Daiseikai 9 jbg . Takva srekaImase li popust, daiseikai 8 ili 9?
Daiseikai 9 jbg . Takva srekaImase li popust, daiseikai 8 ili 9?
Тоа не ти е корозија и ништо не и еDaiseikai 9 jbg . Takva sreka
Автоматски споено мислење:
Daiseikai 9 jbg . Takva sreka
Ama ne mi e krivo ok e . Se pogodila takva se pogodila . Zasto ne mi ja zamenija i da mi dadat druga za test. Ako i taa e takva togas ok e .... taka treba da bide mnogu los odnos od Energija. Za platena skapa klima da mi odgovorat .... ako ima nesto tuka sme. Da klimata raboti ama zasto da od prv den bide taka.
Sega nema korozija(barem ne ja zabelezuvam) ama seuste mi e na pamet od kade bese
Vo sekoj slucaj odnos 0(nula) go brukaat brendot
Imam Daisekai 8 i Daisekai 9.....nemaat nikakov problem...No'1dali se raboti za toshiba daisekai?
Nekoe objanuvanje za tvoeto tvrdenje? Bi sakal da mi dades( bi cenel) ama da se so fakti (normalno kolku sto e mozno)Тоа не ти е корозија и ништо не и е
So zdravje i dolgo da te sluzat i sto pomali smetki za strujaImam Daisekai 8 i Daisekai 9.....nemaat nikakov problem...No'1
надворешната единица е со бакарни цевки и со алуминиумски хладњак.Eve ti sliki da gledas a za pismo nz sto voopsto treba
I drug pat ne se obrakaj so Botce
I da.... sekako ne se zimski i letni gumi ama e kupena nova i kako nova sakam da ja imam a ne polovna, zatoa ne zbori pred da znaes zasto e toa moe baranje
Voedno i prasanje do tebe Lithium 002:
Ti koga bi kupil nova kola (bidejki spomna gumi) bi sakal od start da ima nekade korozija a ja kupuvas od salon na 0 km?
A samo da go ignoriras botceto? Ne gledas deka denes otvoril profil i samo soli um na site? Starite botovi od energija si zaminaa, za da ne izgledaat glupavo bez argumenti, pa od energija si pratija nov da gi fali, oti ne mozat da dobijat pozitivno mislenje od realni kupuvaci kako nas koi se spravuvaat so realni problemiNekoe objanuvanje za tvoeto tvrdenje? Bi sakal da mi dades( bi cenel) ama da se so fakti (normalno kolku sto e mozno)
Во основа и нема дел/елемент во надворешната што би кородирал вака лесно. Веројатно во право се кога ти рекле "некој штраф". Можно е да се погоди на склопување еден обичен во толкав куп галванизирани,и или некоја подлошка,стега,држач што се протнал на истиот принцип.Eve ti sliki da gledas a za pismo nz sto voopsto treba
I da.... sekako ne se zimski i letni gumi ama e kupena nova i kako nova sakam da ja imam a ne polovna, zatoa ne zbori pred da znaes zasto e toa moe baranje
Ti koga bi kupil nova kola (bidejki spomna gumi) bi sakal od start da ima nekade korozija a ja kupuvas od salon na 0 km?
Во основа и нема дел/елемент во надворешната што би кородирал вака лесно. Веројатно во право се кога ти рекле "некој штраф". Можно е да се погоди на склопување еден обичен во толкав куп галванизирани,и или некоја подлошка,стега,држач што се протнал на истиот принцип.
Искрено и не се гледа убаво на сликите,ама и поубаво да сликаш,па таа е
Kazi strelco uste vi idat galickite bez freon i zapusen ventil pa se ebavate po garazi da gi sredite. Isto me interesira poso si expert za limarija, kako po hotelive vo strusko top ste se pokazale, nadaleku ve bie glas.Pa so vreme se uci sve(i da si prekjutis koga treba), ama koga ne ti teknuva eve od 2014ta edna slika za tebe ...verovatno uste bara tacna vasiov klient a vie go odjebavate oti ste strucnjaci za sipinki i go ubeduvate deka sve e Ok taka e normalno
Најекономично греење (затоплување)
goran0505 Jas bidejki imam i Suzumi+16 i Vivax Gexi, imam pogore izneseno za dvete klimi i povtorno ke kazam deka vivaxot vo sporedba so toshibata e klima koja gree. Prednosta na toshibata zasega e samo brendot. Dokolku dvete klimi imaat ist vek na traenje (ke vidime ponataka do koga ke traat)...forum.kajgana.com
Допуна со една реклама..грејач има само за Премиум модели.
