Најдобар кошаркарски клуб во Македонија (од детските)

• Креатор на темата Креатор на темата LeoMessi10
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар клуб е....

• Јуниор

Гласови: 35 27,6%
  • Торус

Гласови: 4 3,1%
  • Работнички

Гласови: 14 11,0%
  • Мзт

Гласови: 12 9,4%
  • Квиско

Гласови: 1 0,8%
  • Глобал

Гласови: 0 0,0%
  • Водно-санс

Гласови: 5 3,9%
  • Киндер-баскет

Гласови: 2 1,6%
  • Водњански лисици

Гласови: 0 0,0%
  • Пантери

Гласови: 3 2,4%
  • Ангели

Гласови: 11 8,7%
  • Друг(наведи кој)

Гласови: 40 31,5%

• Вкупно гласачи
    127
Јуниор!

Јуниор е широко распространет, голем број таленти ако не и најдобрите се во тимовите, ги имаат најдобрите тренери за млади екипи, имаат одлични резултати, имаат и машка и женска екипа, имаат и нивни турнири и турнири во лигите, плус одат на патувања и на турнири во странство, имаат голем број спонзори кои ги подржуваат и добра организација.
Притоа со сигурност знам дека неколку млади таленти уште од сега се бараат во странски екипи.
Убаво би било да постои таков тим и во останатите спортови некој кој ќе се грижи и ќе ги подржува младите таленти.

Дефинитивно Ј У Н И О Р!!!

Со сигурност можам да потврдам дека работат најдобрите тренери, кои пред се се со завршен факултет за физичка култура, а прашање е за другите школо..Основачот на школата е магистер на истиот факултет а тренерот Бранко е доктор по кошарка а такви во Македонија се само двајца.Имаат преку 1000 деца во Скопје а од лани се распространети и низ другите градови од Македонија.Имаат своја сопствена лига која е потпомогната од голем број спонзори.Во лигите на КФМ буквално растураат, а постојано се на мегународни турнири и од никаде се немаат вратено без медаљ.Имаат и своја сала каде што работат индивидуално со младите таленти.Со еден збор.
НАЈДОБРИ СЕ

И што ако е од Струмица?Забрането му е да навива за тим од друг град во овој случај тоа е тим од Скопје.Темава е за тим кој мислите дека е најдобар во македонија а не кој е најдобар тим во македонија-мора да бидете за тим од вашиот град.
:nenene::nenene::nenene:
Така е.
Шо ке добијам ако кажам КК МИЛЕНИУМ или ЈУНИОР исто е, само кажувам која екипа е подобра за МЕНЕ.

Јуниор е најдобар за расипување на таленти.
Затоа веќе сите си одат таму и се селат во други клубови.Форсирани се едни исти деца и толку.

Фершпед ?? Затоа 3 пати ги губите од нас .. ( зборам за 94 годиште ) :pos2::pos2::pos2::pos2: Прв пат загубивте дома кај вас со 10 разлика , втор пат кај нас дома со 4 разлика , и повторно дома кај вас со 26 разлика :vozbud::vozbud: :helou:

Дома кај нас кога изгубивме со пола состав ви игравме бе haha
Иначе изгубивме од милениум кај нас дома поради што не игравме двајца центри :)
3 разлика изгубивме само.Јас пак не играв сега и на гости.Ја споебав ногата.

Дома кај нас кога изгубивме со пола состав ви игравме бе haha

Добро ете без пола состав ајде.Кажи нешто за денешната утакмица загубивте 20 од нас.Точен резултат 94-74 биди ми поздравен.:helou::helou:

Јас пак не играв сега и на гости.Ја споебав ногата.

Добро ете без пола состав ајде.Кажи нешто за денешната утакмица загубивте 20 од нас.Точен резултат 94-74 биди ми поздравен.:helou::helou:

Пак без еден центар.Колку толку имам по 15 скока на натпревар.Просек 15 поени.Па сеа види ти.И плус две утакмици по ред.Ај ти играј :D
Поздрав

Пак без еден центар.Колку толку имам по 15 скока на натпревар.Просек 15 поени.Па сеа види ти.И плус две утакмици по ред.Ај ти играј :D
Поздрав
И баш затоа не можете да победете ни на една утакмица,дека секој игра за своја статистика :)

Ако се тие Глобал шо мислам, не знам шо мајка барет на анкетава. Глобал се многу слаби,ептен.
Ако сум од Охрид,сепак,Јуниор мислам дека се најдобри :smir:

И баш затоа не можете да победете ни на една утакмица,дека секој игра за своја статистика :)

Па да де.Вас лани не ве победивме така?:)
Абе христов ти како си ми? Добар?Што има ново старо ништо да се пофалиш мајкуму

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom