Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Zdravo ne znam kaj da se obratam pa citam vamu komentari za greenje. Jas zena sama kako samohrana majka imam problem so odzakot. Kukata e od 63 i do lani nemav nikako problem. Lani i ovaa god na bilo kakov veter mi vraka cad. Odzakot e cisten staviv cevka povisoko, izmaltaren i nikoj ne znae sto e problemot. Sega sme na obicna klima vo soba 4 na 4 ama ne e toa toa. Kumbeto e isto 20 god od gusenite so elencinja. Nema nisto novo izgradeno okolu nas. Dali nekoj mozebi znae sto bi mozelo da bide problemot. Ne mozam ni majstor da najdam za zidanje nadvoresen odzak.
Obrati se kaj profesionalen odzacarski servis oni ke ispitaat vo sto e problemot poveli link
Inaku sto marka koj model ti e obicnata klima?
Stavija na 28°C i na swing vratickata skros nadole za topliot vozduh da go duva nadole a ne nagore.

Zdravo decki srekna nova se najubavo
Nov sum na forumov i baram iskustva da mi kazete za klima inverter
Vivax ACP-18CH50AERI R32
Se raboti za povrsina od 30 m2 vo kukja so nova pvc dograma, a sobata e postavena na juzna strana
Razmisluvav i za 3.5 kw istiot model na Vivax ama Designh e 2.8kw (neznam na koja temperatura) mi se gleda slab

Baram specifikacii za minimalna potrosuvacka od dvete klimi i preporacajte nekoja druga klima spodelete iskustva

Vivax ACP-18CH50AERI R32
Se raboti za povrsina od 30 m2 vo kukja so nova pvc dograma, a sobata e postavena na juzna strana
Razmisluvav i za 3.5 kw istiot model na Vivax ama Designh e 2.8kw (neznam na koja temperatura) mi se gleda slab

Baram specifikacii za minimalna potrosuvacka od dvete klimi i preporacajte nekoja druga klima spodelete iskustva
И 3.5 ќе ти заврши работа. Брат ми ја има грее стан 55 квадратни метри без проблеми. Ти ако е куќа таа квадратура ќе ја грееш. Не паѓај на муабети кога е -15 ,-20 тоа се неколку часа во годината.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Рики не е доволно woke, има многу фурни леб да јаде додека го стигне тој левел на Том Хенкс.

Vivax ACP-18CH50AERI R32

3.5kw AERI vivax ti e dovolna bidejki za 30m2 prejaka ke bide 5.5kw.
Imas i Haier tundra za taa cena
A i ovaa e mokna i dobra klima

Ова е топ понуда за 5.5 кв, плус 1800 ден ваучер се добива ... има ли некој искуство со овој модел ...

Attachments

• Screenshot_2020-01-07-20-15-15.jpeg
    Screenshot_2020-01-07-20-15-15.jpeg
    217,4 KB · Прегледи: 84
Ова е топ понуда за 5.5 кв, плус 1800 ден ваучер се добива ... има ли некој искуство со овој модел ...
Mnogu evtina ko za inverter 5.5kw ovoj model AULI e do -10°C
a modelot AUJI e do -15°C i e podobar model od toj pogore

Inaku dvata modela se proizvedeni vo fabrikaza za klimi na AUX vo kina

Mnogu evtina ko za inverter 5.5kw ovoj model AULI e do -10°C
a modelot AUJI e do -15°C i e podobar model od toj pogore

Inaku dvata modela se proizvedeni vo fabrikaza za klimi na AUX vo kina
Cekaj sega....koj modeli vivax se od midea.?koj od Aux.??
Imam iskustvo od blizok moj.so aux 12ka (doma) a isto ima na dujkan 24ka stolb aux.,
Vika da pomini zimava i 2te odat Aux- Aut .!
Inaku od stip gi zede 2te okolu 70k.

50 stoeckata i 20k 12ka ta.

Cekaj sega....koj modeli vivax se od midea.?koj od Aux.??
Imam iskustvo od blizok moj.so aux 12ka (doma) a isto ima na dujkan 24ka stolb aux.,
Vika da pomini zimava i 2te odat Aux- Aut .!
Modelite na vivax AULI i AUJI se proizvedeni vo AUX drugite modeli na vivax se Midea.
Nego @Strelec dali vivax pak ke bide Gree odnosno dali Gree ke proizveduva rebrendira vivax klimi kako sto bese do 2015 godena
i neo on-off klimite pred 10 godini bea Gree pa posle bea chigo pa TCL i sega pak se neo rebrendirani Gree znaci li ova deka i vivax moze pak da bide Gree ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom