Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 март 2011
Мислења
1.939
Поени од реакции
1.930
Abe ti drugar mozis da lecis kompleksi kolku sakas. Ve znajme vas uste doma prasvate za na gostuvanja dali ke ve pustat, vi ja znajme i starosnata granica,vi ja znajme i ekipata,doma na tribina vi vlegvat ve tepat dzandarite kaj nas to se nema deseno. Mnogu raboti izgubivte vo poslednite godini,mnogu padnavte,na sekakov plan.
Inace ojdovme tetovo zimi M.N. so se osmeli i frli kamen vo avtobusot pa izbega da ne nabrojvam so se desi od ko izlegovme od avtobusi,kaj bea i balisti da ne napadnat kako drugite grupi so gi napagjat vo Tetovo?? Nas da ne napadnis drugar treba da imas MEGJU NOZE,Ckembari ne se deca,CKEMBARI SE ODBRANA GERILA :)
Nema vrska da ne navlegvame vo glupi temi i da se kontrime ti isprovocira jas kazav kako e,deka drugo ke bese ako imaja i od nas podrska oti se znaj so se Ckembari vo Makedonija,nie od 85ta dosega sme aktivni sekoja godina,sekoj mesec,sekoja nedela,sekoj den,sekoj sat !!! nie sme ime i prezime na navivanjeto vo Makedonija se znaj i kakvi lugje i kakva ekipa imame, to e to :)
POZDRAV I TE MOLAM NE GLEDAJ ZA NAS,RESETE GO PROBLEMOT KAJ VAS NA TRIBINA DOSTA SE SRAMITE
daj be iskoci od filmot aktivni ste bile od 85ta godina , strav i trepet bla bla... ve vidovme lani kolku bevte aktivni, niedno gostovanje, po 20-30 dusi na tribina. Sreka so vleze pelister u prva liga inace kako majmuni ke zavrsevte. Dosta se lazete deka ste nesto eeeej "odbrana gerila" hahahaha...... ne e ubavo da si pravis filmovi, baska sto i ovaa sezona osven so Vardar ste po 100 luge na stadion a gostovane poise od 50 lugje nemate izraboteno. Epa izvini ama so 50 dusi gostovanje i "Bagabonti" ke ve napadnat, a ne pa sosoncite. taka da ne si davaj mnogu za sila , bidejki grupata momentalno ne vi e ni vo top 5 vo Makedonija! pozdrav

Член од
7 август 2011
Мислења
4.950
Поени од реакции
15.124
ZelenoBel знаеш зотшо кај вас нема такви инциденти на трибина ?? Зошто одамна сте партиска навивачка група која е помирена со тоа да биде нечив слуга. Ете затоа. Немој да правиш некои лоши филмови. Незнам чиви водачи се гушкаат и орално го задоволуваат кандидатот на ДПШНЕ на ТВ..

Иначе и КОМИТИ КАРПОШ се префрлаат на јужна. Еве соопштение:
Ние Комитите од Карпош, луѓе кои го следат Вардар со години и кои неодамна се организиравме и настапивме како подгрупа, нажалост мораме да најавиме дека поради тоа што сме максимално незадоволни од водството на Комити донесовме тешка одлука да ја напуштиме Западната трибина и да се префрлиме на Југ се додека актуелниот претседател на Комити не се повлече од својата функција.Ние сме верни Комити и вљубеници во Вардар и нашиот единствен интерес е напредок на клубот и групата, исклучиво незадоволни сме од односот на претседателот и одењето во Битола на денот на дерби натпревар со Пелистер и гоштевањето со Чкембари, договорите со ФФМ и земањето карти без претходна консултација, потпишувањето на наводен договор за навивање на репрезентација со други групи, како и растурањето на навивачкото обединување, лично давање забрана за гостување на Чкембари во Скопје без претходни консултации, но најмногу сме лути и навредени од тоа што овој претседател постојано манипулира со нас и ги става интересите на управата пред интересите на навивачката група Комити. Тоа се докажа на неколку наврати со недозволувањето на искажување на гневта против екс тренерот Џиџи, со забранувањето на скандирањето на националистички песни кои се скандираат од постоењето на Комити, со несогласувањето за бојкотирање на натпреварот со Шкендија поради лошиот термин и слично.
Исто така сме навредени поради мешањето трети луѓе на нашата трибина и предизвикување меѓусебни тепачки, поради присуството на цивилна полиција на нашата трибина кога игра Вардар, поради недозволувањето на гласање за негова смена и давање еднаква шанса на сите други членови и подгрупи на Комити да ја консолидираат групата. Незадоволството од неговото водење може да се забележи и со намалената бројка на навивачи на Запад во последните натпревари на Вардар.
Ние не сме за никакво двоење, ниту пак ќе го оставиме Фк Вардар на цедило, ние нема да ставаме знамиња или да навиваме од друга трибина, само нема да бидеме дел и да учествуваме во оваа голема неправда што беше створена на нашето Комитско движење. Ние ќе се вратиме на Западната трибина веднаш по неговата смена, но нема да се задоволиме со замачкување очи и дејствување на истиот претседател од позадина, туку сакаме целосно повлекување од организацијата на Комити од негова страна. Со почит КОМИТИ КАРПОШ

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
ZelenoBel знаеш зотшо кај вас нема такви инциденти на трибина ?? Зошто одамна сте партиска навивачка група која е помирена со тоа да биде нечив слуга. Ете затоа. Немој да правиш некои лоши филмови. Незнам чиви водачи се гушкаат и орално го задоволуваат кандидатот на ДПШНЕ на ТВ..
Приватен живот бе, шо сака ќе си прај. Никогаш не ја меша партијата на трибина.

ZelenoBel

Нова Битола
Член од
30 април 2013
Мислења
1.588
Поени од реакции
8.692
hahahahahahahhaha koja partiska navivacka grupa be ti ne znajs so zboras,mene mi e gajle koj so koj se guska,kaj na tribina nikogas se nema spomnato takvo nesto... prajme so sakame vie za nas ste glufci... uste ednas ke recam NE NE GLEDAJTE NAS,SREDETE SI JA TRIBINATA KOJA VI JA UNISTUVA POLITIKATA PO VTOR PAT !!!

vo ova prilika da vi go pozdravam i djiger mnogu pie kafinja vo Bitola :) :) :)

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Abe ti drugar mozis da lecis kompleksi kolku sakas. Ve znajme vas uste doma prasvate za na gostuvanja dali ke ve pustat, vi ja znajme i starosnata granica,vi ja znajme i ekipata,doma na tribina vi vlegvat ve tepat dzandarite kaj nas to se nema deseno. Mnogu raboti izgubivte vo poslednite godini,mnogu padnavte,na sekakov plan.
Inace ojdovme tetovo zimi M.N. so se osmeli i frli kamen vo avtobusot pa izbega da ne nabrojvam so se desi od ko izlegovme od avtobusi,kaj bea i balisti da ne napadnat kako drugite grupi so gi napagjat vo Tetovo?? Nas da ne napadnis drugar treba da imas MEGJU NOZE,Ckembari ne se deca,CKEMBARI SE ODBRANA GERILA :)
Nema vrska da ne navlegvame vo glupi temi i da se kontrime ti isprovocira jas kazav kako e,deka drugo ke bese ako imaja i od nas podrska oti se znaj so se Ckembari vo Makedonija,nie od 85ta dosega sme aktivni sekoja godina,sekoj mesec,sekoja nedela,sekoj den,sekoj sat !!! nie sme ime i prezime na navivanjeto vo Makedonija se znaj i kakvi lugje i kakva ekipa imame, to e to :)
POZDRAV I TE MOLAM NE GLEDAJ ZA NAS,RESETE GO PROBLEMOT KAJ VAS NA TRIBINA DOSTA SE SRAMITE
Свака част за мадињата што ги имате (y)
Гледам се претставувате како големи фајтери, па основајте еден фајтерски клуб, кој кур!
Чим дојде ред Денис да ви шлапа луѓе од прва екипа, тури пепел.

Од 85? :pos:

Име и презиме на навивањето во Македонија? :ROFLMAO:

И стварно незнам зашто Комити гледаат на вас, кога сте далеку назад.

П.С. убаво е да се шеташ на корзо у Скопје, а? :icon_lol:

ZelenoBel

Нова Битола
Член од
30 април 2013
Мислења
1.588
Поени од реакции
8.692
Свака част за мадињата што ги имате (y)
Гледам се претставувате како големи фајтери, па основајте еден фајтерски клуб, кој кур!
Чим дојде ред Денис да ви шлапа луѓе од прва екипа, тури пепел.

Од 85? :pos:

Име и презиме на навивањето во Македонија? :ROFLMAO:

И стварно незнам зашто Комити гледаат на вас, кога сте далеку назад.

П.С. убаво е да се шеташ на корзо у Скопје, а? :icon_lol:
A koj rece deka nemame ? :))

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/270994_110632195697773_5292523_n.jpg na pat za gevgelija kaj so se tepase nas clen :)

Denes slapa lugje???????? hahahahahahahhaha Decko svesen si ti be sozboras? Znajs ti litvanija so praeja pirati, mu gi ispusija na site Ckembari,na granica ko se nacekavme so pirati ko odevme na rakomet so glajte nadolu site sedeja,te molam ne tropaj gluposti ke ti se smejat site. Denis se stepal so nekoj od Ckembari da, si razmenile po nekoj boks i tolku :)
Inace da ubo e da se setas skopje,kako i vie so se setate tuka :)

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
A koj rece deka nemame ? :))

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/270994_110632195697773_5292523_n.jpg na pat za gevgelija kaj so se tepase nas clen :)

Denes slapa lugje???????? hahahahahahahhaha Decko svesen si ti be sozboras? Znajs ti litvanija so praeja pirati, mu gi ispusija na site Ckembari,na granica ko se nacekavme so pirati ko odevme na rakomet so glajte nadolu site sedeja,te molam ne tropaj gluposti ke ti se smejat site. Denis se stepal so nekoj od Ckembari da, si razmenile po nekoj boks i tolku :)
Inace da ubo e da se setas skopje,kako i vie so se setate tuka :)
Ајј појма немав дека сте имале и клуб, па вие ептен сте биле уфилмани, не е на арно тоа. Џабе тренинзи, кога нема пракса ;)

Незнам што се дешавало во Литванија, а и не ме интересира, јас го кажувам тоа што ми го кажале.

Вие се шетате од љубопитност, а и да се школувате, ние мораме накај вас да фаќаме. Сакал нејќел, кај дедо и баба се мора на гости :D

Член од
14 април 2010
Мислења
4.696
Поени од реакции
6.063
Еве колку сте страшни и опасни

ZelenoBel

Нова Битола
Член од
30 април 2013
Мислења
1.588
Поени од реакции
8.692
Ајј појма немав дека сте имале и клуб, па вие ептен сте биле уфилмани, не е на арно тоа. Џабе тренинзи, кога нема пракса ;)

Незнам што се дешавало во Литванија, а и не ме интересира, јас го кажувам тоа што ми го кажале.

Вие се шетате од љубопитност, а и да се школувате, ние мораме накај вас да фаќаме. Сакал нејќел, кај дедо и баба се мора на гости :D
Abe drugar mesas mnogu gluposti skoluvanja neznam so,nema vrska to so navivanje,poveli ti kaj baba i dedo tuka ama da ne ti dojdat debe od cair pa na majka ti da mu vikat babo :) Inace ne deka sme ufilmani trening si e trening vo zdravo telo zdrav duh, takva ni e ekipata agresivna :) Imame pobarano 50 vs 50 so vas pred 1 mesec,ako se rasprasas podobro ke razberis pa cekame odgovor ajt :)
--- надополнето: 11 мај 2013 во 16:33 ---
Еве колку сте страшни и опасни
taka ispadna togas,i na korab dojdoja pa ubo si pominaja znat tie,inace za so sverceri uste zalam :) ama ako dolg e zivotot taka :) :)

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Abe drugar mesas mnogu gluposti skoluvanja neznam so,nema vrska to so navivanje,poveli ti kaj baba i dedo tuka ama da ne ti dojdat debe od cair pa na majka ti da mu vikat babo :) Inace ne deka sme ufilmani trening si e trening vo zdravo telo zdrav duh, takva ni e ekipata agresivna :) Imame pobarano 50 vs 50 so vas pred 1 mesec,ako se rasprasas podobro ke razberis pa cekame odgovor ajt :)

taka ispadna togas,i na korab dojdoja pa ubo si pominaja znat tie,inace za so sverceri uste zalam :) ama ako dolg e zivotot taka :) :)
Секоја чест, какви муабети правиш :)
Најјака екипа а до сега нема никој тепанo :)
Добри сте за сликање, тоа мора да ви се признае :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ne e vistina !Nie si bevme na golemata tribina neoficilano i imase skandiranje no nikoj od nas ne otide da se isklosari so kamenja da mava i samo mala provokacija i navivanje od nas prema dvete grupi(vojvodi i pirati) kolku za majtap a prethodno ako dobro se sekavam prvo gostite predizvikaa ...

Nemoj sega i ti decki muabeti da prajs pisav po gore ne e rabotata opsto protiv albancite tuku protiv albanskite grupi deka sigurno drugo ke bese pesnata ako ja imaa i nasata podrska kako navivacka grupa protiv nivnite navivacki grupi nikoj ne generelazirase kako narodi tuku muabetot e kako N.G. Da ne ja sirime temata ama na site ni jasno deka politikata go pordade Tetovo pa Struga i sega Kicevo isto taka i golema vina imaat Tetovcani sto se seleja od nivniot grad i prvo prodaav kuki i mesta za ogromni sumi a potoa davaa dzabe samo da izbegat od nivnite gradovi a sega e slicno i so Kicevo ...Vtora rabota sakale da priznaete vie ili bilo koj nie si imame odlicna ekipa i pokraj site problemi sto gi imame i pritisoci sigurno ne sme ubijci oti ako bevme ke bevme ministri ama deka nemame konkurencija vo grupite e fakt rekov porano i sega ke povtoram nasa cel i rivali i prioritet sega ni se kucinata !
Не сакам да те цитирам тебе, ама за ова морав.
Ти сериозен си со ова што го напиша? Како прво, се собравте за утакмица на која немаше никаква врска со Пелистер, навивавте анти-Тетово и анти-Скопје, 2-3ца пробаа да фрлаат со камења од позади трибина од кога ние влеговме внатре, незнам ако беа толкави мажи зошто тоа не го направија пред да влеземе на трибина.
Второ, после утакмица сте го гаѓале автобусот со играчите на Тетекс. Која е логиката? Што ви згрешиле играчите на Тетекс?
Така да, твојот муабет дека немало ништо во Битола и дека тоа што некои деца во Тетово ви го нападнаа автобусот при вашето прво и последно гостување против Тетекс било за џабе, можеш да го кажеш на некој друг, што не е толку упатен.

За вториот пост...Тетовчани продавале куќи. Точно, но не си се нашол во таква ситуација, да незнаеш што ќе биде утре (а притоа да имаш мали деца на кои ПРВО треба да мислиш), па да знаеш дали и ти не би го продал тоа што имаш и не би се исселил. Не ни посакувам да ти се случи тоа, затоа пред да осудуваш некого, прво размисли.

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400

А тепањето има врска со навивање? Зошто нели јас мешам други работи.
Уствари вие сте хулигании, без кривични пријави!

Се согласувам со тоа, во здраво тело, здрав дух, ама вие брату, со паметот не сте арни, на тоа треба да тренирате.

И нема потреба да се распрашувам, ни вие ќе сте 50, ни ние ќе сме 50, од двете страни, ќе има уште по 100 души со орудија.
А ако се видиме на улица со обележја, т.е се видивме веќе, ама ја сврте главата на друга страна, ќе се поздравиме со сите салтанати, и никому ништо :)

ZelenoBel

Нова Битола
Член од
30 април 2013
Мислења
1.588
Поени од реакции
8.692
Prekinvam tuka so komentiranje dzabe e nikogas nema da imame isto mislenje,ako imavme nemase da bidime rivali taka? gotovo... ve cekame 50 vs 50... i sredete si ja tribinata prvo oti se raspagjate !!! Pozdrav

Член од
17 август 2011
Мислења
10.314
Поени од реакции
18.391
аи во многу лош филм сте влезени:pos: абе такви екипи као вас во скопје ги има во секоја населба,во секоја теретана и клуб за боречка вештина..Толку знаете па мислите дека сте посебни. Кај сте се докажале вие жити се,по што знаете дека сте појаки.Ај за бројка кореографии можеш да споредиш,живи гревови сте али за спремна екипа која ви е мерката.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom