Fujitsu je dobra klima a ako neko misli da je potrebno da kupi neku drugu klimu, neka kupi.Nije Fujitsu jedini proizvodjac i Fujitsu nije savrsena klima.Postoje i druge klime Hitachi,Mitsubishi ,Haier,Panasonic,Toshiba,Carrier.......itd.Ja licno imam razlicite proizvodjace ( Daikin,Mitsubishi,Fujitsu)..meni ni u dzep ni iz dzepa , moze svako da kupi ono sto zeli i misli da je dobro za njega.Ali vi manipulisete ljudima koji zele da se informisu .Od vas nemoze nista da cuju a da nije iskorisceno za manipulaciju u korist Gree.
Koristite York,Daikin,Airwel,Nordic modele,testove iz Norveske,Svedske i pokazujete kako su to iste klime kao Gree koji se prodaje u Makedoniji.
Covece, ja se pitam gde je vasa granica u manipulaciji sa predstavljanjem klime Gree.Dali vi imate granicu , jer ovo sve postaje smesno i ocigledno da vredjate inteligenciju ljudi koji zele da se informisu.Koliko to laznih profila imate koje koristite?
Bas mene briga za Fujitsu svako moze da kupi sta mu je volja ali vi preteraste.Toliko ste poceli da manipulisete da ste se potpuno izgubili u svojim lazima.
Postoje i druge klime koje nisu Japanske a imaju sertifikat. .