Најдобри приватни мобилари?

Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.565
Поени од реакции
417
Ама викаат опремата не била оригинал..
Каква опрема? Па ги носат по џебови од странство и затоа голем дел од телефоните им се отпакувани без оригинална кутија и пропратни тракатанци.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Па, пуњач, слушалки, такви ствари
другар ,телефоните се нови,на некои модели се отпакувани кутиите највероватно за да ги полнат но заштитните налепници на телефоните си стојат мобиларата си е на место и неможат да ти подметнат кинезки телефон

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Член од
25 март 2013
Мислења
25
Поени од реакции
3
Каква опрема? Па ги носат по џебови од странство и затоа голем дел од телефоните им се отпакувани без оригинална кутија и пропратни тракатанци.
Не им верувам на вакви како тебе што имаат своја компанија, па ги критикуваат другите..

Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.565
Поени од реакции
417
Не им верувам на вакви како тебе што имаат своја компанија, па ги критикуваат другите..
Не ги критикувам, туку кажувам што сум чул од други а и прочитај ги неколкуте страни назад во темава.
Плус на мојата фирма главна дејност и е компјутерската опрема, мобилни телефони многу ретко продавам а и тие што ги продавам се прописно увезени со оригинал кутија, гаранција и слично.

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
И јас планирам да земам Galaxy S4 од Ледиком, ама некако сомнителни ми се затоа што многу разлика има во цените.. Ај ти ако си купил веќе, те молам напрај го овој тест - ( https://www.youtube.com/watch?v=ebPKGhpeCyM) пошто стварно се сомневам дека се оригинал.. Фала однапред! :D
И мене ме фаќаа слични паники на почетокот, направив секаков можен тест дали е оригинал телефонот и видов дека се е во ред со него. Телефонот го добив во оригинал кутија со нормални слушалици и полнач, ништо невообичаено.

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
Ледиком или Мобеликс..и зошто ?

krale

iFrit
Член од
30 јули 2011
Мислења
803
Поени од реакции
254
Галакси С5 или Ноте 3 ???
Зависи што ти треба. Ноте 3 е гломазен, голем телефон. С5 е помал попрактичен, засега покажан добро, нема поплаки и проблеми.

Ги имаме и G900H и G900F ако сакаш дојди разгледајјј.... Има и Ноте 3.

Член од
25 март 2013
Мислења
25
Поени од реакции
3
Зависи што ти треба. Ноте 3 е гломазен, голем телефон. С5 е помал попрактичен, засега покажан добро, нема поплаки и проблеми.

Ги имаме и G900H и G900F ако сакаш дојди разгледајјј.... Има и Ноте 3.
а што е разликата меќѕ овие 2 модели? оригинал ли се?

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Другар престени да гјавиш оргинал ли се или не,нормално дека се оргинал G900H ти е без LTE подршка G900F ти е со LTE подршка

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

krale

iFrit
Член од
30 јули 2011
Мислења
803
Поени од реакции
254
Не продаваме ништо што не е оригинал кај нас во мобилара.

Инаку, овие два модела се разликуваат по тоа со LTE и плус има некои разлики во процесорот. 900H e со Exynos процесорот со 8 јадра, кој не подржува LTE/4G но во принцип е побрз од Snapdragon-от кој е со 4 јадра.

станува збор за вкус и избор што ти е важно.

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
.. уште да се најдеше некоја мобилара, да не се обрзувам со операториве, што ќе даеше телефон на рати да зеам, топ ќе беше. :X3:

Kajgana Shop

На врв Bottom