Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сега ја отворив....Mitsubishi electric compressor, од Април 2004 год., а јас ја имав од Јули 2004 год.A kompresorot sto marka bese? GMCC ?![]()
Veruvaj ne e mutavo tuku najboljata rabota sto sveti displejot pa makar i ko na Nokia 6110...Од негативни работи, можам да кажам дека далинското е малку мутаво на лик и екранот од далинското свети зелено како Нокиа 3310....
што ќе ти е тоа wi-fi кога имаш тајмер ??Гаранцијата им е 3 години. Веќе секаде ги има и цената скоро секаде е околу 27 000 денари + околу 1500-2000 за WiFi уредот. Инаку ми кажаа ќе ми прателе некој стручен во понеделник да ме оправел со WiFi-тоПа ајде баш да видам ќе биде ли нешто. Во меѓувреме ако има некој што знае како се конфигурира нека сподели...
Не сум гледал дали ги менува, претпоставувам да.што ќе ти е тоа wi-fi кога имаш тајмер ??
btw: ги менува ли ортаите надворешниот вентилатор или врти стално на максимум ?![]()
Balkanska rabota druze, so ke ti klima ako imas ladno pivo na kraj ke ti kazat.. Wifi kontrolata si e epten prakticna ekonomicna i ekoloska opcija koja i te kako e dobredojdena ponajveke letno vreme zasto zimoska e najdobro da se namaluva T koga nikoj ne e doma a ne da se pali gasi klimata komentirano e mnogu pati....Инаку многу луге ми го кажаа тоа не ми требало wifi сум имал тимер...Тајмерот е фиксна работа врз која немаш контрола додека не си дома пред климата, а тогаш веке не ти треба тајмер...
Mozebi crevoto za odvod e zaprljano ili poluzapusheno, probaj da go procistis pa vidi dali ke pravi pak isto.....почна ситни капки вода да фрла низ внатрешната. Ја исклучив ги исперав добро филтерите и пак пробав ама пак иста приказна, значи тоа го прави само на медиум вентилатор 350-400 кубни во мин. на прва и на најјако го нема овој проблем
знае ли некој што може да биде ??