Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.560
Поени од реакции
29.153
Nasiot vodza so vasiot ''heroj'' bile best friends,sto sakase ti sega so mocka da izmies gomna? Ne mi repliciraj ti ne ni te primetuvam vo forumov.
Биле биле и те како, сеа плука по истиот и по неговата група како пи*ка да не кажам. Е тоа го прават сите со името на Комити, а сите излегоа од таму. Шерифување што како на друго место не тука ;)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.895
Биле биле и те како, ама твојот воџа сеа плука по истиот и по неговата група како пи*ка да не кажам. Е тоа го прават сите со името на Комити, а сите излегоа од таму. Шерифување што како на друго место не тука ;)
Брат овој е од Шверцери :icon_mrgr:

Член од
27 мај 2011
Мислења
265
Поени од реакции
113
:pos::pos::pos:
Не не грешка си, они уствари одат со Делии па на сликава ги молат да не ги тепаат :pos:
Не треси глупости жити се, кое лажење го удирате значи ццц
Тројца од сликава ги гледам прв пат во животот. Везе немам кои се.
Тројца се наши членови како што кажав одат на сите битни навивачки случувања во регионов, НА НЕУТРАЛНА.
Еден е наш екс член, избркан чим истетовира Гробари.
Другиот имам слушано дека бил член на ФА или ЦПБ (не сум сигурен на кој од овие две) и истотака е избркан од нивната трибина.
Какви глупости во еден пост леле :pos:
Али ова е врвот:

:ROFLMAO:
Друже поголеми глупости од овие во животов не сум прочитал на форумов.

Кога веќе почна, мора и на вашата група да им дојде редот... :D
Слушам нешто некои од вашиве помлади се палеле на Гробари, незнам може и одат на трибина некогаш :icon_lol:
Ех што дочекавте :icon_mrgr:
Очигледно ти не си ги знаеш добро вашите членови (y)
Плус едно фала не рековте, за против Вардар цела населба ви ја обединивме :icon_lol:

П.с. не сум на факс, денес е неработен ден, а и онака не идам веќе :icon_mrgr:
Mnogu si mi smesen,Barem da napisese nesto sto ke vredese da se replicira.
Nasite clenovi mozat slobodno da se palat po site no ne mozat toa JAVNO da go izrazat zatoa sto nie ebavame majki =)
Dur vie da izlezete so belo znamence da kazete deka se predavate veke ne mozete so nas da izkocite na kraj nema da vi se zablagodarime.

ps : edna naselba dovolna za cel grad.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.895
Значи признаваш дека во Шверцери имате членови што одат со Гробари?:)
Јавно го изразуиваат, ФБ е јавно место веќе :icon_mrgr:

Што да реплицирам квалитетно, кога претходниот пост ти беше лага и глупости во едно...

Член од
27 мај 2011
Мислења
265
Поени од реакции
113
Па да де што не е јасно, Љаљи редовен беше на Запад порано :)
ne te mnozuvam ni so '0'
--- надополнето: 2 јуни 2012 во 18:32 ---
Значи признаваш дека во Шверцери имате членови што одат со Гробари?:)
Јавно го изразуиваат, ФБ е јавно место веќе :icon_mrgr:

Што да реплицирам квалитетно, кога претходниот пост ти беше лага и глупости во едно...
Jas pisav za palenje,od kaj go izmisli sega muabetot za odenje? celo vreme gi menjas muabetite,dosta veke ne mi se prai muabet so tebe i ti si filozof u p.m,covek da ne moze nitu eden pameten od vasa grupa da sretne i da si naprai muabet kako sto treba,znam ima ali za zal tie ne trosat vreme po forumi kako tebe,po forumi trosis vreme zasto tvoite mislenja i idei nit se slusaat nit se prasuvaat vo tvojata grupa,Pa aj tuka treskas adminot tie drugar k.. te boli :) pozz.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.895
Jas pisav za palenje,od kaj go izmisli sega muabetot za odenje? celo vreme gi menjas muabetite,dosta veke ne mi se prai muabet so tebe i ti si filozof u p.m,covek da ne moze nitu eden pameten od vasa grupa da sretne i da si naprai muabet kako sto treba,znam ima ali za zal tie ne trosat vreme po forumi kako tebe,po forumi trosis vreme zasto tvoite mislenja i idei nit se slusaat nit se prasuvaat vo tvojata grupa,Pa aj tuka treskas adminot tie drugar k.. te boli :) pozz.
Мило ми е што признаваш :icon_mrgr:
Не гледам дека давам идеи на форумов, идеите за групата не се за на форум, само ги исправам некоо кои пишуваат лажги за Комити и наши членови,а гледам добро ви иде на другиве групи :icon_mrgr: А на форумов секој чита, малце не ебат медиуми, не ни треба лоша репутација од некои лажговци... Затоа сум тука да ве исправам :icon_mrgr:
Редовен член сум долги години, но не сум во водството и во оние задолжени за разни активности, не ни сакам да бидам, не сум човек што многу се експонира во јавноста :icon_lol:
Од сите тие вашите членови заедно што ги наброја што не пишувале на форуми (незнам каква врска има тоа со муабетиве ЛОЛ) имам едно 30 пати повеќе мечеви однавивано...

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
OJ SUZANAAAAAAAAAAAAA ..............

Opaa zestoko ke bide narednata godina

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Sto se slucilo vo Bitola ??

Vidov deneska nekoj tepani faci (vojvodi) niz Tetovo.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Што си видел бе ти? :tapp:
Дај порасни више еднаш, доста само трчај-лжи муабети на форумов, аман!

Наскоро и појќе слике.
И поздрав до педерчињата битолски, ве чекамо у Тетово да видите што е “домаќински“ пречек.

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
Ај ке ви се умешам измеѓу делии и гробари. Ај малце на нешто МАКЕДОНСКО ако може. Од кај да земам стикери голема количина вардар?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom