Ќе те зеам за жена дефинитивно.....мој чоек...и ја си го користам Nod32 веќе 2 години,гајле нема.....иначе за Norton коа ќе го продаваат треба у пакет да ставаат и Рам 512МВ...Allita напиша:NOD 32 definitivno....so nego nemam dosega virus zakaceno....norton nikad vo zivot nema da stavam poveke....najgolemo sranje e....kasperski i taka i taka se dodeka ne go otkriv NOD...definitivno zakon...
.....veke me zemaaa za zena btw...ne 512MB... 2 GB ti trebaat ako otvarash 100 stvari kako shto pravam jas....a nedajboze vo meguvreme da pocne da pravi update ...Мотокултиваторче напиша:Ќе те зеам за жена дефинитивно.....мој чоек...и ја си го користам Nod32 веќе 2 години,гајле нема.....иначе за Norton коа ќе го продаваат треба у пакет да ставаат и Рам 512МВ...
Мистичен напиша:AntiVir!
Секојдневно отварам по катаљарда "сумљиви" страни и никогаш не сум закачил ништо што ми направило проблем. Антивир алармира само по потреба, Касперски паничи на се живо и диво, незнаеш кога е лажна узбуна, а кога е вистински вирус. Исто како во приказната со овчарчето кога кревало лажна узбуна за волкот, па кога навистина дошол никој не му помогнал.