- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 461
- Поени од реакции
- 79
Pali se srce pali seee
Ме насмеа сега, за нивната прва екипа,. нема кај нив прва втора екипа.
Бидејќи останатите врска си немаат од животот а камо ли од навивачка култутара, едукација и навивачка светст. албанец и навивање е = на магаре и козметика
Нив ги сметаат за постари Шверцерадоси и од постарата генерација и кај овие седат транспарентите.
Не сфаќаат дека постарата екипа на Комити не се замара воопшто со овие и не ги смета за ништо, а најсмешно е што они мислат дека старата екипа од Комити се итнересира за нив.
Старате екипа до сега на неколку пати се вклучи, еднаш во Чаршија кога им тепавме членови а овие од сликите преку телефон само им даваа инструкции на каде да бегаат. Во сред чаршија кога упаднавме се чудеа, бегаа по дуќани, по бурекџилници, по златари, кој каде се снајде. За 3 минути се испразни цела чаршија, немаше ни трага ни глас од никого. Викнавме неколку За Албанеци гаасна комора, ја испеавме Абре Македонче со надеж дека они ќе се појават да возвратат но залудно беше немаше ни трага ни глас од нив, и освен неколку членови на нивната подгрупа АЛФИ од ЧАИР немаше други да се појават.
П..С. Поздравете го Омер, и кажете му друг пат кога иде во Колосеум, да не носи со себе алфи да го спасуваат, како што го спасија платеници од ДУИ и избега како П**КА НАЈГОЛЕМА кога виде дека сакаме да се пресметаме.
СЛИКИТЕ СЕ ОТСТРАНЕТИ СЕ КОСИ СО ПРАВИЛАТА; ПОКАЖУВАЊЕ ЈАВНО ФАЦИ НЕ Е ДОЗВОЛЕНО...
--- надополнето: Oct 20, 2011 11:20 PM ---
@Samurald во светот на бајките можеш само ти да си ја пушташ секој ден и рано на сабајле по станување и навечер пред спиење. Затоа што во светот на бајките само може да бидете вие вистински ривали со Комити и да се споредувате, и во светот на бајките може само да си мислите дека постарата екипа на Комити се замара воопшто со вас.
Кажано беше и претходно, од секогаш знаете ако сакате да се сретнете со постарата екипа на Комити повелете на состанок еднаш во неделата можете да ги видите истите на добро познато место и време. Напеднете тогаш да ве видам К**ВИ ЕДНИ.
Deri se cel den na internet, te nema zivo nikadee napagaj u cair da te vidam i da vidime koj e picka koj ne ! Daj moli se da ne se aktiviraat pak Shvercerat Kondov i drven da ne se aktivira pak da dojde pa NIKOGAS VEKE TI DA NE ODIS NA TRIBINA kako sto bilo sekogas