Насилства во Македонија

Член од
13 јули 2009
Мислења
902
Поени од реакции
123
Kako potvrdile koga nozot go nema, normalno se dodeka ne go najdat toj na toa ke se vadi , deka ne bil negov.
Na sto i na kogo veruvate vie ?
Da bese od Albanec , aj ke rece coek vo ova situacija kakva e -kako "lazna" vest ke go zemevte , vaka em vie go pisuvate pa uste ne krivite za istoto ?
A kako e isecen optuzeniot vo race u grb i niz celo telo modrici ?

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Не сакам да бидам означен од полицијата но ете ќе кажам дека планот кој некаде го имаше во темава за во петок ми звучи многу пологичен, бидејќи во населбава нема што да се бара повеќе, никој нема да слушне, бидејќи медиумите кои сакаат да пренесат како што треба им се бришат сликите и видеата а властите се многу далеку.

Пример еве зашто сакаш пак да се покаже и за Ѓорче, да се тргне од тука од Ѓорче па со марш до Центар би ми изгледало како пологично како некој протест со смисла. Првите протести на местото ги поминавме, видовме како поминаа...Ама тоа не е мое сепак, само мислење кажувам.
Не....протестот во Ѓорче е за Ѓорче. Немаат мака од Карпош, Центар, Аеродром како ние овде секоја генерација млади луѓе расте со тој менталитет. Затоа народот овде е ваков. И повеќе од јасна порака се испрати кон сите од власт, до опозиција до шошониве после Ѓорче.
Се после ова од вчера и завчера е само злоупотребување на маката и на ситуацијата и се долева масло на огнот. Па вчера со доаѓање на други лица од други населби и партии се сакаше да се политизира протестот. Народот вчера си ја вршеше својата работа си протестираше (со исклучок на неколку провокатори уфрлени што сигурно не беа од Ѓорче), полицијата нивната... После 2001 ние сме инвалидизирана држава која е програмирана на вакви инциденти да сме со врзани раце и да не важат истите закони како за другите. Да бидеме живи и здрави да даде Господ да се укине Рамковен договор и да ја напуштиме америчката сфера на влијание овде што ја имаме е тогаш може да функционира државава за сите. Додека се заштитени од амбасадата под Кале ќе биде вака. До тогаш мора да се навикнуваме да живееме вака тоа е што е, таква (не)среќа сме имале. Некој не мислел тогаш какви последици ќе има договорот.
Пораката е испратена, сите до еден од овие горенаведениве си знаат сега со кој си имаат работа не се секирај.

Член од
8 јуни 2013
Мислења
299
Поени од реакции
198
Da bese od Albanec , aj ke rece coek vo ova situacija kakva e -kako "lazna" vest ke go zemevte , vaka em vie go pisuvate pa uste ne krivite za istoto ?
A kako e isecen optuzneiot vo race u grb i niz celo telo modrici ?
Dokazano li e toa, go vide li ti, ili samo spekulacija e kolku da se izvadite.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
A vie od zavcera so se zanesuvate so nituedna potvrdena informacija- uste ne se znaese dali e albanec ili rom a vie pocnavte da napagate albanci
Jas barem ziam za informacija izjava na advokat ne na nekoi portali so mozat se i sesto da pisuvaat.
Немој со тие фори, одма после инцидентот се знаеше напаѓачот дека е ваш.

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Се сопнал во подрум на буре туршија и налетал на 5-литарско шише ракија кое се скршило и така се здобил со модрици и исеченици бидејќи и така, нели, на подрум бил и ништо не знае.

Член од
19 мај 2012
Мислења
1.550
Поени од реакции
364
Ти да не си докторот кој го прегледал?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.415
Поени од реакции
30.879
Veruvame na iskustvo, oti site sme patalci. Oti vise lagive vasi ne rabotat, ne ste miren i ljubezen narod kolku i da se poserete od ligavenje na SAD.
Ja ke kazam, nekoj da go probodes u srce precizno, treba da imas iskustvo, dali na zivotno ili na drug covek.

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Ne samo dokazeno tuku i sliki ima !
Има, како не, тоа ѓубрето адвокат што си ја продал мајка му за 10 денари за смоки кога бил прво одделение го удрил два-три пати и оп - ете ти приказна.

Добро познато сценарио, пак ќе се изврти/веќе се изврте работата. Очекувајте протести на брачата планинари за некој ден. Лепотанот Насер е всушност невин, детево го нападнало него, тој сирот го удрил детето по рака, му паднал ножот и Ангел сам - два пати - паднал врз ножот.

Член од
13 јули 2009
Мислења
902
Поени од реакции
123
Veruvame na iskustvo, oti site sme patalci. Oti vise lagive vasi ne rabotat, ne ste miren i ljubezen narod kolku i da se poserete od ligavenje na SAD.
Ja ke kazam, nekoj da go probodes u srce precizno, treba da imas iskustvo, dali na zivotno ili na drug covek.
Ne go opravdav ubiecot , i kur ne me zabole sto nekoj ke go zeme ova sto ne go opravduvam nego kako "maska" , tuku preteruvavte !

Член од
23 август 2010
Мислења
39.890
Поени од реакции
116.211
Камо џандар или пензионер да запалат...Една смрдена будала помалку во автобусите или еден клошар со средно што тепа без причина.
Дали си нормален што зборуваш? Еве татко ми е полицаец, татко ми ли да го запалат? Што е крив он, што е крив некој пензионер за ситуацијава? Ало бе, контролирај/те се што зборувате, милион кретенизми се изначитав деновиве, не знаете колку глупости и нечовечки работи се изнатресовте.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.375
Поени од реакции
11.835
Албанцивешто читате и постирате на форумов.Ете после зошто не ве сакаме, еве го одговорот.Абе еден да излезеше и да речеше ''Koпилето заслужува 10-15години затвор''.Во овие 2-3 дена само тој што му го запалија дуќанот го кажа ова и никој друг.И еве на форумов видов еден вчера имаше и толку нипто повеќе.Сите други го браните некој копук селски од сите беззаконија што е и што може утре и вас да ви наштети.Ама нели,албанец бил па ајде ќе ги ебеме каурите ,нашиот прав е стално и ќе го бранеме по секоја цена.

Член од
29 јануари 2007
Мислења
306
Поени од реакции
11
А овја наркиќов, што мора да краде стари точаци за да се дрогира некако многу јако лоби и одбрана си најде.
Знам треба по закон на свекого рандом адвокат да му се додели ако не е у можност да најде/финансира,
ама некако ми мираша ко некој да го финансира ова све...

Плус може не требаше одма од наша страна со кршење на излози палења и друго..
Сега за инает ќе го брана убицава, и ирониава може да испадне баш и затоа да се извлече со помала казна.

Kajgana Shop

На врв Bottom