- Член од
- 9 јануари 2006
- Мислења
- 5.655
- Поени од реакции
- 7.504
Brainstorming so samo eden kriterium -> KlimeIma mnogu klimi so soliden kvalitet.
Konkretno za vivax klima uredite AERI i AEVI i AESI+ modelite se odlicni cena vs kvalitet

Klime posto si upaten za Vajvaksov...kazi edna klima od Monosplit programata na Vajvaks sto namesto kapilara ima vgradeno EXV....konkretno dali AERI35 od 28.000 ima EXpanzionen Ventil ili i taa e na kapilara ?
Ovoj bosanecov Frigo-Sani ja otvoril i tvrdi deka AERI e na kapilara....a toa znaci AERI e isto Eco model kako AEMI/AESI i drugite i treba da kosta okolu 20k....zasto AERI35 kosta bezmalku 30k ?
Nieden nema izmerena potrosuvacka na AERI35(12)....nikoj se nema pofaleno so nizok minimum na 12kava....kako da veruvame deka vredi za 30k.....ili ti treba na sekoja strana da ja falis za da vi upali fintava ?

A ustvari i AERI e poslaba od LomoECO...zasto e togas 28k ?

Kade e taa fkin tehnologija ako e so ednoreden i kapilara....zasto e 100evra poskapa ?
I na izduv e poslaba od Lomoto so samo 520m3....i Made in China proizvodstvo....neli bea Hrvatski

Grealka od 600W e ova na minus koja Temperatura ? so cudo mu e ova "pomoćnog sustava grijanja" ?
Aha....2,2Kw +Grealkata =2,8kw....prosecnata bila na -7C...fala jasno mi e

So 2++ Energetska klasa e a?
Na ladenje ili na greenje?
Ovoj na klimite vika A++

...a dole Hrvatov fino pisi greenje A+....koj laze ?

Последно уредено: