Насилства во Македонија

.:MadMan:.

Ретардиран
Член од
20 август 2010
Мислења
843
Поени од реакции
1.781
На што повикувате бе луѓе едни со други да се тепаме и гинеме, зошто?
Па народот и го дава мандадот неколку пати по ред, ги величи, им вее знамиња, им пее песни, за една книшка и едно работно место. Никогаш нашиот народ нема да се крене, и да биде сложен никогаш нема да се смени ништо. И да идеме на протести и да кршиме палиме и уништуваме, да не млати полицијата, како кучиња кои ја наручуваат стабилноста на спокојните граѓани, кои дома книшките на највисоко место ги држат, а и да се смени владата, ќе дојде нова, пак ќе ни измачкаат очи ќе наведнеме глави ќе подголтнеш и македонче ко македонче ке се покориш.

Ќе ни гинат другари и чеда за вакви глупости, ќе ни се полни душата со црнила и очите со солзи, ќе голтаме и ќе ведмене глави оти неможеме ништо да смениме.
Колку и да ме боли и да стега у гради, јас и уште 1000 ништо нема да смениме.
Ова не е држава ова е циркуз, се додека не дојде човек со свест во глава, и со грижа на совест кој ќе го гледа народот, а не џебот, џабе ни е се.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.529
Поени од реакции
9.409
ja iscitav cela tema i resiv i jas da kazam nekoj zbor,.... luge nie imame mnogu seriozen problem, nie imame rabota so kriminogeno pleme za koe ni zakoni ne vlijaat, luge bez mozok za koj e isto dali ke bide vo zatvor ili nadvor, edinstveno resenie e smrtna kazna.Da se nadopolnav na slucajov, mozebi deluva ke deluva off topik,pred ne znam kolku godini citav eden izvestaj za vo Svajcarija, nekoja gospoga ( ne znam sto bila po funcija) iznesla statistika i zaklucok deka nad 80% posto od zatvorenicite vo Svajcarija bile od Albansko poteklo i zaklucuva deka se raboti za kriminogeno pleme. Tragedijata e vo toa sto zenata e obvinile za rasna diskriminacija.

Uste edna rabota, citam i se cudam, zapnale site, mediumite ne izvestuvale, trebalo protesti, protiv kogo be protesti ??? so protesti ova ne se resava, treba mrtvi da pagaat, da osetat na svoja koza, ovaa zemja dodeka ne se zapali od koren i narodot da prestane da se plasi od vojna i nemiri, nie imame poveke zrtvi so toa pleme od koga zavrsi vojnata nego li za vreme na vojnata.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Од ФБ
Esat Shabani Koga sakateee poveletee
Nie ne se plasime zs go imame komandontot TALAT XHAFERI ili ministerotttt hahahahha 2001 igrase kur so vass siteee ve ubijee a sega minister za odbrana stanai ne mozevte da praite nistooo haha„

Така и ни треба. Сите што протестираа, кога го ставија Талат на министерско место, беа под лупа на полицијата. Сега ни се враќа.

Што очекуваш од :
Прва мутација - Неправилна разделеност на очи по ширина и висина = Мутација од инбридно парење*
Втора мутација -Абнормална глава - Мутација од имбридно парење во Ф1/Ф2 сродство
Трета мутација- наследен синрдом така наречен- шип та р ски нос - Мутација од константно оплодување во сродство

*парење - размножување кај животните

M

Mario Gómez

Гостин
Мора да се признае дека одлично функционира системот во државава. Медиуми, влада, полиција. Се се прави да се скријат вакви настани. Пред некој ден пишав пост од тоа колку сум изреволтиран од медиумите, денес ова беше врв. Абе збор два да не се кажело, дека убиецот имал досие и дека државните институции не успеале да работат со него во поправни установи, дека не успеале да препознаат иден убиец.

Се собрале еден куп екипи во Србија, и што прават? Одат по луѓето и ги тераат да ја фалат владата, како таа помогнала.

Пред некој период коа се враќам од кај баба на битпазар се собираат 5-6 дечишта пошто им ја исклучиле струјата(зашо не плаќаат нормално) и фрлаат цигли на патот, тотален крах на сообраќајот 2 часа, полицијата седи и ги гледа како сообраќајот се блокира од дечишта бе, никој не ги чепка. Ни организиран протест ни ништо. Вечер полицијата реагираат у стил на ФБИ спречуваат било кој да се доближи до Ѓорче.

