Edno prasanje za ovie klimite Gree sto gi falite, komsijata zede nekoja od niv neznam tocno koj model ja plate 50000den plus montaza, stavena e do mojot balkon i brci korni, do sto e problemot i dali site proizvodi na Gree se takvi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Izgleda toa.Gree za inaet na.komsiite go pravi#Edno prasanje za ovie klimite Gree sto gi falite, komsijata zede nekoja od niv neznam tocno koj model ja plate 50000den plus montaza, stavena e do mojot balkon i brci korni, do sto e problemot i dali site proizvodi na Gree se takvi
Jas ja imam Amber12 ja falam u eden kriterium, mokjnost....i ako neprimeti pokrenuvam kriteriumi za izbor na klima...nekoj ke se pali na 150w minimum (u 30sekundi)..nekoj ima drugi kriteriumi na izbor.....koj bara i da ima nizok minimum i da gree ko kjumbe na -15 i da ima grejac, WiFi i ponekoja samovila....za ova Sarara treba i 2500eura za 35/40m2....plati takva pa spodeli.Covekot ve prasuva da mu sporedite dvata modela, po sekoj parametar poedinecno. Aman so tie kompleksi amberot kakov bil, najdobar vakov onakov. Ako nekoj se razbira od vas, spredete mu gi dvete klimi pa toj sam neka odluci koja kw ja kupi. Makr sporedbata neka bide po parametri, po iskustvo znaeme, amberot i drugo nisto ne vredi, se e frlanje pari
Kazi mu deka klimata e Gree....da nese zabuni nekoj....da si pomisli inventor-inverter slicno e....Prezadovolen sum od Invertor Nemesis 7kw gream okolu 80 kvadrata , kujna trapezarija i dnevna vo edna celina okolu 55 kvadrata plus hodnik i dve spalni edna spalna i kupatiloto ne go grejam ladam vkupna kvadratura spratot e 120 kvadrata. Montirana lani vo februari a eve sega na minusnite temperaturi se pokazuva mnogu efikasna i ekonomicna. Ova e momentalnata potrosuvacka i konstantno si raboti so potrosuvacka od okolu 1100w vo dnevna e 24.5 mereno so prcizen termometar a vo dvete spalni sobi e okolu 21 stepen. Raboti na Quiet izduv non stop 24 casa uklucena e na 1 noemvri. Ne sum videl da pravi defrost na nadvoresniot del ne sam primetil mraz ili sto vikaat suv defrost pred se bi rekol ekonomicna i mokna klima.
...
Грее ломо лцлх 3.5 веќе трет месец работи одлично ( загрева некој 20 м2, пвц дограма без изолација)...

ako se takvi inaetcii, takvo kinesko sranje na nikoj ne bi mu preporacal da stavi i neznam voopsto zosto gi falat, sreka sto ne me zafrknaja i mene da zemam nekoj nivni proozvod.Izgleda toa.Gree za inaet na.komsiite go pravi#
Kazi mu deka klimata e Gree....da nese zabuni nekoj....da si pomisli inventor-inverter slicno e....
Hahahhaha....uste eden pacient.ako se takvi inaetcii, takvo kinesko sranje na nikoj ne bi mu preporacal da stavi i neznam voopsto zosto gi falat, sreka sto ne me zafrknaja i mene da zemam nekoj nivni proozvod.
Jas imam TST ( rebrendirano ) Gree LOMO eco i nadvoresnata edinica e mnogu tivka necujma neznam tvojot komsija sto model ima no Lomo od Gree e mnogu tivka klima.ako se takvi inaetcii, takvo kinesko sranje na nikoj ne bi mu preporacal da stavi i neznam voopsto zosto gi falat, sreka sto ne me zafrknaja i mene da zemam nekoj nivni proozvod.
A kako mozat da sporedat,koga ne se vo ista kategorija David i Golijat.Covekot ve prasuva da mu sporedite dvata modela, po sekoj parametar poedinecno. Aman so tie kompleksi amberot kakov bil, najdobar vakov onakov. Ako nekoj se razbira od vas, spredete mu gi dvete klimi pa toj sam neka odluci koja kw ja kupi. Makr sporedbata neka bide po parametri, po iskustvo znaeme, amberot i drugo nisto ne vredi, se e frlanje pari
Cekaj malce .....iskuliraj @ dali ja imas ti ovaa klima pa da komentiras .??A kako mozat da sporedat,koga ne se vo ista kategorija David i Golijat.
Resil kinezot hiper inverter da pravi;Stavil sasija od 7kw ,kompresor 20 000 btu 5,5kw,i tehnicko -servisno za 3,5kw ,mu se gresilo ne zamruvajtemu,(go zgresil kartonot-pakuvanjeto),ama nemozel da go skroti,mnogu mu arcelo struja,pa od hiper inverter mu izleglo POLUINVERTER.
Nalet toa i vi servisnoto zaboravile NAPOMENA da napisat,ne smeete da odite kaj komsite i da piete kafe ,tuku ke bidite do nego i na sekoj 43 minuti,ke podigate po 1 stepen na dajlinskoto.