Најбизарна причина за раскинување

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
значи темава е најглупа причина за раскинување...

мислам дека ова е ВРВ на сите глупости...
значи типот преку порака и раскинува на сестра ми со образложение дека тој сака да биде со неа дека се е океј у нивната врска но имало една многу голема работа.... нешо у стил беше МАЈКА МИ НЕ МИ ДАВА ДА СУМ ЗАЉУБЕН НА ОВИЕ ГОДИНИ БИДЕЈКИ ТРЕБА ЦЕЛОСНО ДА МУ СЕ ПОСВЕТАМ НА ФАКУЛТЕТОТ....

сестра ми ја памтеше поракава до пред некој месец до точка.. дента кога ми ја кажа прснав од смеа.. какви се луѓе има на земјава немате претстава!!!
:tapp::tapp::tapp::tapp:

едит: врската траела цели 7 дена.. односно една недела !!!

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Ај ќе кажам едно раскинување на познаници. Смешно-глупо-ретардиран начин:

Дечкото на девојката: Извини морам да ти раскинам зошто ќе одам да студирам во Скопје, ти ќе останеш тука, па тешко дека ќе ти останам верен. :pos:

Моментот е што девојчево и дечково се ко Џоли и Ванчо Петрушевски, во убавина се разбира.

Член од
18 август 2008
Мислења
680
Поени од реакции
34
Најбизарно раскинување е заради разликите во вкусовите - т.е. дали еспресото е подобро од турското кафе.

:vozbud:

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
значи темава е најглупа причина за раскинување...

мислам дека ова е ВРВ на сите глупости...
значи типот преку порака и раскинува на сестра ми со образложение дека тој сака да биде со неа дека се е океј у нивната врска но имало една многу голема работа.... нешо у стил беше МАЈКА МИ НЕ МИ ДАВА ДА СУМ ЗАЉУБЕН НА ОВИЕ ГОДИНИ БИДЕЈКИ ТРЕБА ЦЕЛОСНО ДА МУ СЕ ПОСВЕТАМ НА ФАКУЛТЕТОТ....

сестра ми ја памтеше поракава до пред некој месец до точка.. дента кога ми ја кажа прснав од смеа.. какви се луѓе има на земјава немате претстава!!!
:tapp::tapp::tapp::tapp:

едит: врската траела цели 7 дена.. односно една недела !!!
хахахахаха... оххх добро е ова. :)

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.985
Поени од реакции
12.621
Причина: Да ме изневеруваше ќе те сакав повеќе, сакам несигурни машки.
Одговор: Еби се, од кај знаеш дека не те изневерував...
Крај

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
причина... у која црква ке се иде за велигден....

Д

ДаркхарТ

Гостин
Во лудите денови кога бев прва година средно идев со едно (се извинувам за израз) педерастично дете онака чисто безвезе колку да ми се пополни времето.Кога немаше причина да му раскинам му пишав СМС "Ане колку да те информирам јас си фатив друг дечко да знаеш,ако сакаш ќе останеме другари,а ако несакаш не ми викај утре здраво и подобро е шо дозна од мене него од друг"
Си се чудам на мозокот што сум го имала...:kesa:
и уште една после 9 месечна врска...
Долга безвезална кавга зошто сум отишла на забава а не сум му кажала...
Тој- готово е со нас...
Јас-па ти ли ќе кажеш дали е готово?
Тој-па ајде кажи ти?
Јас-готово е со нас...
Си отиде и другиот ден бевме како странци ... Ебате паметот.

S

Sookie

Гостин
Втора година средно, заедно со типот сме 1 месец, и еден ден ко гром од ведро небо ми вика: „Мора да раскинеме, не ни е судено“. Кога го прашав зошто, ми рече:„Кога мастурбирам не те замислувам тебе, ја замислувам Ева Лонгорија“.

:pos2::pos2::pos2:Леле луди години!!

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.029
Поени од реакции
623
Ај ќе кажам едно раскинување на познаници. Смешно-глупо-ретардиран начин:

Дечкото на девојката: Извини морам да ти раскинам зошто ќе одам да студирам во Скопје, ти ќе останеш тука, па тешко дека ќе ти останам верен. :pos:

Моментот е што девојчево и дечково се ко Џоли и Ванчо Петрушевски, во убавина се разбира.
Па ова и не е некоја глупост :pos2: во слична ситуација се наогам и јас моментално :uvo:

P

PewDiePie

Гостин
Втора година средно, заедно со типот сме 1 месец, и еден ден ко гром од ведро небо ми вика: „Мора да раскинеме, не ни е судено“. Кога го прашав зошто, ми рече:„Кога мастурбирам не те замислувам тебе, ја замислувам Ева Лонгорија“.

:pos2::pos2::pos2:Леле луди години!!
OMFG :vozbud::pos2::pos2::pos2: На другарка што и се деси,типот и раскинува и после и вика абе ако сакаш ќе сме заедно ама да смеам да те варам пошто и јас имам потреби :uvo::nesvest:

Член од
28 октомври 2009
Мислења
38
Поени од реакции
2
Se smeev na porakava od mojot prv "decko": Mora da raskineme zatoa sto koga jas te sakav, ti ne me sakase mene. :pos2:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Добро, сите раскинувате по пораки? Бескичмењаци :)

Било како по смс е бизарно :/

Kajgana Shop

На врв Bottom