- Член од
- 5 април 2012
- Мислења
- 8.151
- Поени од реакции
- 8.946
Ептен тапа филмско лето, си продолжив јас со репете од стари и добри филмови. Tell No One
Филмов е нешто неверојатно добро. Многу ми се замили кога го гледав првиот пат лани. Може да се репризира и кај мене.Ептен тапа филмско лето, си продолжив јас со репете од стари и добри филмови. Tell No One
Кога Тарантино би направил анти-херој стрип карактер ... Би бил овој. Насилство, gore, хумор, секс, црн хумор ...Не пратам многу-многу стрипови, ама може некој во две реченици да ми објасни зошто е олку голема фасцинацијава за овој што личи на спајдермен ама не е спајдермен?
Стварно, цел интернет е со слики и видеа од по 100 милиони вјус.
Поради овој филм Бен Афлек го има моето поштовање затоа што заедно со Мет Дејмон го напишаа филмов кога беа буквално дечишта. Безвременски филм.
Не се сеќавам само дека изглумија нешто посебно, другото да, добра драмаПоради овој филм Бен Афлек го има моето поштовање затоа што заедно со Мет Дејмон го напишаа филмов кога беа буквално дечишта. Безвременски филм.
Во ред, тоа да, али тргни го Бен Афлек на страна и земи набљудувај ги Робин Вилијамс и Мет Дејмон. На прекрасен начин е прикажана затвореноста на Мет Дејмон (Вил), кој и покрај тоа што е натпросечно интелигентен не сака да го оствари ствојот потенцијал. Друга работа пак, како Робин Вилијамс допира до него, мене тоа ме фасцинираше. Дефинитивно му лежат и вакви улоги.Не се сеќавам само дека изглумија нешто посебно, другото да, добра драма