Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jas za carrier prasav,da znam dali vredi da dadam pari. Gt1 isto e tvoj profil?Кериер, Тошиба, Мидеа, GMCC се заедно воглавном.
Моменталните вивакс АЕ се направени од горниве кои ги наведов.
Da de znaeme ANONE manipulacija manipulacija manipulacija de sakas eurovent de nesakas. Imase eurovent sega izbrisan e.
Ne e toa eurovent za Hansol tuku e eurovent za York koj e ist model kako Hansolot do -20 ama ti pak ke races manipulacija ama se naviknavme na toa. Tuku eve citaj tuka eveti fatamorgana specijalno za tebe
Imas servisni I se ostanato da se potvrdi deka modelot e identicen so Hansol. @vlavot eveti informacii da ne recis od rakav e izvaden euroventot
http://forum.kajgana.com/threads/Најекономично-греење-затоплување.39011/page-645#post-7843054
Tuku ANONE kako fucicu LLC toa sto go falese mnogu gledam imale problemi lugeto so nego na srpskiot forum taka se pisi zbudalvalo samoto od sebe I toa od poveke korisnici e napisano ne e od eden ili toa e japonska rabota, japonski proizvoditel Ili taka treba da bidi  takva mu e rabotata
https://www.elitemadzone.org/p3744396
sega nemoj da recis manipulacija zatoa sto ti go preporacvase ovaj model na Fujitsu LLCC kako odlicen -vrven japonski proizvod
Ne e toa eurovent za Hansol tuku e eurovent za York koj e ist model kako Hansolot do -20 ama ti pak ke races manipulacija ama se naviknavme na toa.

Случајно не ја спомна таа Јапанска Електроника у последниов пост а све у уста ти беше електрониката 

Jaooj meni se smeju (a od tebe placu na tvom forumu poblesavile im klime).Sta ti ovo znaci ? Sta pokusavas da postignes ? Kakve veze ima Anon,Fujitsu i tvoja manipulacija sa podacima i slikama ? Pusti ljude da se informisu i prosire svoje znanje .Polako ali sigurno postajes smesan i potpuno si se izgubio u svojim manipulacijama i lazima.
Ajde nemoj da ti smeju ljudi.

Ma svi kupili Kineze od tvojih havlosepva i korisnickih iskustava na Elite forumu....idi sad tamo pisi, nesto te izgleda sramota tamo da se pojavis pa si doso ovde da trabunjas ?Sve si pomesao.Ja sam korisnik , nisam trgovac a to znaci meni ni u dzep ni iz dzepa.Ne razmisljaju svi ljudi isto kao ti.
Svi vec znaju da si trgovac i zaradjujes od prodaje Gree.