Најкорумпирано првенство и клуб?

Статус
Затворена за нови мислења.

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Најкорумпирано е дефинитивно Македонското какви местења... можат овие во Италија да им позавидат само

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Sekade ima mestenje samo razlika e kade kolku.Vo Italija se fateni ama ima i vo drugi zemji.Kako Turcija na primer

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Ги гледате случувањата во ФФМ деновиве? Дефинитивно најзаникаде сме.

runBABYrun

Секој ден НЕ е Велигден
Член од
1 февруари 2007
Мислења
724
Поени од реакции
0
taka e so juventus koga mestat ne znaat da igraat fudbal posteno neka sedat vo vtora liga i neka gubat od MANTOVA!!!

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
По ова што се случи со Јуве почнувам да мислам дека најмногу местења има во Италија(ова не се однесува за сите секако)

runBABYrun

Секој ден НЕ е Велигден
Член од
1 февруари 2007
Мислења
724
Поени од реакции
0
italjansko prvenstvo sekako deka e najkorumpiran epa se ce gi vidim bez publika a za mojot omilen tim roma koga ce igra doma ce ima publika.
pa neka se tepaat uste tamu u sicilija.

Член од
26 јануари 2007
Мислења
807
Поени од реакции
7
Итаљанско, без конкуренција! Затоа ни ги гледам ни ги играм у кладилница!

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
meazza напиша:
Е да.. ако ја броите и таа од Серија Б (ако заврши прв)..

Абе ај да не зборам за интер оти треба повеќе поста да пишам...:baeh:

runBABYrun

Секој ден НЕ е Велигден
Член од
1 февруари 2007
Мислења
724
Поени од реакции
0
gorilaz sum ti kazal nemas pravo da se bunis za timovite od seria a koga juve e vo seria b.
zapamti go ova vise!!

Член од
6 февруари 2007
Мислења
35
Поени од реакции
0
Иако постои мислење дека Ителијанското првенство е најкорумпирано, сепак би рекол дека во оваа група на лиги спаѓаат и Турското, Грчкото, Германското (скандалот со судиите пред 2 години) а за Македонското нема потреба да зборувам.
За нашиот фудбал најкрив е оној феудалец Ѕинго, кој сакајќи тој негов Силекс да го направи клуб,ја уништи душата на македонскот фудбал и клубовите како што Пелистер, Вардар, Тетекс итн.... ете ти ги сега Напредок, Ренова, Башкими во прва лига......бог за чува.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Inter definitivno. site so zborat protiv juve neka razmislat od kade im dojdoa parite na inter za vieira, ibra i uste mnogu drugi, pa sea slusam i ronaldinho, messi, ribery, henry, lampard i mn dr skapi igraci sakaat. se praat kako :angel1:a tie napraija se so skandalof u italija.:ban?: :ban?::kesa:

JUVE 4EVER!

runBABYrun

Секој ден НЕ е Велигден
Член од
1 февруари 2007
Мислења
724
Поени од реакции
0
G@rfielD напиша:
Inter definitivno. site so zborat protiv juve neka razmislat od kade im dojdoa parite na inter za vieira, ibra i uste mnogu drugi, pa sea slusam i ronaldinho, messi, ribery, henry, lampard i mn dr skapi igraci sakaat. se praat kako :angel1:a tie napraija se so skandalof u italija.:ban?: :ban?::kesa:

JUVE 4EVER!
vaka da ti kazem sea :
juventus e najkorumpiran i zatoa go pratija u serie b i tebe krivo ti e sto inter ja zede titulata lani a???
epa ne mora da go obvinues inter a prvo neka dokaza ako e kriv za mestenje pa posle ce zboris!
a sega raduj se so juve u vtora liga sto ne moze da gi pobedi vicenza i pak ce ti recem za inter nisto da ne zboris.ja ne go branim inter da ti kazem samo ako mislis na toa za roam sum a i ti toa go znaes!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom