Даде совет дуплиот акаунт на Strelec.100 pati kazav, BATALETE go Flegma....ne ocekuvajte od nego seriozen sovet. Samo "tzlatko" i "strelec" se kompetenti za seriozen sovet.
Ovaa prvata inteligent.home so samiot ured sp3s ,so skenirajne na qr kodot(ato e vo upatstvoto) ja otvara ovaa app.a nie gledam site ja koriatime e-control ....koja e tocna koj.znae....10kw nee nesto wow strasno 66den,vo skapa ili 33den vo evtina...За сите што користат SP3S еве една друга апликација преку која можат да ја следат потрошувачката, се вика Intelligent home centar, само што резултатите од неа и од оваа основната што ја користиме сите e-control е различна, еве за еден месец што викаат двете апликации
Прегледај го приврзокот 225593 Прегледај го приврзокот 225594
Се јавува разлика од 10 кв, која да ја сметаме за веродостојна![]()
Kakov uplav imas od GREE....hahhaha.Даде совет дуплиот акаунт на Strelec.
Ликови задолжени за што е можно поголема продажба на Gree.
И остана жив.
Abe kakov evn dur pokazuva deka se gream mesecov so 400W prosek odlicen eOvaa prvata inteligent.home so samiot ured sp3s ,so skenirajne na qr kodot(ato e vo upatstvoto) ja otvara ovaa app.a nie gledam site ja koriatime e-control ....koja e tocna koj.znae....10kw nee nesto wow strasno 66den,vo skapa ili 33den vo evtina...
Sepak od Evn e.najtocen...bidejki nim.im plajkame a.ne na broadlink sp3s.!
Tocno taka e muabetot....se razbira deka toj moment e biten...ako ne.i najbiten ,toa so Evn malce inlustrativno,go kazav...Abe kakov evn dur pokazuva deka se gream mesecov so 400W prosek odlicen e
Прегледај го приврзокот 225599
Tocno momentalno da ....ama..koco idioto kaza deka ke se pokacuva...cenata za kwh, ako krene cenata 5/10/15% toa e veke na granica na isplatlivost/osvem za oktomvri-noemvri /mart-aprilСекако е најисплатливо.
Кај мене даикинот преку ден досега нема на направено, навечер на надворешна температура од 0с па надолу прави на секои 50/55 минути. Дефростите траат по неполни 7минути. Мислам дека досега не била под -2с надворешната кај нас во Прилеп.Како врвите со дефростите бе омладинци?
Во Прилеп магла со нож да ја сечеш. Мицубишиво се држи јуначки. Дефростите се брзи (5 мин вкупно)
Нема правилен размак помеѓу дефростите
Hyndai pred 10tina dena montiraa nasproti mene komsii ..nese zadovolni a jas ja slusam kako raboti zui celata kako da ne i se dostegnati strafovite na nea....Денес присуствував на најголемата хорор работа на еден клима уред, а богами и на неправилна употреба.
Хјундаи клима 5.5 оптеретена на 29 степени правеше дефрости на 30 мин. До сега немам видено толку често да од една клиима во дефрост. Џабе пуштена на 29 степени кога одмара по 10.
Штета што ем не знаат да ја работат, ем не се стоплени, а ем богами и можеби е катасрофа климата, на 0 степени надворешна има прилично млак издув.
Се надевам нема да измрзнат на пониски температури.
А и Тундрава нека потрае подолго, се вратив сега и како до шпорет да седам