- Член од
- 14 август 2018
- Мислења
- 4.986
- Поени од реакции
- 11.350
Се тоа убаво,ама незнам дали е изводливо и кај нас!Od pred nekoj den....najcitaniot Srpski Forum Elitemadzone.org JA ZATVORI Generalnata tema za Inverteri (Izbor klima uredjaja - INVERTER) i ja podeliva po Brendovi.
Sega samo korisnici na svoja klima od odreden Brend moze da diskutira i spodeli iskustvo za svojata klima vo poseben podfrorum.
Nesto sto odamna fali tuka na ovaa tema koja nema ni moderator i sekoj moze da reklamira sve i svasta pa duri i nevidena(a ne kupena klima) duri da im ja preporaca kako "zadovolen" na komsikite.
Прегледај го приврзокот 220961![]()
elitemadzone.org - Izbor klima uredjaja - INVERTER
www.elitemadzone.org
Прво немаме еден водечки форум за техника.
Второ,уште сме на ниво да се едуцираме за основни работи за греење,а тек инвертери посебна приказна.
Трето,дури и да поделиме под теми за секој бренд... ние сме толку мала земја,дали некој воопшто и би пишал/помогнал?! Замисли само колку корисници на Вивакс имаме,а кога ќе дојде за мислење никој жив нема да каже!Тек Фуего некој да праша...
П.С.ова е баш широкоопфатна тема “најекономично греење”,и само мали подобрување можеме да направиме,а да ја задржиме едукативноста!
Моја сугестија би било да се воведе задолжителен потпис кој на што и како се грее,и да има “стики” дека секоја препорака за конкретна клима треба да се земе со резерва.