Најголема беља што ја имате направено

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Ко мали со другарки беревме едни мали црвени топчиња, се криевме позади грмушки и ги мававме колите со тие.... А тие пошо беа мали и тврди, а колите со голема брзина се движеа, ко камен мавало по шовершајбна... Ама ние глупи, не сфаќаме... И некои коли застануваа па памтам еднаш не фатија и ни збореа :pos:
 

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
ukradiv vozdusni puski od skolo i mu gi prodadadov na eden od strumicapa nego go fatile so puskite toj mene me kaza i na kraj se znae kjotek
 

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
Во 3-та година напрајвме групна глупост со неколку души од класот. На професорот по биологија му го надовенавме столот и одозгора како декорација му ставивме остатоци од јогурт и тој фино лепо си седна. На пола час ко виде дека е жива вода не’ кажа на директорот, и цел клас бевме под казна. Ни криви ни должни, пола клас имаа намалено поведение заради нас. :pos:
Пред то, во 2-ра заврна многу снег и ние излеговме во дворот, се мававме со топки, лом бевме цели. И малку ни беше то, влеговме во училницата и другите ги напрајвме лом. И за крај, напрајвме огромна топка, ја однесовме в училница и ја плеснавме на сред паркет. Испадна појќе снег да заврнало в училница отколку надвор. :pos: И за таа глупост бевме под казна. :pos:
 

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Игравме одбојка со мокар сунѓер у основно, и нормално, ко за беља, у тој момент влезе наставничката, и кај неа плес у лице.После тоа имаше васпитни попувања кај директорки, педагози...Незаборавен лик имаше жената.:)
 
E

`EsCaPe`

Гостин
Мирна сум била ко помала и неам направено некоја поголема беља или глупост.. Само се сеќавам.. пред некоја година, зима беше и кога заврна снег отидовме кај еден другар у маало и сокачето кај што живее излага на главна улица и ние со топки ги гаѓавме колите...И јакото беше кога некој по 30 минути кружеа низ маало со кола, за да не најдат, додека ние се криевме зад грмушка...Како не ги мрзеше...

Хм...не ми текнува друго ништо..засега.
 
Член од
17 мај 2008
Мислења
75
Поени од реакции
0
Можеби и не е најголема белја што ја имам направено ама ок интересна е.Незнам која година средно бев и имав анатомија а таа професорката имаше виткана и бушава коса и мене многу ме нервираше и како шо беше свртена со грб накај нас и фрлив мастика во косата,ама пошто така бујна коса мастичево се изгуби и како ништо да не се десило на крајот:pos2:
 

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Леле многу ја сакам темава. Имам многу за пишување. Еднаш ја запаливме кантата за ѓубре и доаѓа класната и ни вика: Да не сте пушеле марихуана а тоа смрди дави на гума, на хартија :pos: :pos: :pos:
 

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
Со брачеда ми ко имавме по 8-9 год. два пати скришно му имаме избегано на нашите на плажа.Еднаш во Асамати и еднаш во Грција. Во Асамати се скривме и избегавме, а во Грција дури спиеја тие си ги зедовме купачите и на плажа.Нас ни се капеше а тие не тераа да спиеме:pos2::pos2:после викање следеше дома,арно не не претепаја ко не најдоја:pos2:

А ко помала ,исто така со брачеда ми,на едно детенце колку нас големо му истуривме цело шише сок на глата...уствари цело беше со сок потурено и после и со песок сме го потуриле а беше цело во бело облечено:kesa:
 
S

StormRage

Гостин
ехееееееее... па на 8 август овде на прасникот имаме црква и се спиет таму „СПИЕТ“... цела ноќ лудница по село... аааа црквава е одма до патот а од другата страна има пилана и останати некој летви... е сега ние паметни на сред пат начукано неколку летви и се слушат само БАМММ некој одзгора поминал... лани еден за малку ќе се закачеше во автобуската... (ова е секоја година)
еднаш немаше струја и излеговме исто таму до патот со една батерија за светење од еден другар и ги застанвевме колите(мислее полиција)
е плашев баба дома ... фрлав барут во шпоретот и петарди... ко дојдое стариве се праев на тошо...
итн... (ко ќе ми текнит уште нешо ке пишам)
 
Член од
10 мај 2008
Мислења
364
Поени од реакции
13
Најголема бељааа.... хаа!!

И дадов еднашка на девојками (сега бивша) да ми ја вози колата 3,4 километри до дома, и све си извозе „као шо треба“ и си дојде пред влез али таман коа вртеше у кривината за да се паркира кај нејзе пред влезот коа се лупнавме у една паркирана кола, мене пола хауба ми ја снема .....


и така ... жени ... :tapp:
 

da_be_man

Entropy
Член од
17 октомври 2005
Мислења
628
Поени од реакции
126
vo sedmo na nastavnichkata i napishav na stolicata kvachka so kreda..pa idanje i trgvenje stolicata sho kje vidit

vo sredno na profesorite im gi vagjavme kablite od svekjicite navecer da zakasnat drugiot den i nie pospieme prviot chas

se javuvavme kaj hotline za skluchuvanje brak i davavme opis i telefonski broevi od komshilakot

narachuvavme pici na adresi od poznati lugje vo gradot

pishuvavme pokani (na mashina za kucanje) za lekarski pregledi poradi virus koj e momentalno vo gradot

...nema kraj..
 

STARTER

Firestarter
Член од
31 август 2007
Мислења
935
Поени од реакции
246
Имаме провалено во школо во 3 сабајле со надеж дека ќе стасаме до дневниците, ама не успеавме бидејќи беа заклучени, па потоа од кабинетот ликовно собравме неколку статуи :)
 
V

Viktoranius

Гостин
Јас со другар ми имаме запалено хамери во школо, и изгореа 2 столици. До дека наполнивме вода во кофи, отидоа столиците.
 

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Khm..Terav drugar da vozi tocak brzo i da mrda so glavata levo desno u isto vreme...Tipot mi poveruva ..se nafura deckoto..Se pukna u beton,preleta ziva ograda,i od kaj komshijata u dvor me pcue a ja ROFLam >.<
 

Kajgana Shop

На врв Bottom