ама овај филм да биди спомнат во ова тема не. Значи филмов е ПОИМ за психолошки трилер. Едниствено можиш да го сместиш овде ако не си го разбрал...Identitet:nesum:
Јас стварно не знам шо ви еТитаник. Најлош без конкуренција.
А лоши ви беа Скери Муви филмовите, па сега ги напаѓате режисерите? Сите имаат лоши периоди, ова е може нивниот лош период. Енд оф дискаш`н.Се очекував, ама овај филм да биди спомнат во ова тема не. Значи филмов е ПОИМ за психолошки трилер. Едниствено можиш да го сместиш овде ако не си го разбрал...
Јас стварно не знам шо ви е
Иначе, некни го изгледав, можи најглупиот филм на сите времина без конкуренција.
Vampire suck
Иначе најмногу што ме насмеј нешто од страна на филмов, беше едно review од некој на IMDB. Mорам да ви го копирам да го прочитате
Worse than WW1 and WW2 combined, 21 July 2010
Author: Alexia Carleon (enedrulesyou@yahoo.com) from United States
I'm not going to vote a 1 for this film, in fact I'm no going to vote at all. Giving this a 1 would actually compliment it and it doesn't it doesn't deserve it. IMDb really needs to have a 0 option cause some films are so bad, like all of the Jason Friedberg and Aaron Seltzer movies. These films are actually one of the most devastating acts of terror ever done by humanity. Be Aware,your IQ scores might drop by 10-25 after watching the end of this film.
Some people say Global Warming/AIDS/Pollution are the worst problems in the world. However we need to fix this crisis we are in. Jason Friedbergh and Aaron Seltzer might cause the end of civilization in less than years time. Maybe the mayans were warning us of the incoming danger and maybe the world will really end in 2012 because of these movies created by the two worst film directors/producers: Jason Friedberg and Aaron Seltzer.
Слободно можеш да изгледаш неколку филма од оваа продукција кога немаш комедии, како замена :pos2:
Имаш препорака...
Зборот „катастрофа“ добива сосема нови димензии со нив :pos2:
Sherlock Holmes, I'm a Legend, King Kong, The Hills Have Eyes, Cloverfiled, War of The Worlds...
Најидиотските филмови во последниве 3-4 години