Толку е хаос у све, не ми е јасно како некој не приметуваат. Абе Украина за нас е Швајцарија. На дното сме, на дното!

Мрак. У стилот на металика... black of day, dark of night...The door cracks open, but there is no sun shining through.

Последно уредено од модератор:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

4NHK0

Јас сум ти батка у суштина многу флексибилен шизик
Член од
9 април 2014
Мислења
1.153
Поени од реакции
846

Што очекуваш од :
Прва мутација - Неправилна разделеност на очи по ширина и висина = Мутација од инбридно парење*
Втора мутација -Абнормална глава - Мутација од имбридно парење во Ф1/Ф2 сродство
Трета мутација- наследен синрдом така наречен- шип та р ски нос - Мутација од константно оплодување во сродство

Епа одвои му ја главата од останатиот дел на телото на сите како овие и ќе нема да има чернобилци како овој.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.678
Поени од реакции
14.559
Некој убаво напиша уште на првите страни. Давење на овој шипацов во кофа како тој новинарот. И тоа не само на него, туку и на некои наредни. Да знаат дека и во притвор не се сигурни!

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.529
Поени од реакции
9.409

Што очекуваш од :

sto da pravi koga ne znae koj mu e cico a koj tatko.

Член од
12 мај 2014
Мислења
236
Поени од реакции
422
Значи многу ми се одвратни такви мулти-култи Кончита типови. Вчера гледав вести и се појавија неколку ликови коишто збореа за донирањето кон Србија и Босна и изјавата беше:
- Луѓето уште еднаш покажаа дека се хумани, имаат големо срце и донираа. Не имаше од сите националности, религии. Македонци, Албанци, Турци, Роми кои дониравме за настраданите во Србија и Босна! Туѓата несреќа не познава националност и бла, бла, бла, бла, бла!

Секој кој беше вчера на плоштад Македонија знае дека 99,8% од донациите и хуманитарната помош ја донираа Македонци и никој друг. Толку имаме образовен притисок да бидеме “општествено подобни и културни“.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.396
Поени од реакции
84.669
Некој убаво напиша уште на првите страни. Давење на овој шипацов во кофа како тој новинарот. И тоа не само на него, туку и на некои наредни. Да знаат дека и во притвор не се сигурни!
И тогаш, како што знаеме, стапуваат на сцена во нивна одбрана, другарчињата на кои им скандиравте некни. Но, кој знае, можеби вие некако ќе ја решите со нив?

4NHK0

Јас сум ти батка у суштина многу флексибилен шизик
Член од
9 април 2014
Мислења
1.153
Поени од реакции
846
Значи многу ми се одвратни такви мулти-култи Кончита типови. Вчера гледав вести и се појавија неколку ликови коишто збореа за донирањето кон Србија и Босна и изјавата беше:
- Луѓето уште еднаш покажаа дека се хумани, имаат големо срце и донираа. Не имаше од сите националности, религии. Македонци, Албанци, Турци, Роми кои дониравме за настраданите во Србија и Босна! Туѓата несреќа не познава националност и бла, бла, бла, бла, бла!

Секој кој беше вчера на плоштад Македонија знае дека 99,8% од донациите и хуманитарната помош ја донираа Македонци и никој друг. Толку имаме образовен притисок да бидеме “општествено подобни и културни“.
Затоа и не не бива,од тоа што го виткаме опашот не не бива...

razbirashh

No puedo,tengo nobio.
Член од
11 мај 2014
Мислења
983
Поени од реакции
2.202
Ви текнува на Планинска бура?!Е тогаш првпат по 2001 добив надеж дека можеме да имаме држава,и дека кога се сака се се може!Стварно се осеќав гордо во тие моменти,кога заеш дека не може некакви муџахедини да бидат над државата и законите!За жал се ислажав,тоа беше само инстант покажување јајца!Да продолжеше во тој стил фирерот,до сега племето ќе се вртеше по трипати пред да фрли отпадок на земја од страв да не го видат џандари,а не ко сега да се шетат со оружје!Рецепт за здрава Македонија,двапати дневно Планинска бура,пред доручек и ручек!

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Па да, ама сигурно нема шкон негов да удави. Скоро цела полиција е шконска, фали уште министер за внатрешни работи шкон да стаат како во одбраната и да си потпишеме капитулација.

Kajgana Shop

На врв Bottom