- Член од
- 20 октомври 2013
- Мислења
- 1.096
- Поени од реакции
- 509
Досега јас позитивно.искуство со мобилфон?
Досега јас позитивно.искуство со мобилфон?
Nie bi trebalo da imame, vcera mestevme, edino da ne bila posledna...Постои ли некаде у Скопје сервис којшто има екран за Samsung s6 gold?
Купи и прекрсти се.Niko fon nekoe iskustvo? Sakam iphone da kupam od tamu dali se poskapi od drugite nekoe mislenje
Znaci sranje jas pa poracav znaci da ne mu go zemam telefonot koga ke stigneКупи и прекрсти се.
сет ми шитнаа еднаш фаличен таблет пред едно 3 години што се рестартира секои 10 минути вратен и тоа од некој друг, па јас морав да го враќам пак, тие немој да мислиш дека се светци.Прекинав да купувам мобилни телефони од мобилари. Или на договор од оператор или од Сет или Нептун. За Самсунг само операторите, Сет и Нептун се овластени, се останато е "жими мајка".
И јас добив фаличен S8 од нив, го купив во петок, приметив во сабота дека имаше проблем, па во понеделник веднаш го заменив за нов. Како и да е, кога го купуваш од мобилара имаш 1 година гаранција од нив, вака имаш 2 години гаранција од овластен сервис. На пример наградната игра што беше самсунг наградува, IMEI бројот на телефон купен од мобилара не го препознава на страната.сет ми шитнаа еднаш фаличен таблет пред едно 3 години што се рестартира секои 10 минути вратен и тоа од некој друг, па јас морав да го враќам пак, тие немој да мислиш дека се светци.
Mоже и кај двата стакло, пиши ми на лична порака или помини...@krale едно прашање, имам Самсунг Галакси С3 и Самсунг Галакси А5 2017 со пукнати екрани. Според тоа што можам да видам, екранот е океј и на двата уреди, само стаклото е скршено.
Дали менувате само стакло, или треба цел екран? И што е попрепорачливо?
Исто така, колку би чинела промената и за двата уреди?
Ти благодарам.