- Член од
- 19 февруари 2006
- Мислења
- 1.768
- Поени од реакции
- 31
AYO AND SADE за мене се но1:back:
LOOOOOOOL, prv pat u zhivot nekoj mi dal kompliment deka sum pozerka. hahaha, fala fala mnogu, ne ti trebashe ova posho ne me znaesh nemoj da seresh drug pat,ok?? Ali bash bi sakala da napraime eden muabet pa da vidime koj e pozer, grevche edno. Mi se furash so Arch Enemy, i si nashla da zborish koj e pozer, hehe jas barem gi znam niv, a ti ne znaesh ni eden eban procent od bendovite sho jas gi slusham, zatoa ne se furaj mnogu, zasho se glea mnogu dobro koj e pozer. :bip: Ne mi beshe uopshte ideata da se karam, ali ako si zapnala nema problem ja sum tuka. I aj dosta sea, ne napinjaj vishe na temava, ako sakash ke se razbereme na pvt or smt. Ajt:bip: не ме замарај со такви глупости ок и јас не сакам да се замарам со ПОЗЕРИ !!!!!!!!!!:nenene:
sorry ако сум те навредил немаше намера да се случи тоа и не битно сорри уште еден пат !!!! :smir:LOOOOOOOL, prv pat u zhivot nekoj mi dal kompliment deka sum pozerka. hahaha, fala fala mnogu, ne ti trebashe ova posho ne me znaesh nemoj da seresh drug pat,ok?? Ali bash bi sakala da napraime eden muabet pa da vidime koj e pozer, grevche edno. Mi se furash so Arch Enemy, i si nashla da zborish koj e pozer, hehe jas barem gi znam niv, a ti ne znaesh ni eden eban procent od bendovite sho jas gi slusham, zatoa ne se furaj mnogu, zasho se glea mnogu dobro koj e pozer. :bip: Ne mi beshe uopshte ideata da se karam, ali ako si zapnala nema problem ja sum tuka. I aj dosta sea, ne napinjaj vishe na temava, ako sakash ke se razbereme na pvt or smt. Ajt
sorry ако сум те навредил немаше намера да се случи тоа и не битно сорри уште еден пат !!!! :smir:
ок си е :helou: don`t worry so much !!!!Далеку од тоа дека ме навреди, пошто нешто шо не е вистина не може да ме навреди. Иначе ок, прифатено е извинувањето, и ај терај сеа, ти реков да не замараме више на темава со глупи муабети. Ајт
koja gruda ja ima tipkata prosto neverovatno... Neznam dali imate cueno za Maria Brink od bendot In This Moment... spored mene taa e najbolje vokalistka
Sabina from Holy Moses исто така е добра !!
ок си е :helou: don`t worry so much !!!!
obarTarja Turonen-Nightwish:music3:
ако згрешив прифакам да ме распнете на Крст
Bi sakal da vidam kako se jadat dvetee aj sporedi ja Sandra so Angela Gassow oд Arch Enemy. Koja koja ke ja izede???