Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.983
Поени од реакции
74.034
Им имаат една земено :)
Во 65-ка, ама не од поважните членови. Борба 7 на 1, после мечот Вардар-Шкендија лани...
Дечкото одбил да им ја даде, и храбро се борел и не им ја давал. Сепак го совладале после три-четири групни напади...

Член од
6 август 2010
Мислења
461
Поени од реакции
79
Им имаат една земено :)
Во 65-ка, ама не од поважните членови. Борба 7 на 1, после мечот Вардар-Шкендија лани...
Дечкото одбил да им ја даде, и храбро се борел и не им ја давал. Сепак го совладале после три-четири групни напади...
Pozdravi gi tie deckite vo 45 vcera ;)

Zosto nikogas nikoj od nasite ne se zalel od vasive FAMOZNI akcii, sekoj natprevar tepate nasi, duri i ste zele rekviziti ali ne se za vo javnost, dali i nekoj transparent ste ni zele a nie ne znaeme ? Daj prekini veke so filmovite u pm, dosaden si !
--- надополнето: Oct 20, 2011 4:19 PM ---
Правите Чентовци не губат мајци, Шверцери знаат кој се правите Чентовци, поздрав :D
Mislis znaat pravite centovci koj e zeton ;) pozdravi gi ;) osobeno b...n sprinterot :D

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.059
Шпринтерот у неколку наврати ви докажа кој е кој, немам намера овдека да докажувам кој е кој, само поздрав од Амбасадор како поминавте ви текнува ? :sneaky:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.983
Поени од реакции
74.034
Pozdravi gi tie deckite vo 45 vcera ;)

Zosto nikogas nikoj od nasite ne se zalel od vasive FAMOZNI akcii, sekoj natprevar tepate nasi, duri i ste zele rekviziti ali ne se za vo javnost, dali i nekoj transparent ste ni zele a nie ne znaeme ? Daj prekini veke so filmovite u pm, dosaden si !
[
А кој рече дека сте вие во прашање?:D

Па вие не сте реални, кој е крив што не признавате...

Кои се тие во 45?
ЦПБ?

Член од
6 август 2010
Мислења
461
Поени од реакции
79
А кој рече дека сте вие во прашање?:D

Па вие не сте реални, кој е крив што не признавате...

Кои се тие во 45?
ЦПБ?
Osven so nas, so nituedna druga grupa ne se tepate niz skopje be daj ne me zaebavaj :D koj ke ve tepaat pirati ? :D

Sto da priznavame ? Vasite filmovi ? daj ne me zaebavaj !

Ne ne, vasi clenovi ;)
--- надополнето: Oct 20, 2011 4:53 PM ---
Шпринтерот у неколку наврати ви докажа кој е кој, немам намера овдека да докажувам кој е кој, само поздрав од Амбасадор како поминавте ви текнува ? :sneaky:
Sto dokazal on be ? HAHAHAHAHHAHAHAHA
Koga toa kaj ambasador ?

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.983
Поени од реакции
74.034
Osven so nas, so nituedna druga grupa ne se tepate niz skopje be daj ne me zaebavaj :D koj ke ve tepaat pirati ? :D

Sto da priznavame ? Vasite filmovi ? daj ne me zaebavaj !

Ne ne, vasi clenovi ;)
--- надополнето: Oct 20, 2011 4:53 PM ---

Sto dokazal on be ? HAHAHAHAHHAHAHAHA
Koga toa kaj ambasador ?
АБе сега....
Тие ако не знаеш, тоа не значи дека не го правиме тоа. Пирати се можеби, што знаеш :D
Па не признавате ништо вие. Според вас, вие сте тие кои цело време шетате низ градов со реквизити, а ние ви се тргаме од патот за да поминете и ви ги предаваме маиците во знак на почит.
Што да ти набројувам? Моткоросот? Амбасадор позади стара железничка?
Еден ваш член од Студеничани беше во болница после мечот со Силекс, така?;)
Ама увек тие што се тепани не се ваши членови :D
Вие сте тие што си правите филмови.
Рамстор да не ти го спомињам?:D
Бар ти лично осети пред една година и можеш да бидеш благодарен што се случи пред кале, па не знаевме дека не си од обичните;)
Јадеме ќотек и ние, ама и вие. разликата е што не носите реквизити па да ги губите, а тоа е веќе ФАКТ!!!
Ете јас си признавам дека имам јадено ќотек од тој што си го спомнал горе, једини пат кога сум јадел ќотек од член на Шверцери...:)

Член од
6 август 2010
Мислења
461
Поени од реакции
79
АБе сега....
Тие ако не знаеш, тоа не значи дека не го правиме тоа. Пирати се можеби, што знаеш :D
Па не признавате ништо вие. Според вас, вие сте тие кои цело време шетате низ градов со реквизити, а ние ви се тргаме од патот за да поминете и ви ги предаваме маиците во знак на почит.
Што да ти набројувам? Моткоросот? Амбасадор позади стара железничка?
Еден ваш член од Студеничани беше во болница после мечот со Силекс, така?;)
Ама увек тие што се тепани не се ваши членови :D
Вие сте тие што си правите филмови.
Рамстор да не ти го спомињам?:D
Бар ти лично осети пред една година и можеш да бидеш благодарен што се случи пред кале, па не знаевме дека не си од обичните;)
Јадеме ќотек и ние, ама и вие. разликата е што не носите реквизити па да ги губите, а тоа е веќе ФАКТ!!!
Ете јас си признавам дека имам јадено ќотек од тој што си го спомнал горе, једини пат кога сум јадел ќотек од член на Шверцери...:)
1 bold : Daj mi nekoj post kaj sme rekle deka celo vreme se setame niz grad ? Priznavam ne e taka, ali ne deka se plasime, a deka niz cair ne se setame, malo morgen toa :D
2 bold : Za ova sega od vas slusam deka ste tepale nekoj tamu :D
Za clenot od studenicani ne znam , ali neka bide taka , kojznae nemozam da tvrdam deka ne bilo taka zatoa nema da zboruvam za toa :D

A sto ako go spomnesh ramstor ? Sto se desilo tamu ? Da ne me tepal nekoj slucajno ? :D Rasprasaj se ubavo prvo pa posle zboruvaj ;) se sretnavme i drugiot den nie zatoa ne se prai deka sve znaes, ne se pisuva sve tuka :D izlezi malce setaj, ostaj go kompjuterot malce :D
Jas uste se setam nasekade :D ako ne ti, drugi vasi clenovi me imaat videno cesto ;) barem za toa ne znaes podobro od mene zatoa tuka barem ne se praj pameten :)

A koj vi e kriv sto sekoj vtor den se setate so rekviziti a nemozete da gi pranite tie ? Pa koga gi gubite NIE SME KRIVI STO NE SE SETAME NIZ VASITE MAALI ZA DA NI ZEMETE REKVIZITI I VIE ? Edna rekvizita samo ni e zemena, i si znaat oni kako dosle do toj sal, ako nasite akcii se pickarski sto ke kazes za zemanjeto na toj sal ?!

Retki se tie sto ne go custvuvale kotekot na Zeton :P

bootboy

Skopje Bootboys!!!
Член од
29 декември 2008
Мислења
624
Поени од реакции
346
Што да ги прашаме, тоа што сте киднале, а сте биле 4 на 4, и сте им викале дојдете на Бит Пазар? Гледате кој се качува во кој автобус и се јавувате на телефони да се качат на Бит Пазар бе, пичкишта невидени сте. Ете сте биле 4 на 4, зошто сте киднале?

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
447
1 bold : Daj mi nekoj post kaj sme rekle deka celo vreme se setame niz grad ? Priznavam ne e taka, ali ne deka se plasime, a deka niz cair ne se setame, malo morgen toa :D
2 bold : Za ova sega od vas slusam deka ste tepale nekoj tamu :D
Za clenot od studenicani ne znam , ali neka bide taka , kojznae nemozam da tvrdam deka ne bilo taka zatoa nema da zboruvam za toa :D

A sto ako go spomnesh ramstor ? Sto se desilo tamu ? Da ne me tepal nekoj slucajno ? :D Rasprasaj se ubavo prvo pa posle zboruvaj ;) se sretnavme i drugiot den nie zatoa ne se prai deka sve znaes, ne se pisuva sve tuka :D izlezi malce setaj, ostaj go kompjuterot malce :D
Jas uste se setam nasekade :D ako ne ti, drugi vasi clenovi me imaat videno cesto ;) barem za toa ne znaes podobro od mene zatoa tuka barem ne se praj pameten :)

A koj vi e kriv sto sekoj vtor den se setate so rekviziti a nemozete da gi pranite tie ? Pa koga gi gubite NIE SME KRIVI STO NE SE SETAME NIZ VASITE MAALI ZA DA NI ZEMETE REKVIZITI I VIE ? Edna rekvizita samo ni e zemena, i si znaat oni kako dosle do toj sal, ako nasite akcii se pickarski sto ke kazes za zemanjeto na toj sal ?!

Retki se tie sto ne go custvuvale kotekot na Zeton :P
na pickarski akcii pickarski se vraka ...
http://www.youtube.com/watch?v=235LtO8FvJk
pozdrav do padnatata rekvizita ;)

Член од
6 август 2010
Мислења
461
Поени од реакции
79
Што да ги прашаме, тоа што сте киднале, а сте биле 4 на 4, и сте им викале дојдете на Бит Пазар? Гледате кој се качува во кој автобус и се јавувате на телефони да се качат на Бит Пазар бе, пичкишта невидени сте. Ете сте биле 4 на 4, зошто сте киднале?
3 na 4, 4 na 4 bevme koga stignav jas, pa otidoa nakaj vero :D pa se kacea na 45, zosto ne zastanaa tamu 4 na 4 odevme iako imaa noz a nie bevme so goli race :D ako si bil, golema picka si, ako ti kazel, neka ti kazaat ubavo, a ne kako im odgovara ;)
--- надополнето: Oct 20, 2011 5:43 PM ---
na pickarski akcii pickarski se vraka ...
http://www.youtube.com/watch?v=235LtO8FvJk
pozdrav do padnatata rekvizita ;)
Da ne vi fali nesto ? :D

Samo da znaete, odmazdata doprvo pocnuva :D

bootboy

Skopje Bootboys!!!
Член од
29 декември 2008
Мислења
624
Поени од реакции
346
Сте бегале, па си дошол ти како Рамбо и они киднале, па и нож имале, браво. :icon_lol:
Немој да лажеш, сте бегале ко пички и сте ги викале да дојдат на Бит Пазар, затоа што, како што реков, таму сте повеќе и гледате кој како се качува во бус и вртите телефони да се качат во бусот и да нападнат, попичкарски од тоа нема.

Член од
6 август 2010
Мислења
461
Поени од реакции
79
Сте бегале, па си дошол ти како Рамбо и они киднале, па и нож имале, браво. :icon_lol:
Немој да лажеш, сте бегале ко пички и сте ги викале да дојдат на Бит Пазар, затоа што, како што реков, таму сте повеќе и гледате кој како се качува во бус и вртите телефони да се качат во бусот и да нападнат, попичкарски од тоа нема.
Zosto begaa togas ? Sam ostanav zosto ne napadnaa ? 4 bea ? Zosto ne napadnaa kaj sudot ? koj e tuka picka ? daj ne lupaj gluposti preku k*r mi e od vas veke !

bootboy

Skopje Bootboys!!!
Член од
29 декември 2008
Мислења
624
Поени од реакции
346
Не бе, они ги бркале тие другите 3-ца, со тебе несакале ништо да си имаат, опасен си бил многу. :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom