Најдобар кошаркарски клуб во Македонија (од детските)

Најдобар клуб е....

• Јуниор

Гласови: 35 27,6%
  • Торус

Гласови: 4 3,1%
  • Работнички

Гласови: 14 11,0%
  • Мзт

Гласови: 12 9,4%
  • Квиско

Гласови: 1 0,8%
  • Глобал

Гласови: 0 0,0%
  • Водно-санс

Гласови: 5 3,9%
  • Киндер-баскет

Гласови: 2 1,6%
  • Водњански лисици

Гласови: 0 0,0%
  • Пантери

Гласови: 3 2,4%
  • Ангели

Гласови: 11 8,7%
  • Друг(наведи кој)

Гласови: 40 31,5%

• Вкупно гласачи
    127

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Јуниор!

Јуниор е широко распространет, голем број таленти ако не и најдобрите се во тимовите, ги имаат најдобрите тренери за млади екипи, имаат одлични резултати, имаат и машка и женска екипа, имаат и нивни турнири и турнири во лигите, плус одат на патувања и на турнири во странство, имаат голем број спонзори кои ги подржуваат и добра организација.
Притоа со сигурност знам дека неколку млади таленти уште од сега се бараат во странски екипи.
Убаво би било да постои таков тим и во останатите спортови некој кој ќе се грижи и ќе ги подржува младите таленти.

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
Дефинитивно Ј У Н И О Р!!!

Со сигурност можам да потврдам дека работат најдобрите тренери, кои пред се се со завршен факултет за физичка култура, а прашање е за другите школо..Основачот на школата е магистер на истиот факултет а тренерот Бранко е доктор по кошарка а такви во Македонија се само двајца.Имаат преку 1000 деца во Скопје а од лани се распространети и низ другите градови од Македонија.Имаат своја сопствена лига која е потпомогната од голем број спонзори.Во лигите на КФМ буквално растураат, а постојано се на мегународни турнири и од никаде се немаат вратено без медаљ.Имаат и своја сала каде што работат индивидуално со младите таленти.Со еден збор.
НАЈДОБРИ СЕ

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
И што ако е од Струмица?Забрането му е да навива за тим од друг град во овој случај тоа е тим од Скопје.Темава е за тим кој мислите дека е најдобар во македонија а не кој е најдобар тим во македонија-мора да бидете за тим од вашиот град.
:nenene::nenene::nenene:
Така е.
Шо ке добијам ако кажам КК МИЛЕНИУМ или ЈУНИОР исто е, само кажувам која екипа е подобра за МЕНЕ.

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
Јуниор е најдобар за расипување на таленти.
Затоа веќе сите си одат таму и се селат во други клубови.Форсирани се едни исти деца и толку.

dexter

Бадијала!Форум
Член од
16 јуни 2005
Мислења
472
Поени од реакции
3
Фершпед ?? Затоа 3 пати ги губите од нас .. ( зборам за 94 годиште ) :pos2::pos2::pos2::pos2: Прв пат загубивте дома кај вас со 10 разлика , втор пат кај нас дома со 4 разлика , и повторно дома кај вас со 26 разлика :vozbud::vozbud: :helou:
Дома кај нас кога изгубивме со пола состав ви игравме бе haha
Иначе изгубивме од милениум кај нас дома поради што не игравме двајца центри :)
3 разлика изгубивме само.Јас пак не играв сега и на гости.Ја споебав ногата.

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
Дома кај нас кога изгубивме со пола состав ви игравме бе haha
Добро ете без пола состав ајде.Кажи нешто за денешната утакмица загубивте 20 од нас.Точен резултат 94-74 биди ми поздравен.:helou::helou:

dexter

Бадијала!Форум
Член од
16 јуни 2005
Мислења
472
Поени од реакции
3
Јас пак не играв сега и на гости.Ја споебав ногата.
Добро ете без пола состав ајде.Кажи нешто за денешната утакмица загубивте 20 од нас.Точен резултат 94-74 биди ми поздравен.:helou::helou:

Пак без еден центар.Колку толку имам по 15 скока на натпревар.Просек 15 поени.Па сеа види ти.И плус две утакмици по ред.Ај ти играј :D
Поздрав

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Пак без еден центар.Колку толку имам по 15 скока на натпревар.Просек 15 поени.Па сеа види ти.И плус две утакмици по ред.Ај ти играј :D
Поздрав
И баш затоа не можете да победете ни на една утакмица,дека секој игра за своја статистика :)

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
4.996
Поени од реакции
12.573
Ако се тие Глобал шо мислам, не знам шо мајка барет на анкетава. Глобал се многу слаби,ептен.
Ако сум од Охрид,сепак,Јуниор мислам дека се најдобри :smir:

dexter

Бадијала!Форум
Член од
16 јуни 2005
Мислења
472
Поени од реакции
3
И баш затоа не можете да победете ни на една утакмица,дека секој игра за своја статистика :)
Па да де.Вас лани не ве победивме така?:)
Абе христов ти како си ми? Добар?Што има ново старо ништо да се пофалиш мајкуму

Kajgana Shop

На врв Bottom