A
Avenger99
Гостин
Гледај му ја фацата само бе
![Facepalm :facepalm: :facepalm:](http://forum.kajgana.com/styles/default/xenforo/emot/facepalm.gif)
Attachments
-
287,6 KB Прегледи: 180
Гледај му ја фацата само бе
Даа да да, сега ми текна, во основното во Ченто горе, Сингилич, незнам као се викаше точно, пред 7-8 години меѓу себе се рокнаа, да да, со нож во срце, убаво ми текна сега.Јас се сеќавам имаше еден ваков настан уште пред 4-5 години , знам во школски двор меѓу себе се заклаа албанци, на тоа се сеќавам многу добро зошто не можев да поверувам како некој може толку суров да биде, еј дете да прободе со нож друго дете. Тоа само кај нив го има, во племенски заедници.
На партизанска пред 2 години у влае прегазија на пешачки средношколка, у Ѓорче 2 е уште бетер, али битно казни за паркинг има.Алоооооо ДА ЈА РАБОТЕА РАБОТАТА ИНСТИТУЦИИТЕ СЕГА ОВОЈ НАСЕР Е ЌЕ БЕШЕ ВО ЗАТВОР И ЌЕ ГО ТУЦАА ВО АНУСОТ СЕКОЈДНЕВНО А АНГЕЛ ЌЕ БЕШЕ НА ТРЕТА ВЕЧЕР МАТУРА, дали сфаќате бре луѓе или не сфаќате дека се работи за лице со криминално досие? ДАЛИ ЧИТАВТЕ КОГА ПИШАВ ДЕКА СОКОЛ 84294839248390284932 ПАТИ Е ИНФОРМИРАН ЗА ПРОБЛЕМИВЕ ВО НАСЕЛБАВА? Дека милион пати на отворен ден се идело да се жали за криминалот, да се жали за тоа што пешачиот е само за украс, за тоа што браќата после 10 навечер се трчаат со гољфовите со затемнети стакла?
Аман....
Не е само тоа, они меѓу себе се рокаат доста често.Даа да да, сега ми текна, во основното во Ченто горе, Сингилич, незнам као се викаше точно, пред 7-8 години меѓу себе се рокнаа, да да, со нож во срце, убаво ми текна сега.
https://www.facebook.com/AlsatMofficialМолба до некој да ми прати линк,каде коментираат љочките
Да им веруваме на оние што не водат? Дефинитивно НЕ ТРЕБА да им веруваме.Институции, граѓанска непослушност сте толелирале, треба да им веруваме на оние што не водат..
Ало бре, бескичмењаци едни. Вас да ве снајде ваква работа, да видам што ќе кажете и дали ќе глумите парламентарци на форум. Уф бе племето.
Брат ти не разбираш, значи институциите работат, ние им се мешаме...На партизанска пред 2 години у влае прегазија на пешачки средношколка, у Ѓорче 2 е уште бетер, али битно казни за паркинг има.