Насилства во Македонија

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.995
Поени од реакции
51.150

хах, ,ова се уствари оние од медицина што им прошируваа квоти за да можат да станат некако доктори утре..

Од овие ваквиве приватните болници милиарди, кој будала сака да иде да го лечи некој што е генетски предодреден за канал копање.

Член од
4 март 2013
Мислења
147
Поени од реакции
134
хах, ,ова се уствари оние од медицина што им прошируваа квоти за да можат да станат некако доктори утре..

Од овие ваквиве приватните болници милиарди, кој будала сака да иде да го лечи некој што е генетски предодреден за канал копање.
bravo, zver si me presmeal :D

Член од
25 март 2012
Мислења
8.626
Поени од реакции
5.266
така е во близина јас кај што живеам има 2 села.Во едното се косовари а во другото староседелци (албанци).Не се поднесуваат едни со други нон стоп се тепаат меѓу себе
Кое е тоа село со косовари?

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.903
Честито 101 година знаме...последно да ви биде.

M

MrzaRules

Гостин
Кажувам веќе неколку години по ред. Денот на знамето е единствениот ден кога ќе видиш дека во Скопје има и АлбанКи, а не само машки припадници на оваа националност :icon_mrgr:

И пак ќе кажам, каде ги кријат, каде искачаат? :icon_mrgr:
Ги кријат во подрум :icon_mrgr:

Член од
25 март 2012
Мислења
8.626
Поени од реакции
5.266
Дечково ви честита празник, kuq e zi
Штета што е мртов, да беше жив ќе умреше од мака кога ќе видеше во каква состојба се неговите поданици без и со говорна мана....

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.881
more lembas bread:

http://republika.mk/?p=161226

- овие решиле на кафирите да им пружат традиционално исламски третман, све според куран
Ова беше меѓу кафирски инцидент ... односно битка на дијалектите... цело време секој инцидент што се случува во државата ги цитирате како да се дело на албанци.

„Ги претепаа зашто зборуваа на дијалект“

деветнаесетгодишниот Климент од Пробиштип, кој сѐ уште е во кома и се бори за живот во градската болница „Св. Наум Охридски“ во Скопје.

--- надополнето: 29 ноември 2013 во 16:21 ---
И пак, нормално -

Двајца тинејџери се повредени во два одделни инциденти во автобусите на ЈСП, соопшти МВР. Едниот инцидент се случил вчера околу 18.40 часот на автобуската постојка кај Бит Пазар во автобус со број 50.
И тука жртва е албанка, а ти го прикажуваш случајот како насилство на албанци врз македонци

Непознати лица го каменувале автобусот на ЈСП број 58. Скршиле два прозорци, а со повреди се здобила осумнаесетгодишна тинејџерка од село Чифлик.

Што вели Библијата за лагата , бива ли да лажеш и манипулираш ?

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
Ова беше меѓу кафирски инцидент ... односно битка на дијалектите...
Точно, овој дел од текстот во Нова Македонија покажува дека си во право:
"Четворицата напаѓачи биле брзо пронајдени."
понекогаш и слепа кокошка, ќе клуцне по некое зрно....
И тука жртва е албанка, а ти го прикажуваш случајот како насилство на албанци врз македонци

?
LoL , :pos: те молам цитирај мe каде сум напишал за тој случај?

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.881
Точно, овој дел од текстот во Нова Македонија покажува дека си во право:
"Четворицата напаѓачи биле брзо пронајдени."
Овој дел од текстот исто така покажува колку се миролубиви македонците , чим се спремни да фрлат во кома луѓе заради дијалект , на што ли се спремни овие македонци кога се работи за еден Албанец + муслиман + зборува македонски со албански акцент + се наоѓа во македонска средина. (плус и самата помисла дека нема да бидат пронајдени, а уште помалце казнети за насилство над албанец)

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
Проблемот Dardania, со тебе, е тоа што не сфаќаш дека обидите да ме дискредитираш ти се ефективни колку брадавици на граден оклоп.

Перцепцијата на јавноста не е прозивод на "моите манипулации". На луѓето не им требам ја, за да ја видат суровата реалност. Тие таа ја живеат, секој ебан ден, ноншанлатно игнорирани од власта.
Јас највеќе од светот сакам ја да сум у криво, да сум бил во заблуда, да сум имал искривен поглед на состојбата. Но, не е до мене. Нападите нема да сопрат, ниту интензитетот ќе им се намали, кога ја не би пишувал тука...

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.881
Проблемот Dardania, со тебе, е тоа што не сфаќаш дека обидите да ме дискредитираш ти се ефективни колку брадавици на граден оклоп.

Перцепцијата на јавноста не е прозивод на "моите манипулации". На луѓето не им требам ја, за да ја видат суровата реалност. Тие таа ја живеат, секој ебан ден, ноншанлатно игнорирани од власта.
Јас највеќе од светот сакам ја да сум у криво, да сум бил во заблуда, да сум имал искривен поглед на состојбата. Но, не е до мене. Нападите нема да сопрат, ниту интензитетот ќе им се намали, кога ја не би пишувал тука...
Манипулација на форум правиш , не реков дека заради тебе се случуваат проблемите.

Освен во Скопје , во другите градови и села се живее помирно ... а и во Скопје само на моменти ескалира насилство (сезонски).

И албанците и македонците се насилни, тоа го знаеш и ти , вестите што самиот ти ги донесе виде дека два инциденти имало кај ГТЦ во кои биле вмешани македонци ... еден кај Припор вмешани македонци вс албанци ... еден кај Бит Пазар албанци (не знаеме дали е албанци вс албанец) ... во Куманово на спортски натпревар албанци вс македонци ... во Борис Трајковски , македонци вс македонци...
Имам видено и прошетано , знам кој колку придонесува за овие инциденти

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
Дали за тебе навреда е насилстви или "тепачка"? За каков инцидент зборуваш? Кој е тој натпревар во кој македонци и албанци направија 'инцидент'?
За/во Куманово зборам.

Kajgana Shop

На врв Bottom