Најефтин супермаркет

Harry Potter

Imperius
Член од
14 септември 2005
Мислења
2.551
Поени од реакции
1.547
Можеби некогаш сум прашал некаде ама сум заборавил

Која е разликата меѓу Tinex и Super Tinex?

Порано знам постоеше Discount Тinex.
Супер Тинекс е многу поголем, има повеќе производи.

Член од
7 април 2015
Мислења
2.784
Поени од реакции
1.698
Можеби некогаш сум прашал некаде ама сум заборавил

Која е разликата меѓу Tinex и Super Tinex?

Порано знам постоеше Discount Тinex.
Tinex Delicatessen е по егзотичен и има поширок избор на производи, како разни видови сирења, сувомесни производи и слично.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.655
Поени од реакции
8.086
Супер Тинекс е многу поголем, има повеќе производи.
И јас на ова помислив.
Е сега што повеќе има Super Tinex од Tinex? Дали се тоа некој производи што само кај нив ги има? Дали разликава е во плус пекара, избор на свежа риба или што е?

Прашувам затоа не сум бил во Super Tinex а во најобичен Tinex скоро 90% се производи што можеш и во Vero да ги најдеш нема голема разлика.

Последно уредено:
Член од
28 јуни 2018
Мислења
795
Поени од реакции
963
Каква бела техника, Фрижидери, шпорети?
Секако, и фрижидери и шпорети меѓу другото.

Си купуваш зарзават и останати продукти, и си купуваш и шпорет за да ги зготвиш. Што ке ти остане, бап во фрижидер. Супер работа, се на едно место може да се набави. Оттаму и додавката на името - СУПЕР.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.655
Поени од реакции
8.086
Секако, и фрижидери и шпорети меѓу другото.

Си купуваш зарзават и останати продукти, и си купуваш и шпорет за да ги зготвиш. Што ке ти остане, бап во фрижидер. Супер работа, се на едно место може да се набави. Оттаму и додавката на името - СУПЕР.
Да бе и гратис масло да не даваат со купен шпоред? :pos:

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.629
Поени од реакции
42.166
маркетингов е моќна ствар. Ни овој мистер бист нема врска со бургерите ниту пак со чоколадите, исто ко и логан со прајм. Но ги рекламираат производите преку нив и максимално профитираат овие што ги праат.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.655
Поени од реакции
8.086
маркетингов е моќна ствар. Ни овој мистер бист нема врска со бургерите ниту пак со чоколадите, исто ко и логан со прајм. Но ги рекламираат производите преку нив и максимално профитираат овие што ги праат.
Jaсно е тоа дека они не ги прават тие производи. Платени се да ги рекламираат. Чоколада спакувани под име на јутјуберите или друго некое име.

Ова го применија и фирми во Србија.
Српскиот јутјубер DexRock рекламира чоколадо
1707393927458.png

Српските јутјубери Mudja и DjotaFreestyle ќе рекламираат копија на пијалоците Prime кое треба наскоро да бидат пуштени во продажба.

1707394115140.png

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.495
Поени од реакции
26.062
Кој сака да купи вијагра од марката " Ендру Тејт " ?

Kajgana Shop

На врв Bottom