Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.262
Ептен тапа филмско лето, си продолжив јас со репете од стари и добри филмови. Tell No One :cuc:
Филмов е нешто неверојатно добро. Многу ми се замили кога го гледав првиот пат лани. Може да се репризира и кај мене.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.709
Поени од реакции
17.601
Утре официјалниот трејлер :D

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Фала богу го погодија како што треба. Рајан е роден да го игра ликов :D.

Ми се допадна и постмев референцата за Green Lantern xD

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.262
Не пратам многу-многу стрипови, ама може некој во две реченици да ми објасни зошто е олку голема фасцинацијава за овој што личи на спајдермен ама не е спајдермен?
Стварно, цел интернет е со слики и видеа од по 100 милиони вјус.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Не пратам многу-многу стрипови, ама може некој во две реченици да ми објасни зошто е олку голема фасцинацијава за овој што личи на спајдермен ама не е спајдермен?
Стварно, цел интернет е со слики и видеа од по 100 милиони вјус.
Кога Тарантино би направил анти-херој стрип карактер ... Би бил овој. Насилство, gore, хумор, секс, црн хумор ...

Во суштина намерно личи на Спајдрмен, идејата е да биде хибрид помеѓу него и еден друг карактер од стрип светот. Друго што е интересно за ликов е што постојано го крши 4от Ѕид и често спомнува поп-културни референци низ стриповите (сега ваљда и во филмот).

Фасцинацијата е голема затоа што се чека цела деценија за филмов, а се работи за навистина уникатен лик.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.262
W

wicked_1

Гостин
Поради овој филм Бен Афлек го има моето поштовање затоа што заедно со Мет Дејмон го напишаа филмов кога беа буквално дечишта. Безвременски филм.
Не се сеќавам само дека изглумија нешто посебно, другото да, добра драма

Член од
23 август 2010
Мислења
39.677
Поени од реакции
115.334
Не се сеќавам само дека изглумија нешто посебно, другото да, добра драма
Во ред, тоа да, али тргни го Бен Афлек на страна и земи набљудувај ги Робин Вилијамс и Мет Дејмон. На прекрасен начин е прикажана затвореноста на Мет Дејмон (Вил), кој и покрај тоа што е натпросечно интелигентен не сака да го оствари ствојот потенцијал. Друга работа пак, како Робин Вилијамс допира до него, мене тоа ме фасцинираше. Дефинитивно му лежат и вакви улоги.

Kajgana Shop

На врв Bottom