- Член од
- 15 ноември 2020
- Мислења
- 24
- Поени од реакции
- 33
dali se raboti za toshiba daisekai?Daj.dokazi tuka da vidime, pismo slika ili botce si novo na forumov. Kako toa da se smeni pa ne e e letna so zimska.guma pa da se smeni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
dali se raboti za toshiba daisekai?Daj.dokazi tuka da vidime, pismo slika ili botce si novo na forumov. Kako toa da se smeni pa ne e e letna so zimska.guma pa da se smeni.
Da tocno pretpostavuvasdali se raboti za toshiba daisekai?
Imase li popust, daiseikai 8 ili 9?Da tocno pretpostavuvas
Daiseikai 9 jbg . Takva srekaImase li popust, daiseikai 8 ili 9?
Daiseikai 9 jbg . Takva srekaImase li popust, daiseikai 8 ili 9?
Тоа не ти е корозија и ништо не и еDaiseikai 9 jbg . Takva sreka
Автоматски споено мислење:
Daiseikai 9 jbg . Takva sreka
Ama ne mi e krivo ok e . Se pogodila takva se pogodila . Zasto ne mi ja zamenija i da mi dadat druga za test. Ako i taa e takva togas ok e .... taka treba da bide mnogu los odnos od Energija. Za platena skapa klima da mi odgovorat .... ako ima nesto tuka sme. Da klimata raboti ama zasto da od prv den bide taka.
Sega nema korozija(barem ne ja zabelezuvam) ama seuste mi e na pamet od kade bese
Vo sekoj slucaj odnos 0(nula) go brukaat brendot
Imam Daisekai 8 i Daisekai 9.....nemaat nikakov problem...No'1dali se raboti za toshiba daisekai?
Nekoe objanuvanje za tvoeto tvrdenje? Bi sakal da mi dades( bi cenel) ama da se so fakti (normalno kolku sto e mozno)Тоа не ти е корозија и ништо не и е
So zdravje i dolgo da te sluzat i sto pomali smetki za strujaImam Daisekai 8 i Daisekai 9.....nemaat nikakov problem...No'1
Тоа се тегоби и мачнина.Си ги утнал термините. Џек & Џил може да предизвика само гадење, повраќање и дијареа.
Eve ti sliki da gledas a za pismo nz sto voopsto treba
I drug pat ne se obrakaj so Botce
I da.... sekako ne se zimski i letni gumi ama e kupena nova i kako nova sakam da ja imam a ne polovna, zatoa ne zbori pred da znaes zasto e toa moe baranje
Voedno i prasanje do tebe Lithium 002:
Ti koga bi kupil nova kola (bidejki spomna gumi) bi sakal od start da ima nekade korozija a ja kupuvas od salon na 0 km?
A samo da go ignoriras botceto? Ne gledas deka denes otvoril profil i samo soli um na site? Starite botovi od energija si zaminaa, za da ne izgledaat glupavo bez argumenti, pa od energija si pratija nov da gi fali, oti ne mozat da dobijat pozitivno mislenje od realni kupuvaci kako nas koi se spravuvaat so realni problemiNekoe objanuvanje za tvoeto tvrdenje? Bi sakal da mi dades( bi cenel) ama da se so fakti (normalno kolku sto e mozno)
Во основа и нема дел/елемент во надворешната што би кородирал вака лесно. Веројатно во право се кога ти рекле "некој штраф". Можно е да се погоди на склопување еден обичен во толкав куп галванизирани,и или некоја подлошка,стега,држач што се протнал на истиот принцип.Eve ti sliki da gledas a za pismo nz sto voopsto treba
I da.... sekako ne se zimski i letni gumi ama e kupena nova i kako nova sakam da ja imam a ne polovna, zatoa ne zbori pred da znaes zasto e toa moe baranje
Ti koga bi kupil nova kola (bidejki spomna gumi) bi sakal od start da ima nekade korozija a ja kupuvas od salon na 0 km?

Во основа и нема дел/елемент во надворешната што би кородирал вака лесно. Веројатно во право се кога ти рекле "некој штраф". Можно е да се погоди на склопување еден обичен во толкав куп галванизирани,и или некоја подлошка,стега,држач што се протнал на истиот принцип.
Искрено и не се гледа убаво на сликите,ама и поубаво да сликаш,па таа е![]()
Kazi strelco uste vi idat galickite bez freon i zapusen ventil pa se ebavate po garazi da gi sredite. Isto me interesira poso si expert za limarija, kako po hotelive vo strusko top ste se pokazale, nadaleku ve bie glas.Pa so vreme se uci sve(i da si prekjutis koga treba), ama koga ne ti teknuva eve od 2014ta edna slika za tebe...verovatno uste bara tacna vasiov klient a vie go odjebavate oti ste strucnjaci za sipinki i go ubeduvate deka sve e Ok taka e normalno
Најекономично греење (затоплување)
goran0505 Jas bidejki imam i Suzumi+16 i Vivax Gexi, imam pogore izneseno za dvete klimi i povtorno ke kazam deka vivaxot vo sporedba so toshibata e klima koja gree. Prednosta na toshibata zasega e samo brendot. Dokolku dvete klimi imaat ist vek na traenje (ke vidime ponataka do koga ke traat)...forum.kajgana.com![]()
Автоматски споено мислење:
Допуна со една реклама..грејач има само за Премиум модели.
![]()
Haier Spare Parts - Seller of Genuine Spare Parts and Accessories
Haier Spare Parts UK: Seller of Spare Parts and Accessories for refrigerators, freezers, wine coolers, home appliances, washing machines, tumble dryers, washer-dryers, dishwashers, air treatment units, air conditioners, televisions, smartphones, tablets and much more!www.haierspares.eu
![]()
Eve ti sliki da gledas a za pismo nz sto voopsto treba
A samo da go ignoriras botceto? Ne gledas deka denes otvoril profil i samo soli um na site? Starite botovi od energija si zaminaa, za da ne izgledaat glupavo bez argumenti, pa od energija si pratija nov da gi fali, oti ne mozat da dobijat pozitivno mislenje od realni kupuvaci kako nas koi se spravuvaat so realni problemi