Абе К-16 од РЕсен е најдобар до брзина од 10Мб/s download во зависност од пакетот..
Збориш за АДСЛ? Ако имаш кај тебе Близу разгледај ги Вип Конект Пакетите затоа што се супер. Не би ти препорачал Телекабел затоа што не се добри. Во моментот за интернет најдобри се Близу(или Вип пакетите).при крај ми е договорот со ОНЕ,да останам на истиот или имате подобра опција ? каков користите и колку сте задоволни
благодарам,целам на фиксна и интернет за вообичаените 800-1000 МКД месечно@Roy Fokker ги заборавив и Оптика пакетите на Оне под услов да има покривање кај тебе.
http://one.mk/fixnettv-optic.html
http://www.vip.mk/vip-konekt/promociiблагодарам,целам на фиксна и интернет за вообичаените 800-1000 МКД месечно
Близу е катастрофа, едвај чекам да ми заврши договорот, ако си задоволен од услугите и односот користи го тоа е твое право и не ти се мешам. Во последно време често разговарам со корисници на Близу и тие го делат моето мислење што значи дека не сум единствен, и секој кој би потпишувал договор со Близу убаво да размисли тоа е мој совет.zosto gi generaliziras rabotite- ? ako kaj tebe imalo problem, ne znaci deka sekade e taka, eve kaj mene Primer, od 2ri septemvri e konstantno ,vaka i kako jas da kazam deka ne cinivip comboM..... ?Прегледај го приврзокот 131809
Znaci vo odredeni reoni vo SK pogotovo- kade sto kupuvaja veke postoecki kabelski, ima problemi,i vo Prilep bese istoto pred nekoja godina koga ja kupija lokalnata kabelska,no nivnata mreza celosno ja isklucija i si pustika HFC (Близу е катастрофа, едвај чекам да ми заврши договорот, ако си задоволен од услугите и односот користи го тоа е твое право и не ти се мешам. Во последно време често разговарам со корисници на Близу и тие го делат моето мислење што значи дека не сум единствен, и секој кој би потпишувал договор со Близу убаво да размисли тоа е мој совет.
muabetot ti e na mesto : )Подобро прашање е Најдобар Интернет КАЈ вас, затоа што очгигледно зависи од локацијата. Во Скопје тоа е Телеком. Сега мерев и мерам од време на време мада знам исто дека е 49 Mbps download so 40 Mbps upload.
A da pises kouku paricki plakas za taa brzina?zosto gi generaliziras rabotite- ? ako kaj tebe imalo problem, ne znaci deka sekade e taka, eve kaj mene Primer, od 2ri septemvri e konstantno ,vaka i kako jas da kazam deka ne cinivip comboM..... ?Прегледај го приврзокот 131809
Ne znam druze jas ne rabotam vo blizu pa da znam sto i kako pravat, a i ne mi e gajle toa e nivni problem inaku sum od Skopje i napraviv greska sto skluciv dogovor so niv pa zdravje ke pomine, nema potreba od pojasnuvanje zar ke se raspravame za blizu ima i pobitni temiZnaci vo odredeni reoni vo SK pogotovo- kade sto kupuvaja veke postoecki kabelski, ima problemi,i vo Prilep bese istoto pred nekoja godina koga ja kupija lokalnata kabelska,no nivnata mreza celosno ja isklucija i si pustika HFC (
Hybrid fibre-coaxial) mreza nova i se si e ok,, toa sakav da pojasnam a ne deka jas ili ti se mesame vo nesto , sekoj so svoeto, normalno [DOUBLEPOST=1445983804][/DOUBLEPOST]
muabetot ti e na mesto : )