Cestit Bozik i tebe i neka ni e vecen praznikot!...
Грее ломо лцлх 3.5 веќе трет месец работи одлично ( загрева некој 20 м2, пвц дограма без изолација)...
Koga vise go spomna Lomo.. najvise sto me nervira u skopje e koga ides u nekoi kafani i se smrznuvas cela vecer zasto nekoi erbap ugostitelite nasi stedat iako e puna kafana iako se praznici i se turaat od pari u toj period i na poplakite za ladno e odgovaraat so bedni komentari od tipot opni uste edna rakija ke se zgrees..
Ama sabotata vecer ne bese taka naprotiv ja presedev cela vecer u maica isto ko i ortacite na masata. Prostor vkupno okolu 120-140m2 novogradba dobra izolacija sve, dobri pvc a mozda i aluminium prozori bea cela vlezna strana e zastaklena fakticki. Na dvata zida zadenata po edna Lomo 18ka vnatre banja. Se vetree povremeno, vlezna vrata otvori zatvori cesto ama sepak vnatre toplo i prijatno. Kafanata se vika Dosie u kisela voda i pokraj greenjeto top bese i sve drugo i lapackata u uslugata a osobeno muzicarite bendot sto razbi bukvalno. Da ne bidam pogresno razbran nit kafanava nit gree reklamiram nit imam bilo kakov interes ednostavno sakam da pofalam nesto sto smetam deka vredi. Vo slucajov uste edna potvrda za Lomo mojata omilena klima vo site izvedbi LCLH LC ECO. Sto bese stojadin za yu toa e lomo za mk denes.. tezok univerzalec koj nema da te ostavi nezgrean.. sigurno e deka i fali prefinetost ama za cenata e sekogas vo vrvot na bestbaj klimi vo mk i klima so golem broj pozitivni iskustva od kolegi na temava.
Прегледај го приврзокот 227732Прегледај го приврзокот 227733Прегледај го приврзокот 227734
Прегледај го приврзокот 227735
Последно уредено: