Најдобар кошаркарски клуб во Македонија (од детските)

Најдобар клуб е....

• Јуниор

Гласови: 35 27,6%
  • Торус

Гласови: 4 3,1%
  • Работнички

Гласови: 14 11,0%
  • Мзт

Гласови: 12 9,4%
  • Квиско

Гласови: 1 0,8%
  • Глобал

Гласови: 0 0,0%
  • Водно-санс

Гласови: 5 3,9%
  • Киндер-баскет

Гласови: 2 1,6%
  • Водњански лисици

Гласови: 0 0,0%
  • Пантери

Гласови: 3 2,4%
  • Ангели

Гласови: 11 8,7%
  • Друг(наведи кој)

Гласови: 40 31,5%

• Вкупно гласачи
    127
Член од
3 јануари 2008
Мислења
167
Поени од реакции
0
Што се палите уште сега!!!
Има време а за 94 и помали се знае дека Јуниор ќе биде,за поголемите Вардар или Работнички а може да се умешаат уште 2-3 екипи и така
Да јуниор до лани беа најјаки но оваа сезона за да бидат шампиони треба многу да се потрудат.:smir:

Член од
19 декември 2008
Мислења
9
Поени од реакции
0
sa

tolku se karate a jas so treba da pravam so mojot tim ima samo edna pobeda i osum porazi no vazno dadov tri torjke protiv junior kaj niv i toa preku ija trojcata centrite.za drugo ne znam,inaku ne sum za nieden tim od makedonija ama ne znam samo kako moze na primer decava tija sto sa od milenium i od junior bez navreda zanm deka sa jaki ama zosto da idat i tija klubovi kogaj koga ke porasnat ke nema plata zatoa neka idat u vardar ili rabotnicki kj sto ke imaat idnina a ako sozdavaat seniorski tim milenium i junior togas neka si ostanat.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
ДАДА
Каде тренираш ти?

Член од
3 јануари 2008
Мислења
167
Поени од реакции
0
tolku se karate a jas so treba da pravam so mojot tim ima samo edna pobeda i osum porazi no vazno dadov tri torjke protiv junior kaj niv i toa preku ija trojcata centrite.za drugo ne znam,inaku ne sum za nieden tim od makedonija ama ne znam samo kako moze na primer decava tija sto sa od milenium i od junior bez navreda zanm deka sa jaki ama zosto da idat i tija klubovi kogaj koga ke porasnat ke nema plata zatoa neka idat u vardar ili rabotnicki kj sto ke imaat idnina a ako sozdavaat seniorski tim milenium i junior togas neka si ostanat.
Па ако си добар ќе те видат и ќе одиш во некој клуб,а ако си слаб џабе играш во работнички или вардар:tapp::pos2::pos2::pos2:

Утре 12 часот K.K Милениум(94):K.K Emiljan(94)Odime na 12/12:vozbud::vozbud:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Што лига бидна лелеле,Емилијан
Божеее

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Абе луге глеам сте ми јаживнале темава!А шо зборите толку за тие Милениум и Горани баскет-Струмица јаки се сите годишта,мислам сите лиги од 91 до 97,или само 94?

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Еве сеа само шо видов колку завршило 97:
Горани Баскет-Струмица-21<>86Јуниор

Kajgana Shop

На врв Bottom