Haier Spare Parts - Seller of Genuine Spare Parts and Accessories
Haier Spare Parts UK: Seller of Spare Parts and Accessories for refrigerators, freezers, wine coolers, home appliances, washing machines, tumble dryers, washer-dryers, dishwashers, air treatment units, air conditioners, televisions, smartphones, tablets and much more!www.haierspares.eu
Zasto ne se obratis do inspekcii ako mislis deka si vo pravo. Ili tuka nikoj ne te znae pa ke napahas. Znaes dek mozes i kontra efekt da dobies za lazni objavi.Eve ti sliki da gledas a za pismo nz sto voopsto treba
Ti go resi problemot ili ke ja vrakas klimata. Isto imas inspekcii kako pogorniot slucaj i baraj ja pravdata. Ako si vo pravo duri i ke zarabotis. Ako ne....A na forumov ke imas od se po nesto a najmnogu botovi i prodavaci na klimi.A samo da go ignoriras botceto? Ne gledas deka denes otvoril profil i samo soli um na site? Starite botovi od energija si zaminaa, za da ne izgledaat glupavo bez argumenti, pa od energija si pratija nov da gi fali, oti ne mozat da dobijat pozitivno mislenje od realni kupuvaci kako nas koi se spravuvaat so realni problemi
Кај нас тешко на некој да му затреба инспекција или агенција за заштита на потрошувачи! Се тоа постои,ама како функционира во пракса сум имал среќа да не проверувам.Kazi strelco uste vi idat galickite bez freon i zapusen ventil pa se ebavate po garazi da gi sredite. Isto me interesira poso si expert za limarija, kako po hotelive vo strusko top ste se pokazale, nadaleku ve bie glas.
Zasto ne se obratis do inspekcii ako mislis deka si vo pravo. Ili tuka nikoj ne te znae pa ke napahas. Znaes dek mozes i kontra efekt da dobies za lazni objavi.
Ti go resi problemot ili ke ja vrakas klimata. Isto imas inspekcii kako pogorniot slucaj i baraj ja pravdata. Ako si vo pravo duri i ke zarabotis. Ako ne....A na forumov ke imas od se po nesto a najmnogu botovi i prodavaci na klimi.
Jas uste fiskalnata ja cekam, a i odgovor od Avstrija. Dali sum vo pravo? Jas ne sum strucnjak za klimi, ako bev, nemase da baram mislenja od drugi, samo mozam da kazam deka dosega nitu eden ne mi rece deka zvucite se normalni, osven tie od energija. momentalno baram da sporedam zvuci so drugi korisnici na toshiba, pa da vidam deka i nivnite bucat/svirat, i togas samo ke priznaam deka ustvari sum kupil nekvaliteten proizvod, pa togas namesto po energija, ke mozam da kazam deka mozebi navistina toshiba veke upotrebuvaat kineski delovi, ako e vistina deka Midea poseduva 80% od Toshiba (pa si kupuvame rebrendirani midea pod ime toshiba) - podatok od google, a ne moe licno tvrdenjeKazi strelco uste vi idat galickite bez freon i zapusen ventil pa se ebavate po garazi da gi sredite. Isto me interesira poso si expert za limarija, kako po hotelive vo strusko top ste se pokazale, nadaleku ve bie glas.
Zasto ne se obratis do inspekcii ako mislis deka si vo pravo. Ili tuka nikoj ne te znae pa ke napahas. Znaes dek mozes i kontra efekt da dobies za lazni objavi.
Ti go resi problemot ili ke ja vrakas klimata. Isto imas inspekcii kako pogorniot slucaj i baraj ja pravdata. Ako si vo pravo duri i ke zarabotis. Ako ne....A na forumov ke imas od se po nesto a najmnogu botovi i prodavaci na klimi.
