Најкорумпирано првенство и клуб?

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 февруари 2007
Мислења
1.794
Поени од реакции
32
Abe stvarno sega najdobri se Inter u serie a...Koga go nema Juve sigurno deka ke se najdobri :baeh:

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Cocacola ... RunBabyRun не е за Интер... но јас сум затоа прочитај ми го постов пред да трескаш зелени ок?

Член од
14 февруари 2007
Мислења
36
Поени од реакции
4
Поминаа 20 години од корумпирана Англија!
Сега е на ред да се лечи Италија.
Абе ајде нема веза само тепачки низ стадиони местенјте натпревари.
Па што оти се светски прваци?!

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
haha inter korumpiran bidejki ne mestese natprevasri kako polovina timovi od italija. pa uste imate lice da zborate ne e sramota so ve vratija vo 2 liga uste placite. dosta vi dade inter pari za ibra i viera ibra vekje go preplatija i sea juventus ne bil zatoa inter e najak a vi znaci enso ova deka inter gi porazi roma, milan, lazio, fiorentina, palermo na gosti a juventus ne moze edna bresha da pobedi vo 2 liga. sramotaa e uste za toa da placite. i kako inter od kade pari pa mozi imas sslusnato za moratti naften magnat so ne si gi znaj parite neznam kolku milijardi da milijardi dolari se procenuva bogatstvoto i na inter od kade mu bile pari sigurno ne mu se od korumpirani ministi kako berluskoni i peraci na pari kako moggi. uuuuuufffffffff... me iznerviraFte do koa vaka be milanisti i navivachi na juve hahaha

vidi jas idiot na gresno mesto go napisaF postot videte go ovde od mene me mrzi da go prepisFam http://forum.kajgana.com/showthread.php?p=541645&posted=1#post541645

Handsome

Love me or Blow me !!!!
Член од
21 јануари 2006
Мислења
852
Поени од реакции
1
не знам зошто има тема за најкорумпирано првенство и италијанско првенство ПОСЕБНО???? :icon_lol::icon_lol:
то ти е исто...

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Ајде едно цитатче што го читав

http://jita.blog.com.mk/ напиша:
Ми иде сликата кога Нант даде гол во последна минута. Кога Mилан му пушти на Лил на домашен терен зашто BET&WIN им е главен спонзор.

Кога сме кај BET&WIN би сакал да истакнам до колку е забегана целата работа. Имено BET&WIN ги имаат ангажирано најдобрите 20 психолози кои за задача имаат да прават профили на играчи заразени со оваа игра. Што играат, што очекуваат, што би сакале итн. ти влегуваат во психа бе мамчето нивно.

Добро, затоа и не случајно е дека една кладилница како што е BET&WIN е посилна финансиски од еден гигант како што е ОПЕЛ.
И ние сега сакаме да ги победиме!?

Уствари, од друга страна па кога малку ќе размислиш и не е се така црно.

Имено, јас сметам дека оваа игра е најфер КОМАР од сите други.
Значи они ти даваат три типа или шанси 1, 0 и 2 па ти повели. Уствари има и многу други комбинации од типот на вкупно голови, прво-второ полувреме и секакви други глупости ама воглавном 1 0 2 се стандардните.

Е сега која е нивната предност? Они, имаат повеќе информации од нас играчите. Значи, имаат увид кој што уплаќа, каде може да изгубат многу пари итн. И според тоа они реагираат. Пред утакмица, на полувреме, на крајот од утакмицата итн.

Па тие имаат цели првенства под нивна контрола. На пример, португалското првенство е под целосна контрола на BET&WIN. Демек се спонзори на лигата.

Ама сепак и покрај се останува дека ова е досега најфер комар.

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
Italian Serie A (Juventus)

Handsome напиша:
не знам зошто има тема за најкорумпирано првенство и италијанско првенство ПОСЕБНО???? :icon_lol::icon_lol:
то ти е исто...

Точно така. Се сложувам.

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
Еве доказ дека Италија е најкорумпирана! => Рома - Лацио 0:0

- уште од почеток си знаеа играчите како ќе заврши мечот.

Член од
26 април 2007
Мислења
93
Поени од реакции
0
богами ...

најкорумпирани се малите клубови од цел свет !

а горе некој глеам спомна интер не е. да 100% . праќаат детективи да следат судии и ај ништо а. тоа да се откриеше порано ќе го јадеа и они биди сигурен. сепак, не се како другиве реално гледано.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.685
Поени од реакции
48.874
Како што го пратам Милан одамна во една од минатите сезони приметив едно нешто.Доколку Милан не постигне гол до 70мин. автоматски во после им свиреа пенал мислам дека беше 2004 година.Оваа сезона најсумњива ми беше со Лацио во Рим дали се договорија за Одо па во пакетот да имаше и нерешена утакмица или не знам што беше ама таа утакмва не личеше на ништо.Како и да доста го црнев мојот клуб можам само да кажам дека единствено натпреварување без скандал е Лига на Шампиони а таму сите 6 титули се чисти ко солза и недостижни за останатите италијански клубови,кои уште долги години ке се радуват на сумњиви титули во Серија А.

[mod]Ако е добар одговорот дајте му репутација на итар пејо, не коментирајте со така е, фер, насмевки и слично! Ако имате нешто да кажете повелете!

Димитар[/mod]

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.040
Поени од реакции
1.164
Boki_Juve напиша:
богами ...

најкорумпирани се малите клубови од цел свет !

а горе некој глеам спомна интер не е. да 100% . праќаат детективи да следат судии и ај ништо а. тоа да се откриеше порано ќе го јадеа и они биди сигурен. сепак, не се како другиве реално гледано.
Чек сеа.. сакаш да кажиш дека само малите клубои (како Јувентус, Милан, Фиорентина и Лацио пример во Италија) се најкорумпирани? Јас лично мислам дека сите овие се големи клубови.. посебно Милан и Јувентус, а ти не знам што сакаш да кажиш. А тоа дека Интер праќал детективи или не знам што се чисти глупости. Се виде кои тимови биле во нечисти води.. се се докажа. А за Интер немаше ништо! А за глупости може секој да си збори и да пиши по интернет што сака. Но вистината се виде.

Г

Грејвдигер

Гостин
Јувентус се најкорумпирани... и тука нема што, од 2002-3 год. од тогаш почнаа да стануват такви :)

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
ИТАЛИЈА :ban?:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop