D
deli
Гостин
Кои се според вас и што е тоа што ги прави најелитни дали е локацијата,лугето кои ги посетуваат,ентериерот,услугата или нешто друго?
И кафе имаше мислам покрај тахито.Во Скопје нема елитни ресторани и кафулиња! Во Скопје нема елита, има кич и селани што мислат дека се елита а се величени од исто така селани ама опинци. Има/ше Елит такси само.
Се во склоп!Кои се според вас и што е тоа што ги прави најелитни дали е локацијата,лугето кои ги посетуваат,ентериерот,услугата или нешто друго?
Ми треба спонзор но и плус тоа имавме тема дискусија на факс социална психологија за елита и аспекти на перцепција на истата.Се во склоп!
Што ти треба на тебе?
Какво ЕЛИТНО МЕСТО?
Eлитно е субјективна категорија. Елитно е све што не можеш да си дозволиш.Ми треба спонзор но и плус тоа имавме тема дискусија на факс социална психологија за елита и аспекти на перцепција на истата.
Спонзор? Као она, ја да те шетам тебе ти да ми даваш некои услуги ?Ми треба спонзор но и плус тоа имавме тема дискусија на факс социална психологија за елита и аспекти на перцепција на истата.
Оддамна Александар Палас е симнат од ранкот на најелитен хотел. Воденица, Рагуза и Кањон Матка ти се три различни класи на ресторани така што споредбата ти е лудило, а за парите, ако не ти е местото таму воопшто нема ни да влегуваш. Секој според своите можности.Кај нас нема елитно место. Кај нас има само кич уредени места со богаташко непријатна напумпана атмосфера. Но ајде, ако веќе мораме да кажеме кои се најелитни(читај поскапи) места, вака би било....
Најелитен хотел ни е Александар Палас. Елитни ресторани (читај ресторани каде влегуваш со пари, а излагаш без пари) се Воденица Мулино, Кањон Матка, Рагуза и неколку други на кои во моментов не ми текнува. А од кафичи не гледам некои елитни. Скоро сите кафичи се исти, со ист карактер луѓе и исти мутљавини од кафе и сок.
![]()