Моето мислење оти стоела некаде во магацин под некое железо стреа и ја фатило вода па затоа ти е таква инаку отвори ја ако нема корозија никаде тоа е е оти ако сакале да го сокријат оваа зар не можеле ке ја исперат ке се исуши и чао пријатно ке приметиш на кукаво лето.Nekoe objanuvanje za tvoeto tvrdenje? Bi sakal da mi dades( bi cenel) ama da se so fakti (normalno kolku sto e mozno)
So zdravje i dolgo da te sluzat i sto pomali smetki za struja
Drzi voda ova ama edino ako bila bez kutija cuvana inace kako, a ne veruvam deka primetile posto da primetele ke ja isperele no pak ke kazam ako bila bez kutija.Моето мислење оти стоела некаде во магацин под некое железо стреа и ја фатило вода па затоа ти е таква инаку отвори ја ако нема корозија никаде тоа е е оти ако сакале да го сокријат оваа зар не можеле ке ја исперат ке се исуши и чао пријатно ке приметиш на кукаво лето.
A kako bez fiskalna ti ja prodale cim si ja platil vo gotovo, bez fiskalna potesko ke ti ide dokazuvanjeto...Jas uste fiskalnata ja cekam, a i odgovor od Avstrija. Dali sum vo pravo? Jas ne sum strucnjak za klimi, ako bev, nemase da baram mislenja od drugi, samo mozam da kazam deka dosega nitu eden ne mi rece deka zvucite se normalni, osven tie od energija. momentalno baram da sporedam zvuci so drugi korisnici na toshiba, pa da vidam deka i nivnite bucat/svirat, i togas samo ke priznaam deka ustvari sum kupil nekvaliteten proizvod, pa togas namesto po energija, ke mozam da kazam deka mozebi navistina toshiba veke upotrebuvaat kineski delovi, ako e vistina deka Midea poseduva 80% od Toshiba (pa si kupuvame rebrendirani midea pod ime toshiba) - podatok od google, a ne moe licno tvrdenje
Informiraj se poubavo, sto spaga pod home appliance i koj del e koj na Toshiba pa tresi zeleni. a tvoite galicki od komunisticka partija na Kina koj gi poseduva znaes ??Drzi voda ova ama edino ako bila bez kutija cuvana inace kako, a ne veruvam deka primetile posto da primetele ke ja isperele no pak ke kazam ako bila bez kutija.
A kako bez fiskalna ti ja prodale cim si ja platil vo gotovo, bez fiskalna potesko ke ti ide dokazuvanjeto...
Uste od 1990 pocnala da ja zema toshiba ke ispadne samo imeto e ostanato za i toa da go snema vo idnina
Oooo ne sum znael pak kaj ste be japanci ustavri toshiba pd 2016 ke bide pod kineska kompanika naredni 40 godini ccc pa sto ne kazuvate vaka naturalizirana japanka a ustvari celo vreme e kineskina do 2036 a do togas ako im trgne i tie 20posto ke gi prodadat.neka odgovorat tie sto forsiraat japapanki kako e ova mozno da ne znaele a istvari celo vreme znaat tie clenovi samo prodazba na forumov gledaat zemi japansko toa kutroto kinesko zolto bebe e
Po ova sto gleam ti prodale kineska klima so kancelarii vo japan, proizvedena vo thailand i research centarot ime garant veke vo kina..
China's Midea buys 80% of Toshiba's home appliances arm
BEIJING - China's Midea Group will buy a little more than 80 per cent of loss-making Japanese conglomerate Toshiba's home appliances arm for $473 million, the two companies said.www.nationthailand.com
Toshiba Home Appliances | Our Businesses - Midea Group
Acquired by the Midea Group in 2016, Toshiba has a diverse portfolio of appliances, including dishwashers, refrigerators, microwaves and rice cookers. Explore Toshiba home appliances here!www.midea-group.com
Ubavo su pisuva za cetrvtata tocka koja im bila vo plan gledam i kaj nas na forumov odlicno e uhodana i spored textot veke ne e toa sto bila profit na prvi mesto....
Toshiba Home Appliances Returns to Profit After Midea Takeover, Chairman Says
www.yicaiglobal.com
Ova ti e isto kako samsung sto ja kupi harman pred nekolku godini epa crown i jbl ne se veke sto bea sea se tapa jonson nit dobri pojacala pravat veke nit dbx procesori a od zvucnici ostanaa samo slusalki posto toa denes se prodava akg e pod samsung sto ide na pazar toa pravat koj trend e deneska toa go napravile vcera....