ChaLL3nGeR
Кајгана's APEX PredaTor
- Член од
- 15 април 2009
- Мислења
- 721
- Поени од реакции
- 66
Mean Machine
:pos2:
Не знам дали некој го има спомнато филмов, ама... -.- Па уште па го гледав секој пат кога ќе го дадеа на Сител.
Не ја следам често темава ама еве +1 глас од мене за филмов. Ау лошо :nerv: Читав некаде колата дека била црвена за да се доловел психолошкиот момент на напнатост на филмот. И на тоа мислел Спилберг:pos2:
Филмов ретко кој не го стави во оваа категорија , ама барем сите сме го изгледале до крај да видиме шо ќе се деси ..и баш крајот е најглуп
Ова е римејк, како и обично, многу лош...залудно потрошени час и половина,не знам што му требала улогава на Дензел Вашингтон,ајде сум се изнагледала клише филмови,ама ова е веќе ептен големо клише,кога слушнав дека он глуми па и Траволта си реков ќе да е добро нешто,ама на крај едвам го догледав,можеле да стават било кои двајца актери да ја завршат работава,Дензел е превисока класа за ваков филм.
Уште една приказна за тоа како обичен просечен човек го спасува денот....:nesvest:
Матрикс ми е најглуп..Пробвам да заклучам зш подолго време ама не ми успеват. Едноставно глуп ми е !
Почнав темава од прва страна да ја листам, и за овој филм морав да цитирам. Матриксите не се само филмови, они се философија, филм од кој можеш да се мрднеш после гледање, филм кој те остава во мислење долго време дали стварно е можно да сме у матрицата.isto i jas
Sheldon: You know how can I tell we're not in the Matrix?Матриксите не се само филмови, они се философија, филм од кој можеш да се мрднеш после гледање, филм кој те остава во мислење долго време дали стварно е можно да сме у матрицата.
Да, да ич не е добар филмот:nenene:Avatar е најглуп филм. Заспав после 15та минута.
Филмот е толку лош, затоа се самоубиваат многу луѓе.Да, да ич не е добар филмот:nenene:
Хахахаха не да е тапа. Поглуп здравје:helou:Филмот е толку лош, затоа се самоубиваат многу луѓе.
Арно што не го догледав.