Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.560
Поени од реакции
29.153
Епа ако не идевме како Комбат зошто ондак така ги стававме клиповите?:D
Мене кога ќе ме прашаа викав идеме Комбат, за да прават разлика дека не одиме како Комити :D
А знамето The Club не го носевме цело време, мислам дека само во Градски Парк го имавме, пошто повеќето беа од The Club...

Storms не сме дошле организирано во Јане Сандански, а во таа сезона немавме навивано на дуел против МЗТ...
Тоа може било поодамна...
Знамето беше носено коа игравме у Градски Парк со Работнички, на домашните со сите беше носен коа идевме, едино таа утакмица што ја спомнав не се извади со Пелистер. Имаше бркотници со шверцери и тапанот пошто бевме малце неможевме да го пренесеме и се врати исто и знамето.

Член од
27 мај 2011
Мислења
265
Поени од реакции
113
Знамето беше носено коа игравме у Градски Парк со Работнички, на домашните со сите беше носен коа идевме, едино таа утакмица што ја спомнав не се извади со Пелистер. Имаше бркотници со шверцери и тапанот пошто бевме малце неможевме да го пренесеме и се врати исто и знамето.
Da be togas koga od beganje go ostaivte tapanot kaj zabar, pa vi se smeese covekot celo vreme :)

I da te popravam malce, na toj natprevar bevte duri 3 podgrupi (combat, the club, tvrdokorni) i bevte odprilika 70-80 dusi :)

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.560
Поени од реакции
29.153
Da be togas koga od beganje go ostaivte tapanot kaj zabar, pa vi se smeese covekot celo vreme :)

I da te popravam malce, na toj natprevar bevte duri 3 podgrupi (combat, the club, tvrdokorni) i bevte odprilika 70-80 dusi :)
Која лага човече. Ко прво комбат не е подгрупа, и тогаш не броеше членови. Тврдокорни немаше имаше само 3ца 20+ кој не беа Тврдокорни. И не бевме 70-80 туку 30 максимум бевме. Тапанот исто така не беше кај жабар оставен туку беше со 2ца членови однесен во една кафана во паркче..

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.884
Која лага човече. Ко прво комбат не е подгрупа, и тогаш не броеше членови. Тврдокорни немаше имаше само 3ца 20+ кој не беа Тврдокорни. И не бевме 70-80 туку 30 максимум бевме. Тапанот исто така не беше кај жабар оставен туку беше со 2ца членови однесен во една кафана во паркче..
Остај ги, како брои он ќе испадне дека 10 подгрупи сме биле :pos:
Комбат се активираа оваа сезона, а како што кажав таа година иако немавме знаме Комбат се претставувавме под тоа име (си стојам на ставот :D).
Најбројни беа The Club и УКБ а имаше по некој член од неколку подгрупи...
Тогаш имаше едно 30 члена, далеку од тоа дека сме биле 80 ЛОЛ

Член од
27 мај 2011
Мислења
265
Поени од реакции
113
Zaboraiv, sekogas vie ste vo pravo :)

ne ste vie krivi, ja sum kriv sto voopsto se zamaram so luge kao vas.. ako nesto ne vi odgovara vam slobodno brisi mislenje i baniraj me (kako sto im prais na site sto pisuvaat vistini, koi ocigledno vas ne vi odgovaraat ;) )

prodolzete terajte so svoite filmovi "mangupi" :D

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.560
Поени од реакции
29.153
На друго место мерете си ги.

Ајде ти пошто си реален кажи како напаѓате вие и бројка коа напаѓате кажи. Кажи коа бевме изедначени у бројка како бегавте низ Автокоманда коа игравме со Скопје или Металург не знам точно ;)

Член од
27 мај 2011
Мислења
265
Поени од реакции
113
На друго место мерете си ги.

Ајде ти пошто си реален кажи како напаѓате вие и бројка коа напаѓате кажи. Кажи коа бевме изедначени у бројка како бегавте низ Автокоманда коа игравме со Скопје или Металург не знам точно ;)
Tocno 17 luge bevme, 18 zaedno so toj sto snimase..

Abe ti normalen si ili sto ? Vo avtokomanda sme bile izednacen broj ?? 300 na 10-20 dusi ?

Gledam so kakov "poznavac" zboruvam, pa veruvaj mi ne vredi da se zamaram so tebe..

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.560
Поени од реакции
29.153
Tocno 17 luge bevme, 18 zaedno so toj sto snimase..

Abe ti normalen si ili sto ? Vo avtokomanda sme bile izednacen broj ?? 300 na 10-20 dusi ?

Gledam so kakov "poznavac" zboruvam, pa veruvaj mi ne vredi da se zamaram so tebe..
Немој да мислиш дека некој со тебе се замара ако ти рецпилира. Да иста бројка бевме зошт овие бевте тие кои нападнавте во паркчето коа едвај имаше 20-30 души.
Ама после твоиве лаги, да во право си не вреди да навлагам во дискусии со лажговци.

Член од
27 мај 2011
Мислења
265
Поени од реакции
113
Немој да мислиш дека некој со тебе се замара ако ти рецпилира. Да иста бројка бевме зошт овие бевте тие кои нападнавте во паркчето коа едвај имаше 20-30 души.
Ама после твоиве лаги, да во право си не вреди да навлагам во дискусии со лажговци.
Za incidentot vo avtokomanda najdobro moze da ti kaze boki13 pa prasaj go nego sto mu se desi koga sakal da ti izbrise natpisite "shvercerat" kaj mostot ;)

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.560
Поени од реакции
29.153
Не дебатирам со личности од навивачка група чиј основач е со потекло од Запад, не сте вредни ;)

Член од
27 мај 2011
Мислења
265
Поени од реакции
113
Не дебатирам со личности од навивачка група чиј основач е со потекло од Запад, не сте вредни ;)
Na taa grupa sto tolku ste kompleksirani ste napravile kopija na transparent ?
Na taa grupa sto ima poveke zimani rekviziti odkolku vie samite imate ?
Na taa grupa sto vi kradel transparent ?
Na taa grupa koja 90 % od bitkite gi ima osvoeno ?
Na taa grupa sto pola od vasite clenovi gi tepale ?
Na taa grupa sto nikogas ne se osmelivte da gi napadnete ? (ej zaboraiv ednaska ne napadnavte na stadionot na lokomotiva, ili ne bevte vie ? :D )

mladicu, ne znam so koj pamet ti dale tebe vakva odgovornost ti da bides moderator na vakov golem forum, i toa na navivacki temi.. Ako pak ne ti odgovara mojot post slobodno brisi, pocnete pak edni na drugi da vikate deka ste najjaki ;)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.884
Na taa grupa sto nikogas ne se osmelivte da gi napadnete ? (ej zaboraiv ednaska ne napadnavte na stadionot na lokomotiva, ili ne bevte vie ? :D )

mladicu, ne znam so koj pamet ti dale tebe vakva odgovornost ti da bides moderator na vakov golem forum, i toa na navivacki temi.. Ako pak ne ti odgovara mojot post slobodno brisi, pocnete pak edni na drugi da vikate deka ste najjaki ;)
Првото сме ти кажале од каде е транспарентот сто пати, не е земен од вас туку директива од местото каде што сте го нарачале, кој ви е крив што сте заборавени :D
Имате земено бајаги реквизити, не викам не. Но кажи дека секој втор во Скопјево има реквизит Комити, дека секој втор сега си купува шалови Вардар и шалови Комити кои се продаваат на најразни места и производи кои воопшто не се дел на групата, а вие им ги крадете.
Кажи дека ние сегде носиме реквизити, а вас кој може да ви земе реквизит кога најверојатно ги криете во сандаци по дома :icon_mrgr:
Једино едни што не се Албанци чат-пат носат реквизити, па затоа ви падна шал и маица изминатава година ;)
Немате украдено транспарент од Комити, доста лажеш.
Сте скинале парче од транспарент што СЕДЕЛ НА ЈУЖНА кај обичната публика. После на реакција на Комити бегате како дунди по трибината.
93,4% сте добиле, па нормално дека ќе ги добиете, кога напаѓате 15 на 1. Како изгледа еден типичен ваш викенд?
20 годишни излегуваат во 19 часот кога излегуваат 13-4 годишни деца, чекаат некаде, ќе го препознаат некој копиљ што се сликал на ФБ со маица Комити и ќе го истепаат. И ете ти добиле битка со Комити...
Плус имате голема предност над нас во овие случаи бидејќи вие сте од еден ист регион и секогаш сте во големи групи. Ние сме расцепкани по цело Скопје, и нормално дека во секоја ситуација ќе бидете побројни во нападите бидејќи начекувате поединци од одредени населби кои ја немаат помошта од цела подгрупа во тој момент ;)
И после ќе речете тепани овие, тепани оние...
Ќе чекате 100 души на Бит пазар, ние имаме неколку членови што си одат од таму па ќе ги начекате. Кога одиме во Автокоманда со градски автобуси, што не не нападнете?
Е тогаш само гледате како пички и покажувате средни прсти.
Затоа не е некое големо херојтсво кога член на противничка група ти поминува низ маало и го напаѓаш во однос 20 према 1.
Замисли вие да си одевте накај дома и да требаше од Кисела Вода да поминвате?
Си имате добри услови за крадење реквизити, а НЕМАТЕ МУДА ДА НОСИТЕ РЕКВИЗИТИ ВОН ВАШИТЕ МААЛА. Факт и немој да ми конритрираш за ова...
Оди во Ново Лисиче земи му на некој шал може?
Замисли сите само во маало да си искачавме со реквизити, па кој ќе беше јунак да ни земе реквизит?
Да ни беше стадионот до маало, да немораше цело Скопје да го вртиме.
Оди земете им во Аеродром реквизит на ФА?
Ете они повеќето се од ист регион, како вашата група, кажи колку пати сте ги нападнале?
Нула, пошто нема никогаш да ги начекате во однос 20 на 1.
Плус они носат реквизити во школи, па пак има можност да им земете нешто, а вие једино може до ЗЉМ реквизит да однесете пошто ви е во маало :)
Мисли малце со тоа главата пред да излагаш со проценти ;)

Нерези, Гази Баба два пати итн...
Впрочем кај ќе ве нападнеме кога во последниве 5 години ве немало на 5 утакмици?

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.560
Поени од реакции
29.153

Таа група не е група. Во овој чуден навивачки свет постојат некои правила поточно КОДЕКСИ кои се почитуваат. А, тие што не ги почитуваат не се дел од тој навивачки свет.

Таа група напаѓа деца 50 спрема 1. Излезете вие со реквизити Слога т.е. Шкупи низ парк/град па да видиме што ќе ве снајде.

Таа група не крадел транспарент. Сигурно препотен си се разбудил од сонот.
Таа група битки освојува 50 спрема 1 пак ќе кажам и тоа врз деца ;) Се прашувам зашто 18+ екипата уште не е нападната?
Таа група секогаш е напаѓана коа имало утакмици и коа немало. Поготово кај жабар кошарка коа идевме, а и ако беше со Шкендија коа игравме многу добро знаеш што ве снајде кај жабар, биди муж и стави клип ако имаш од тогаш а не само од преку Вардар коа се деревте само ;)

Член од
27 мај 2011
Мислења
265
Поени од реакции
113
Таа група не е група. Во овој чуден навивачки свет постојат некои правила поточно КОДЕКСИ кои се почитуваат. А, тие што не ги почитуваат не се дел од тој навивачки свет.

Таа група напаѓа деца 50 спрема 1. Излезете вие со реквизити Слога т.е. Шкупи низ парк/град па да видиме што ќе ве снајде.

Таа група не крадел транспарент. Сигурно препотен си се разбудил од сонот.
Таа група битки освојува 50 спрема 1 пак ќе кажам и тоа врз деца ;) Се прашувам зашто 18+ екипата уште не е нападната?
Таа група секогаш е напаѓана коа имало утакмици и коа немало. Поготово кај жабар кошарка коа идевме, а и ако беше со Шкендија коа игравме многу добро знаеш што ве снајде кај жабар, биди муж и стави клип ако имаш од тогаш а не само од преку Вардар коа се деревте само ;)
1. Vie najdovte da zboruvate za kodeksi ? Aj kazi vo ovoj "cuden navivacki svet" koja e taa grupa osven vashata sto kopirala transparent ? A deka ne se kopirale malo morgen, toa ti e celosen plan od vasi postari clenovi (imam i slika koi veruvajte ne se za forum, potocno zemani od mobilniot na vasiot clen )

2. Ova sporedba ti e glupava i sam znaes, rekvizitite ne vi se zemani vo bit pazar ni vo cair, posto ni jas ni nikoj od mojata grupa ne e tolku grup za eden sal / maica (od koi imame mnogu) da pomine cel den u policiska stanica ! Kazi mi koj vas rekvizit padnal u cair ? Site vasi rekviziti se zemani vo takanarecena "vasa teritorija".. A deka sekogas napagame 20 na 1 toa vi e film so koj se opravdate, a veruvam i site vasi "sonarodnici" tuka na forumot vi veruvaat, posto koj gi ebe albancite, ne im odgovara na onie da ja prifakaat vistinata pa normalno ke vi veruvaat vam i na vasite "filmaxhii"..

3. Kolku si siguren za ovaa ? barem za ova nemozes da lazes fala bogu ima i slika kako se zima del od vasiot transparent koj ne se osmelivte da go branite pa se filmiravte so vleguvanje na teren i frlenje kamenja a nasite mozevte (ako sakavte) slobodno da gi cekate nadvor , neli ? :D

4. Sekogas e napagano ? Sekogas e golem zbor, ali ne vi dolikuva vam ! Sekogas vie bevte napagani posle sekoj natprevar pa znaete i vie pred nekolku godini koga bevme vtora liga koj i zosto sakase sostanok da prestaneme da se tepame niz ulica posto sekoj bozji den vi pagaa po 2-3 rekviziti ;)

5. Kaj zabar stvarno ne znam kogo ste napadnale, nasta grupa od 80 dusi bese tamu blokirana od policijata da ne mrdne na nituedna strana dodeka ne doagaat i balistite pa togas da vleguvame u stadion.. Ako ti toa go smetas kako "pobeda" togas ti DEFINTIVNO treba da se lecis, koga celo vreme grupa od 80 luge bese na drugata strana na vardar vie 600+ dusi ne se osmelivte da trgnete natamu togas alal da ti e , od tuka konstatiram kakvi STVARNI MANGUPI STE :D

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
1. Vie najdovte da zboruvate za kodeksi ? Aj kazi vo ovoj "cuden navivacki svet" koja e taa grupa osven vashata sto kopirala transparent ? A deka ne se kopirale malo morgen, toa ti e celosen plan od vasi postari clenovi (imam i slika koi veruvajte ne se za forum, potocno zemani od mobilniot na vasiot clen vice )

2. Ova sporedba ti e glupava i sam znaes, rekvizitite ne vi se zemani vo bit pazar ni vo cair, posto ni jas ni nikoj od mojata grupa ne e tolku grup za eden sal / maica (od koi imame mnogu) da pomine cel den u policiska stanica ! Kazi mi koj vas rekvizit padnal u cair ? Site vasi rekviziti se zemani vo takanarecena "vasa teritorija".. A deka sekogas napagame 20 na 1 toa vi e film so koj se opravdate, a veruvam i site vasi "sonarodnici" tuka na forumot vi veruvaat, posto koj gi ebe albancite, ne im odgovara na onie da ja prifakaat vistinata pa normalno ke vi veruvaat vam i na vasite "filmaxhii"..

3. Kolku si siguren za ovaa ? barem za ova nemozes da lazes fala bogu ima i slika kako se zima del od vasiot transparent koj ne se osmelivte da go branite pa se filmiravte so vleguvanje na teren i frlenje kamenja a nasite mozevte (ako sakavte) slobodno da gi cekate nadvor , neli ? :D

4. Sekogas e napagano ? Sekogas e golem zbor, ali ne vi dolikuva vam ! Sekogas vie bevte napagani posle sekoj natprevar pa znaete i vie pred nekolku godini koga bevme vtora liga koj i zosto sakase sostanok da prestaneme da se tepame niz ulica posto sekoj bozji den vi pagaa po 2-3 rekviziti ;)

5. Kaj zabar stvarno ne znam kogo ste napadnale, nasta grupa od 80 dusi bese tamu blokirana od policijata da ne mrdne na nituedna strana dodeka ne doagaat i balistite pa togas da vleguvame u stadion.. Ako ti toa go smetas kako "pobeda" togas ti DEFINTIVNO treba da se lecis, koga celo vreme grupa od 80 luge bese na drugata strana na vardar vie 600+ dusi ne se osmelivte da trgnete natamu togas alal da ti e , od tuka konstatiram kakvi STVARNI MANGUPI STE :D
Ќе ве видиме вас колкави мангупи сте сезонава ако ви формираат некој клуб од ДУИ.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom