Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 август 2010
Мислења
461
Поени од реакции
79
:)

Ме насмеа сега, за нивната прва екипа,. нема кај нив прва втора екипа.

Бидејќи останатите врска си немаат од животот а камо ли од навивачка култутара, едукација и навивачка светст. албанец и навивање е = на магаре и козметика :pos:

Нив ги сметаат за постари Шверцерадоси и од постарата генерација и кај овие седат транспарентите. :)

:)
Не сфаќаат дека постарата екипа на Комити не се замара воопшто со овие и не ги смета за ништо, а најсмешно е што они мислат дека старата екипа од Комити се итнересира за нив.
Старате екипа до сега на неколку пати се вклучи, еднаш во Чаршија кога им тепавме членови а овие од сликите преку телефон само им даваа инструкции на каде да бегаат. Во сред чаршија кога упаднавме се чудеа, бегаа по дуќани, по бурекџилници, по златари, кој каде се снајде. За 3 минути се испразни цела чаршија, немаше ни трага ни глас од никого. Викнавме неколку За Албанеци гаасна комора, ја испеавме Абре Македонче со надеж дека они ќе се појават да возвратат но залудно беше немаше ни трага ни глас од нив, и освен неколку членови на нивната подгрупа АЛФИ од ЧАИР немаше други да се појават.

П..С. Поздравете го Омер, и кажете му друг пат кога иде во Колосеум, да не носи со себе алфи да го спасуваат, како што го спасија платеници од ДУИ и избега како П**КА НАЈГОЛЕМА кога виде дека сакаме да се пресметаме.
СЛИКИТЕ СЕ ОТСТРАНЕТИ СЕ КОСИ СО ПРАВИЛАТА; ПОКАЖУВАЊЕ ЈАВНО ФАЦИ НЕ Е ДОЗВОЛЕНО...
--- надополнето: Oct 20, 2011 11:20 PM ---
@Samurald во светот на бајките можеш само ти да си ја пушташ секој ден и рано на сабајле по станување и навечер пред спиење. Затоа што во светот на бајките само може да бидете вие вистински ривали со Комити и да се споредувате, и во светот на бајките може само да си мислите дека постарата екипа на Комити се замара воопшто со вас.
Кажано беше и претходно, од секогаш знаете ако сакате да се сретнете со постарата екипа на Комити повелете на состанок еднаш во неделата можете да ги видите истите на добро познато место и време. Напеднете тогаш да ве видам К**ВИ ЕДНИ.
Pali se srce pali seee :D
Deri se cel den na internet, te nema zivo nikadee :D napagaj u cair da te vidam i da vidime koj e picka koj ne ! Daj moli se da ne se aktiviraat pak Shvercerat Kondov i drven da ne se aktivira pak da dojde pa NIKOGAS VEKE TI DA NE ODIS NA TRIBINA ;) kako sto bilo sekogas ;)

Комити Ѓорче

СКОПСКИ МАНГУП
Член од
10 август 2011
Мислења
61
Поени од реакции
92
Кој да се пали за вас бе инвалиди :pos:

Да се молам да не се активираат пак Шверцери Кондово ?:) Еве стварно почнав да се молам готово страв ме фати, од тие од Кондово пошто се ептен градски фаци, и навивачки едуцирани.
Готово веќе нема да можам спијам и те молам кажи им да не се активираат тие од Кондово пошто толку од мојот живот :(
Поздрави ги тие и кажи им фамилијата у п**ка на сите по ред, у Ѓорче секогаш го јаделе и ќе го јадат :)

Ајде не ме смеј жити се, во овие вечерни часови.. Shvercerat Kondov :pos:

Што се тие навивачи, или ? :)

Член од
16 октомври 2009
Мислења
90
Поени од реакции
70
Само немојте со Шверери Кондово, ВЕ МОЛИМЕ !

Тие се познати НАВИВАЧИ во светот, нема лабаво со тие. Ве молам средете некако да не се активираат, инаку готово е се распаднавме !!!

;)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.984
Поени од реакции
74.046
Pali se srce pali seee :D
Deri se cel den na internet, te nema zivo nikadee :D napagaj u cair da te vidam i da vidime koj e picka koj ne ! Daj moli se da ne se aktiviraat pak Shvercerat Kondov i drven da ne se aktivira pak da dojde pa NIKOGAS VEKE TI DA NE ODIS NA TRIBINA ;) kako sto bilo sekogas ;)
Прво треба низ Сарај да поминат Кондовци а слушам и таму ви се јавила некоја ривалска навивачка група и тоа од вашиве:icon_lol:
Па ви ги ишкртале сите графити во Сарај...:icon_lol:

Rebelet KF Saraj :pos:

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.060
Вистинскиот навивач се докажува на трибина и на улица, а не тука. И прекинете да се правите мангупи со кажување на инциденти на форуми, после цвикате пред џандарите, ќутете си и не продолжувајте со такви мубаети.

Член од
6 март 2009
Мислења
979
Поени од реакции
853
шверцери пак покажаа дека МОЖАТ И ГИ КРАДАТ реквизите од Комити само на деца и тоа деца околу 14-15 години !
Тоа го докажаа денес на судска .. 2ца стојат тука кај првата чешмичка кај црквата други 5 души се кријат позади автобуската .. и сеа овие двајцата застануваат 4 деца имаа 14 години а ги знам беа денес на утакмицата и им викаат од Комити сте вие и децава се исплашија и им рекоа не сме а едно од децата почна и да бега а овие имаа околу 20 - 25 години и им викаат дај откопчи јакната да видам и ја откопчуваат сите јакната и ништо не најдоа од Комити .. Арно ама приметив едниот имаше маица норд курв ултрас гелзенкирхен и му ја видоа и ништо не му напраија очигледно не разбираат што значи тоа ... Покажаа што се и како се !
Иначе Јас бев на околу 10 15 метри од нив на клупите седев
Поздрав до сите Комити
ЕДЕН Е ВАРДАР

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Оваа слика треба да биде во темата Навивачки трофеи. Таму постирај ја
--- надополнето: Oct 22, 2011 6:44 PM ---
КЦ беше дружина во која имаше деца од сите националности. Којзнае колку реквизити ради нив ни имаат отидено. Има македонци што се дружеа со нив. Ќе купат реквизит и после кај КЦ, и после кај вас;)
И немој да ми кажуваш дека лажам, пошто ништо непотврдено не пишувам;)
Знам само еден ваш член со кој БЕВ во пријателски односи и ми има се кажувано. Нензаев дека е толку истакнат, па на последните неколку меча и на ограда го видов.
Кога беше истепан воџата на КЦ, одма направија против акција. Некој Македонец го издаде еден наш член, каде ќе искочи вечерта и го начекаа и го истепаа...
Другарствата меѓу Македонците и Босанчеросите се тие кои што ви носат реквизити на вас. Ем го издаваат нашето движење, ем ви купуваат маици за нас...
;)
Абе овие КЦ се "КЛИНЦИ ИЗ ЧАИРА", за нив ли се мисли? Знам за нив дека идат заедно на трибина и со Шверцери и со Комити. За прославата на 20 годишнината на Комити 2007 присувствував на Запад и после еден другар ми кажа дека биле на Запад дури имало Албанци, заедно со Македонци и Босанчероси и пееле комитиски песни:pos::pos::pos:(незнам колку е ова точно ама имам слушано таков муабет) ваљда да не бидат забележани.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.296
Поени од реакции
18.303
па кц ми е уште мистерија..македонци албанци и босанци у иста екипа..Македонциве идат и пеат смрт за каури со шверцери,а па овие беа со цпб на првото дерби и пееа албанска полиција и остало..Парадокс..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom