Најбизарна причина за раскинување

Џ.

Ќутам на различни теми!
Член од
14 јули 2007
Мислења
868
Поени од реакции
183
Ми раскина затоа што му реков дека не излегувам сакам да гледам фудбал (а ако беше обратно тогаш тоа е ок... мхм да:nenene: )
А сум раскинала затоа што типот повеќе ме бакнуваше кога сме во друштво (на кафе или сл. ) отколку кога сме сами .

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.352
Поени од реакции
2.247
Ми раскина затоа што му реков дека не излегувам сакам да гледам фудбал (а ако беше обратно тогаш тоа е ок... мхм да:nenene: )
А сум раскинала затоа што типот повеќе ме бакнуваше кога сме во друштво (на кафе или сл. ) отколку кога сме сами .
ЛОЛ. Интересно, ама и глупо. Не е башка брзо ова.

Мислам дека со самото кажување на партнерот ''дојди треба муабет да правиме насамо"' се треба да е јасно околу раскинувањето и најлесен и нјабрз начин.
Според мене.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Не сфаќаше дека Аеродром е многу многу побитен од неа и кафето со неа на кеј ...

HEATHY

BARCA!
Член од
21 јуни 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
154
И раскинав оти ши уос смоукинг цигари ет еиџ оф 13 :smir:

Член од
23 мај 2009
Мислења
788
Поени од реакции
23
најбизарна причина имам многу обврски немам време со тебе да се гледам ќе си најдеш подобра

I

InF3cTeD

Гостин
ја и ти немаме иднина и затоа најдобро е тука да прекинеме :tapp:....после 2 години и 3 месеца

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
абе не знам шо ми е ама не е до тебе сигурно.....имам некои проблеми дома....морам да се средам малце....
моето прво раскинување.......:tapp:
жално

Член од
11 септември 2008
Мислења
261
Поени од реакции
20
а да ти се jави додека спиеш и да ти рече: Сакаш утре кога ке станеш да не ми се јавуваш повеќе???:vozbud:

Член од
11 декември 2009
Мислења
31
Поени од реакции
3
Kako da joj kazem
da mi vise nije stalo
kako da joj kazem
ne volim te bas ni malo

Kako ja da gledam
suze na tom lepom licu
kad kazem volim tvoju
najbolju drugaricu
:pos2::pos2::pos2:
Леле леле ист случај кај мене.. Само јас го сакам другар му, а не сум раскинала со дечко ми, а идам со него година ипол.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.048
Поени од реакции
74.558
Во основно ми раскина една затоа што ја ишишав косата:kesa:

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Па и не сум раскинувала бизарно. Имаше само еден беден момент со првиот дечко : `Не ни оди, сам знаеше дека ќе ни дојде крајот...Сакам да раскинеме.`
Откако го расплакав ми падна жал. Типот стварно ме сакаше, ама јас како 15 годишна клинка не бев многу сериозна. И потоа ко врв следеше :
`Вечерва сум поканета да излезам со мојата долгогодишна симпатија.`
Мислам дека по плачењето и гушкањето остана без зборови. :kesa:

Justice for All

Tempus fugit
Член од
17 јули 2008
Мислења
1.372
Поени од реакции
85
Па и не сум раскинувала бизарно. Имаше само еден беден момент со првиот дечко : `Не ни оди, сам знаеше дека ќе ни дојде крајот...Сакам да раскинеме.`
Откако го расплакав ми падна жал. Типот стварно ме сакаше, ама јас како 15 годишна клинка не бев многу сериозна. И потоа ко врв следеше :
`Вечерва сум поканета да излезам со мојата долгогодишна симпатија.`
Мислам дека по плачењето и гушкањето остана без зборови. :kesa:
И после женските биле чувствителни бла бла бла....абе гоните се у три лепе.......
:pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom