Бидејќи ми пишуваат и овде и на it forumot, тешко следам. Инаку мојот пост е за Хансолот до -30
https://klimi.mk/product.php?id=133 кој е истата клима со Airwell која јас ја спомнав детално и со слики, и со спецификации и линкови каде може да се проверува кој колку сака и компресори и се.
Постот со еуровентот не е за твојот Хансол, туку за Хансолот кој се моментално продава кај нас.Пошто велиш дека јас можам да заебам некој со моите тези еве те молам посочи каде може да го најдам и купам твојот Хансол моментално за 39.000 денари, те молам потенцирај.
А ако ти сам си даваш рандом искуство за твојот Хансол кој не е истиот со оној јас кој го постирав во линкот, оној кој моментално се продава кај нас, кој кого сака да заебе?
И според тоа што имам прочитано новиот Хансолот кој јас го истражував, тој кој моментално се продава кај нас е појак од претходната генерација= најверојатно тој што ти го имаш. Шо значи уше послаби резултати ќе вади твојот.
Види ја контрадикторноста, давам податок за Хансол кој моментално се продава кај нас по цена од 50.000 денари, и ти реагираш на мојот пост со информација " како сме можеле да речеме дека Хансолот не чини, коа ти загреваш онолку квадрати со Хансолот" и на крајот испаѓа дека ти всушност даваш податок за Хансол кој не е ист со тој што јас го истражувам (уствари даваш неверодостоен податок, го оправдуваш Хансолот дека загрева онолку квадрати а уствари ти имаш друг Хансол дома), и велиш јас можам да заебам некој??? What gives man.
И целта ми беше мене, луѓето кои ќе купуваат клима, и коа даваат голема сума на пари да имаат претстава на што и колку моќност фрлаат пари, а не да се потпрат на рекла казала муабети од типот загревам ова она со ваква онаква клима троши онолку. Прочита ли некаде да напишам загревам ова она, со Osaka и вака онака.
Таквите информации се ирелевантни но сепак се добродојдени за градење на груба слика на уредот кој сака да се купи.
Sent from my iPhone using Tapatalk