- Член од
- 25 февруари 2009
- Мислења
- 1.565
- Поени од реакции
- 417
Каква опрема? Па ги носат по џебови од странство и затоа голем дел од телефоните им се отпакувани без оригинална кутија и пропратни тракатанци.Ама викаат опремата не била оригинал..
Каква опрема? Па ги носат по џебови од странство и затоа голем дел од телефоните им се отпакувани без оригинална кутија и пропратни тракатанци.Ама викаат опремата не била оригинал..
Која опрема?Ама викаат опремата не била оригинал..
Па, пуњач, слушалки, такви ствариКоја опрема?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
другар ,телефоните се нови,на некои модели се отпакувани кутиите највероватно за да ги полнат но заштитните налепници на телефоните си стојат мобиларата си е на место и неможат да ти подметнат кинезки телефонПа, пуњач, слушалки, такви ствари
Не им верувам на вакви како тебе што имаат своја компанија, па ги критикуваат другите..Каква опрема? Па ги носат по џебови од странство и затоа голем дел од телефоните им се отпакувани без оригинална кутија и пропратни тракатанци.
Не ги критикувам, туку кажувам што сум чул од други а и прочитај ги неколкуте страни назад во темава.Не им верувам на вакви како тебе што имаат своја компанија, па ги критикуваат другите..
И мене ме фаќаа слични паники на почетокот, направив секаков можен тест дали е оригинал телефонот и видов дека се е во ред со него. Телефонот го добив во оригинал кутија со нормални слушалици и полнач, ништо невообичаено.И јас планирам да земам Galaxy S4 од Ледиком, ама некако сомнителни ми се затоа што многу разлика има во цените.. Ај ти ако си купил веќе, те молам напрај го овој тест - ( https://www.youtube.com/watch?v=ebPKGhpeCyM) пошто стварно се сомневам дека се оригинал.. Фала однапред!
Зависи што ти треба. Ноте 3 е гломазен, голем телефон. С5 е помал попрактичен, засега покажан добро, нема поплаки и проблеми.Галакси С5 или Ноте 3 ???
а што е разликата меќѕ овие 2 модели? оригинал ли се?Зависи што ти треба. Ноте 3 е гломазен, голем телефон. С5 е помал попрактичен, засега покажан добро, нема поплаки и проблеми.
Ги имаме и G900H и G900F ако сакаш дојди разгледајјј.... Има и Ноте 3.
Другар престени да гјавиш оргинал ли се или не,нормално дека се оргинал G900H ти е без LTE подршка G900F ти е со LTE подршкаа што е разликата меќѕ овие 2 модели? оригинал ли се?
Не продаваме ништо што не е оригинал кај нас во мобилара.а што е разликата меќѕ овие 2 модели? оригинал ли се?