Јас имам Daikin Ururu Sarara ама никој не го виделImam jas konzolna Gree 18K, top e klimata.
Ja zemav, se pogodi da ima odma termin za sreda, Sase Kodus.Ne zaboravaj deka montazata e bitna i ako ti nudat monter sto ne e ovlasten i go nema na garanciata na takov klocata...Kodus ili KikiTerrm ke gi baras..
Dali 7 ili 15 dena nebitno kolku ke pocekas, pogolem zijan ke imas ako nekoj neovlasten so prezime Markovski ti go zakacat za montaza
"It's a temperature controller" Mislam deka site klimi kontroliraat temperatura.
So sreka neka e, ke bides prezadovolen.Ja zemav, se pogodi da ima odma termin za sreda, Sase Kodus.
Сигурно е топ... штом од толку активен член на форумов не се појавила ни една слика (да не спомнувам па податок за ефикасност).Imam jas konzolna Gree 18K, top e klimata.
Со здравје и долго да те служи!Ja zemav, se pogodi da ima odma termin za sreda, Sase Kodus.
Џабе фрлени пари, работи како вентилатор.
Jas nekolku pati kazav deka imam Gree konzolna 18k, prezadovolen sum so greenjeto/ladenjeto, stavena e vo izoliran prostor (dneven prostor od kuka) od 70-80m2 so otvoreni skali.Сигурно е топ... штом од толку активен член на форумов не се појавила ни една слика (да не спомнувам па податок за ефикасност).
Со здравје и долго да те служи!
Се надеваме дека ќе останеш активен член на темава и ќе споделиш реални и непристрасни искуства со овој модел.
Ова работи со вода на принцип на евапорација. Можеби би било корисно за на тераса, но за дома или за во затворена просторија заобиколи го во широк лак.
Има едно се вика телефон со камера, сликаш и ставаш слики од климата ... 95% од кориснициве имаат ставено слики од нивните клими ...Jas nekolku pati kazav deka imam Gree konzolna 18k, prezadovolen sum so greenjeto/ladenjeto, stavena e vo izoliran prostor (dneven prostor od kuka) od 70-80m2 so otvoreni skali.
Ti rekov, nemam vreme za gluposti.Има едно се вика телефон со камера, сликаш и ставаш слики од климата ... 95% од кориснициве имаат ставено слики од нивните клими ...
Taka e. Evoporacija ili adijabatsko ladenje e ladenje bez prenesuvanje na toplina.Ова работи со вода на принцип на евапорација. Можеби би било корисно за на тераса, но за дома или за во затворена просторија заобиколи го во широк лак.