Најлоши и најглупави филмови

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
Гледам некои се запнале за филмови од б продукција ,што може да очекувате од нив? Туку burn after reading човече,врвна актерска екипа,во режија на коен брадрс, а филмов да не почвам да го вреѓам ...
до сцената во подрумот на клуни кога го ја заврши нишалката гледав па после го дилитнав

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
залудно потрошени час и половина,не знам што му требала улогава на Дензел Вашингтон,ајде сум се изнагледала клише филмови,ама ова е веќе ептен големо клише,кога слушнав дека он глуми па и Траволта си реков ќе да е добро нешто,ама на крај едвам го догледав,можеле да стават било кои двајца актери да ја завршат работава,Дензел е превисока класа за ваков филм.
Уште една приказна за тоа како обичен просечен човек го спасува денот....:nesvest:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
Џон Траволта е еден од најпреценетите глумци, згора на тоа барал огромни хорнорари за снимање..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Не знам дали некој го има спомнато филмов, ама... -.- Па уште па го гледав секој пат кога ќе го дадеа на Сител. :tapp:

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.759
Поени од реакции
5.035

Не знам дали некој го има спомнато филмов, ама... -.- Па уште па го гледав секој пат кога ќе го дадеа на Сител. :tapp:
:pos2:

Филмов ретко кој не го стави во оваа категорија , ама барем сите сме го изгледале до крај да видиме шо ќе се деси ..и баш крајот е најглуп :toe:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Филмов ретко кој не го стави во оваа категорија , ама барем сите сме го изгледале до крај да видиме шо ќе се деси ..и баш крајот е најглуп :toe:
Не ја следам често темава ама еве +1 глас од мене за филмов. Ау лошо :nerv: Читав некаде колата дека била црвена за да се доловел психолошкиот момент на напнатост на филмот. И на тоа мислел Спилберг :D :tapp:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.476
залудно потрошени час и половина,не знам што му требала улогава на Дензел Вашингтон,ајде сум се изнагледала клише филмови,ама ова е веќе ептен големо клише,кога слушнав дека он глуми па и Траволта си реков ќе да е добро нешто,ама на крај едвам го догледав,можеле да стават било кои двајца актери да ја завршат работава,Дензел е превисока класа за ваков филм.
Уште една приказна за тоа како обичен просечен човек го спасува денот....:nesvest:
Ова е римејк, како и обично, многу лош...

I

Intex

Гостин
Матрикс ми е најглуп..Пробвам да заклучам зш подолго време ама не ми успеват. Едноставно глуп ми е ! :)
Почнав темава од прва страна да ја листам, и за овој филм морав да цитирам. Матриксите не се само филмови, они се философија, филм од кој можеш да се мрднеш после гледање, филм кој те остава во мислење долго време дали стварно е можно да сме у матрицата.
Најглупи филмови според мене: Disaster Movie, Meet the spartans, Dump and Dumper II, Transformers II. Последниот особено, гледав некои си пола саат и го исклучив.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.659
Поени од реакции
34.094
Матриксите не се само филмови, они се философија, филм од кој можеш да се мрднеш после гледање, филм кој те остава во мислење долго време дали стварно е можно да сме у матрицата.
Sheldon: You know how can I tell we're not in the Matrix?
Leonard: How?
Sheldon: If we were the food would be better. *фрла сендвичот во чинијата*

Него, како филозовија е ремек дело, но филмски гледано вториот дел беше чисто промашување, донекаде и третиот, ама крајот го вади малце.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Avatar е најглуп филм. Заспав после 15та минута.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.161
Поени од реакции
6.026
Добро, ако го споредиме Аватар со Трансформерс 2, и не е така лош :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom