- Член од
- 7 декември 2011
- Мислења
- 68
- Поени од реакции
- 148
Jas kolku sto znam taa pesna ja pea torcida sega koj od kogo ja zel neznamГо најдов ова на нет... излези момче
незнам за каков коментатор зборите алиСе глеа кој е идиот по твојот пост,како прво нигде не те навредив а како второсе однесуваше на коментаторот
Многу нормално..Во цел свет е така.Дали е вистина дека Комити не пуштаат на трибина членови од други навивачки групи?
Последен пат те цитирамнезнам за каков коментатор зборите али
= глуп (навреда)
коментаторот што не ја знаел информацијата =
тие што не знаевме дека песната е препеана од сите(како и коментаторот) автоматски сме глупи
од кај да знам дека песната е препеана од друга и дека ја пеат сите навијачки групи, ни некогаш ме интересирале тие работи ни ќе ме интересираат. Ми беше интересна и ја стаив тука у случај некој да ја нема видено. Вие ко лешинари, а некој ви пишува на тема а не е навијач одма е непожелен
Грешка е песната е на Војводи.Комити песната Излези момче ја измислија уште од нивното формирање т.е. од 1987 год, како што знам, или грешка е.
Војводи ја имаат измислено.Комити песната Излези момче ја измислија уште од нивното формирање т.е. од 1987 год, како што знам, или грешка е.