Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 февруари 2009
Мислења
1.065
Поени од реакции
2.975
Аман не бидете ко коментаторот коа рече дека Излези момче почнал да ја пее цел балкан ако не и цела европа:tapp:

Член од
7 декември 2011
Мислења
68
Поени од реакции
148
Озбилно тоа го кажа. Аууу тоа не го фатив. Ама најтрагично е што од форумов пола не ја знаат вистината на песната :)

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
^^(^)Извини шо не идам да се идиотчам, да се дерам и пцујам по секој на трибини и што не го дркам по цел ден на навијачки клипови на нет, а од фудбал знам само дека се игра со топка ебате идиотот
Го најдов клипот и го ставив, можеш едноставно да кажеш видено е песната е преземена од друга. Или извини ако сакаше да го кажеш тоа со сликичкава :tapp: а ја не те разбрав.:eek:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Одамна им е песната, коментаторов на МТВ нема поима па сакаше да испадне интересен :) Истата ја пеат и србиве, “пуне трибине лудих навијача“. Излези момче е песна на Војводи ама само текстот е сменет, ритамот е земен од другиве :)

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Се глеа кој е идиот по твојот пост,како прво нигде не те навредив а како второ :tapp: се однесуваше на коментаторот
незнам за каков коментатор зборите али
:tapp: = глуп (навреда)
коментаторот што не ја знаел информацијата =:tapp:
тие што не знаевме дека песната е препеана од сите(како и коментаторот) автоматски сме глупи

од кај да знам дека песната е препеана од друга и дека ја пеат сите навијачки групи, ни некогаш ме интересирале тие работи ни ќе ме интересираат. Ми беше интересна и ја стаив тука у случај некој да ја нема видено. Вие ко лешинари, а некој ви пишува на тема а не е навијач одма е непожелен

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Дали е вистина дека Комити не пуштаат на трибина членови од други навивачки групи?

Член од
22 февруари 2009
Мислења
1.065
Поени од реакции
2.975
незнам за каков коментатор зборите али
:tapp: = глуп (навреда)
коментаторот што не ја знаел информацијата =:tapp:
тие што не знаевме дека песната е препеана од сите(како и коментаторот) автоматски сме глупи

од кај да знам дека песната е препеана од друга и дека ја пеат сите навијачки групи, ни некогаш ме интересирале тие работи ни ќе ме интересираат. Ми беше интересна и ја стаив тука у случај некој да ја нема видено. Вие ко лешинари, а некој ви пишува на тема а не е навијач одма е непожелен
Последен пат те цитирам
За кој коментатор збориме?Ваљда за тој што ги коментира утакмиците.
Нема потреба ти и другите што не ја знаете историјата на песната да се ставате во ист кош со коментаторот.Пошто нели он е коментатор и чим почнува муабет за нешто би требало пред тоа малце да се информира,да читне по интернетов што и како е,а не да каже нешто колку да не ќути цела утакмица.

Коа ке размислам поубаво коментаториве наши и информациите што ги даваат за фудбалерите/клубовите/репрезентациите пола им се неточни,а не па за навивачи и навивачки песни да знаат:)

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Комити песната Излези момче ја измислија уште од нивното формирање т.е. од 1987 год, како што знам, или грешка е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom