Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Gledaj go skrinerot,ovie od forum perat mozoci. Psyside na site im go ispra, pa sega skriner e zabranet zbor na podforumovДа чекам Блу Реј од Гравити или да го гледам на сосема солиден скринер
. Se zezam, kaj si cekal do sea uste nekoj mesec-godina dve mojs da pocekas bar za blurej rip.
Сега е веќе стопен..топло е надвор...
Со ова не се согласувамstigna i mojata vo ducan 3500 den. od koja redovna e 1500 bez greenje ladenje, sto znaci klimata kasna 2000 den. stvarno ja forsirav ama i ona izede kako panelka. Normalno ne sum zadovolen od inverterot gree change i zatoa uste povece razmisluvam za toshiba za doma da mi ja zameni starata samsung. koga nema greenje preku noc temperaturata padja od 21 na 12c sto znaci ima golemi zagubi sto ne mi e slucaj doma kade od 24 padja na 21c preku noc a gream so obicna samsung koja upola trosi nego li inverterot vo ducan
Goran0505: pa ne trosis mnogu, ustvari kolku sakas da trosis, kolku ti e ok.
Izolacija 0, uste ako tarifata ti e industriska ti si ok so potrosnja.
. Ako koristam ventilator na 1 togas ne gree bidejci nemoze da go razmesa vozduhot i dobiva lazna slika deka ja postignala zadadenata temperatura, ili kaj mene dolu 18c a kaj nea gore 25c. Na auto ili 2 i 3 vece se oseca veter koj malu i mi predizvikuva glavobolka. Jas mislam deka ovaa klima da ja odnesam doma banja bi napravila, posto stvarno pod nea duva jak i topol veter

Штом си под кирија тоа е друга прикаска, а за дилемава мегу vivax i gree (за тошиба не коментирам) знам за gree ке добиеш 3годишна гаранција (исто и за тошиба е 3) колку е за вивкс гаранцијата и има ли разлика во цена, во све друго се исти нели@strelec se sto napisa e tocno bas taka do zbor i mora da prifatam onaka kao e. Da nesto menuvam plafoni i slicno ja sum vo ovoj ducan pod kirija vece 10 godini ama od utre mozebi ne, na primer. Ona sto cesto potprasuvam ovie denovi e poradi toa sto planiram za doma da ja smenam samsung klimata so nekoj inverter i odlukata se krsi okolu toshiba suzumi 13, gree hansol ili vivax geyi.