- Член од
- 8 февруари 2021
- Мислења
- 107
- Поени од реакции
- 32
Од сетек на попуст, него го земавPhilips 5525? 8-9 илјади е некаде
Од сетек на попуст, него го земавPhilips 5525? 8-9 илјади е некаде
Ова класа LG сликата не е баш сјајно, за толку пари кај Самсунг е со малку нијанса подобра слика поесебно серија 7хххhttps://www.neptun.mk/categories/televizori/LG-49-UM-7050-PLF
Мислење за тв то ,предности маани,ке ги има ли сите потребни работи,би ставил и иптв .
Ова класа LG сликата не е баш сјајно, за толку пари кај Самсунг е со малку нијанса подобра слика поесебно серија 7ххх
Sent from my Samsung Note 20 Ultra 5G SM-N986U using Tapatalk
За тие 23к можеш LG , Samsung или Hisense било кој од овие на око што ти се допаѓаЗаборавив да пишам можам да го земам за 23к
Еве да дадам совет како човек кој поштено се заебал со Вивакс... Го земав за 11-12000 денари пред 2 години, 40 инчен. Сликата ја дава некако поцрвена од другите телевизори (колку и да ја подесуваш пак е таква никаква), звукот кога е пуштен на најтивко автоматски го гаси, значи фактички кога пример гледаш фудбал во позадина звукот од публиката не го перцепира, башка кога ќе го изгаснеш телевизорот по 5 минути автоматски се пали, и така 3-4 пати додека не му скурчи и на нему и се откаже.Гледав Вивакс на нет ама многу лоши критики
Фала на честитките.Еве да дадам совет како човек кој поштено се заебал со Вивакс... Го земав за 11-12000 денари пред 2 години, 40 инчен. Сликата ја дава некако поцрвена од другите телевизори (колку и да ја подесуваш пак е таква никаква), звукот кога е пуштен на најтивко автоматски го гаси, значи фактички кога пример гледаш фудбал во позадина звукот од публиката не го перцепира, башка кога ќе го изгаснеш телевизорот по 5 минути автоматски се пали, и така 3-4 пати додека не му скурчи и на нему и се откаже.
Се на се, стојте подалеку од Вивакс!
П.С. Со здравје да си го користиш Филипсот![]()
Во МК по редослед Сони,Самсунг и ЛГСпоред Вас, кој ТВ моментално е најдобар избор за до 1000€ и да биде 60 или 65"??
Незнам зошто ми го нема стариот пост?!Според Вас, кој ТВ моментално е најдобар избор за до 1000€ и да биде 60 или 65"??
Додај само дека за ист квалитет на слика и исти функции, сонито е бар 30% поскап од соодветниот лџ или самсунг!Во МК по редослед Сони,Самсунг и ЛГ
Да де, сонито е поскап поради брендот и мала разлика по спецификации нарачано од СониНезнам зошто ми го нема стариот пост?!
Есенеска земав LG55UN74003LB од телеком и презадоволен сум! За тие пари тешко нешто подобро.
Автоматски споено мислење:
Додај само дека за ист квалитет на слика и исти функции, сонито е бар 30% поскап од соодветниот лџ или самсунг!
ST е небрендиран производ нарачано од Сетек поради тоа е име ST ,батали го тоа туку оди во техномаркет земи Hisense
I QUART bea brend na AMC pa super tv bea proizvedeni vo Vestel ( Turcija ) e sega ST TV koj gi proizveduva neznam inaku otvoriv www.tehnomarket.com.mk ama Hisense vo odnos na ST-vo skapo nekako 43"ST е небрендиран производ нарачано од Сетек поради тоа е име ST ,батали го тоа туку оди во техномаркет земи Hisense