Насилства во Македонија

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Не сакам да бидам означен од полицијата но ете ќе кажам дека планот кој некаде го имаше во темава за во петок ми звучи многу пологичен, бидејќи во населбава нема што да се бара повеќе, никој нема да слушне, бидејќи медиумите кои сакаат да пренесат како што треба им се бришат сликите и видеата а властите се многу далеку.

Пример еве зашто сакаш пак да се покаже и за Ѓорче, да се тргне од тука од Ѓорче па со марш до Центар би ми изгледало како пологично како некој протест со смисла. Првите протести на местото ги поминавме, видовме како поминаа...Ама тоа не е мое сепак, само мислење кажувам.
да да има логика. Па тие протестот во Ѓорче го етикетираа како политички па замисли да треба да се оди до пред влада или собрание.[DOUBLEPOST=1400689983][/DOUBLEPOST]
A vie od zavcera so se zanesuvate so nituedna potvrdena informacija- uste ne se znaese dali e albanec ili rom a vie pocnavte da napagate albanci
Jas barem ziam za informacija izjava na advokat ne na nekoi portali so mozat se i sesto da pisuvaat.
Дали носиш нож кажи? Не кажувај приказни тука.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Не сакам да бидам означен од полицијата но ете ќе кажам дека планот кој некаде го имаше во темава за во петок ми звучи многу пологичен, бидејќи во населбава нема што да се бара повеќе, никој нема да слушне, бидејќи медиумите кои сакаат да пренесат како што треба им се бришат сликите и видеата а властите се многу далеку.

Пример еве зашто сакаш пак да се покаже и за Ѓорче, да се тргне од тука од Ѓорче па со марш до Центар би ми изгледало како пологично како некој протест со смисла. Првите протести на местото ги поминавме, видовме како поминаа...Ама тоа не е мое сепак, само мислење кажувам.

треба да се пројде и низ Нерези,а како што ми кажаа,вчера и таму се собрале кечињата.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.497
Поени од реакции
35.239
ЕКСКЛУЗИВНО: Медицинските белешки ја потврдуваат теоријата на Мактел - Ножот бил на Ангел!

Каков бомбастичен наслов, на жалост со неточен заклучок
Типичен пример на нечесно новинарство: Медицински наоди од личниот доктор на обвинетиот не докажуваат ама БАШ НИШТО освен тоа дека наводно обвинетиот имал накави повреди.

Ножот НЕ Е најден, и за ова треба ја прашаме полицијата зошто толкав мал реон окулу болницата за очни болести не е детално прочешлан од форензички тимови, засилени со полицајци. Посебно зошто коритото на реката Вардар не е детално прочешлано со метал детектори.

Полицијата треба да стави крај на овие шпекулации, прво со вадење во јавност на сигурносните снимки од болницата и другите околни објекти (ако ги има), второ со објавување јасни снимки од апсењето на обвинетиот и неговото приведување во полиција.

4NHK0

Јас сум ти батка у суштина многу флексибилен шизик
Член од
9 април 2014
Мислења
1.153
Поени од реакции
846
A vie od zavcera so se zanesuvate so nituedna potvrdena informacija- uste ne se znaese dali e albanec ili rom a vie pocnavte da napagate albanci
Jas barem ziam za informacija izjava na advokat ne na nekoi portali so mozat se i sesto da pisuvaat.
Работата на адвокатот е да го брани обвинениот и разбери,ТОЈ е тој што може се да измислува.

isoffProd

pluskavec
Член од
21 февруари 2011
Мислења
371
Поени од реакции
162
Кој рекол дека ножот бил на Ангел инаку лично го познавам Ангел и гарантирам никогаш немал нож ,а камоли да поседува само колку да знаеш тој што краде и лаже и убива . Брадучетка ми нејзиниот девер му е татко на Ангел и знам каде живее значи не верувај на адвокатот на убиецот .

Sent from my iPad 3 using Tapatalk
Во никој случај нема да верувам на некој адвокат,
само го болдирав името на адвокатот, и линк оставив, да се види кој е..

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Во нормални држави за вакво свирепо убиство државата на обвинетиот му доделува рандом државен адвокат кој треба само да се појави на рочиште, за 1 месец обвинетиот добива доживотна казна и чао џаци.

Само кај нас сега ќе ја свртат приказната, плот твист левел Јужуал Саспектс јеби га, уствари Насер не ни постоел.

Ти ебам баграта.

Член од
13 јули 2009
Мислења
902
Поени од реакции
123
Па ти покажуваш ниска интелегенција бе ѓубре. Адвокатот мора се и сешто да изнакаже тоа му е работа. Како би било кога оние деца пред интернет кафето во чаир што ги изрепетаа да кажеа дека убиците се бранеле па од децата го зеле оружјето и го изрешетале кафето ќе поверувавте ли бе говеда?
Па ти покажуваш ниска интелегенција бе ѓубре. Адвокатот мора се и сешто да изнакаже тоа му е работа. Како би било кога оние деца пред интернет кафето во чаир што ги изрепетаа да кажеа дека убиците се бранеле па од децата го зеле оружјето и го изрешетале кафето ќе поверувавте ли бе говеда?
Tuka pisuva nesto drugo, ne samo advokatot a niti nekoj Albanec go pisuval ova : http://maktel.mk/News.aspx?id=5323
Vaka ispagas ti "Govedo" !

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.767
Поени од реакции
6.557
Првпат пишувам во темава бидејки чекав да видам како ке се одвиват настаниве , значи прво жалам за фамилијата бидејки тешко е да изгубиш дете на таков суров начин .
После ова тешко е дека соживот е дека ке има и покрај тоа што Грујо и компанија се надеваа , ние и онака знаевме дека со нив никогаш нема да има . За да покажеме ние дека сме силни првин мора да искочиме над 5,000 народ каде полицијата нема така лесно да се справи како вчера , кога ке се крене поголема маса на народ тогаш и полицијата ке види дека неможе против сите , 5,000 не ни можеш да уапсиш ... Тогаш кога Груевски ке види демолирана влада и општ хаос на улиците ке си размисли каде згрешил и ке мора да постапува во одбрана на Македончето , се додека си ќутиме он ке си работи со Ахмети и ке си лапаат парички .. Пример имате Грција , Украина што може народ ...
Е сеа после ова што искочија Вмро демек да се извади СДСМ биле криви за протестот хаха . искрено не сум ни за тие ни за тие ама ова е претеризам бидејки све контролираат и никој не кажува ништо против нив , а сите ги слушаат Латас и Јанко и им го перат мозокот .
Следен протест очекувам од Албанците со оглед дека ова ке им одговара само на ДПА , ништо чудно они да го искористат овој момент за нови меѓуетнички нереди бидеки и они како СДСМ знаат дека неможат да дојдат на власт во брзо време .
А ние зошто не искачаме сите епа Мама ке му каже на синчето не искачај што бараш таму со лудациве да се тепаш , е додека она така вика во меѓувреме некој син го изгубил животот како овој случај , а она не мисли дека и нејзниот може да биде некој ден ..

4NHK0

Јас сум ти батка у суштина многу флексибилен шизик
Член од
9 април 2014
Мислења
1.153
Поени од реакции
846
Kako potvrdile koga nozot go nema, normalno se dodeka ne go najdat toj na toa ke se vadi , deka ne bil negov.
Ама НОРМАЛНО...Такво нешто во оваа држава не барај...Сега може ќе им текне да кажат дека и мостот го нема...

Kajgana Shop

На врв Bottom