Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.156
Поени од реакции
2.755
Абе мене ме заболе дека некој ми лајкнал пост, мене ми е, одат да ја бодрат Македонската репрезентација, не Вардар ! Ако си платиле сами пат тогаш во ред нека се рекламираат, нека се "фалат" дека ете тие пошле за разлика од другите, ама кај и даваат на гаге пат ......
Добро бе извадиле еден шал и еден дечко со маица комити и одма го потиш тука.Не те видов да пишеш нешто за лозари со толкав транспарент што извадија.

Член од
12 јуни 2011
Мислења
551
Поени од реакции
297
Добро бе извадиле еден шал и еден дечко со маица комити и одма го потиш тука.Не те видов да пишеш нешто за лозари со толкав транспарент што извадија.
И ти си во право и лозари ја направија педерската, али пак види тие беа на првите натпревари кога Македонија и не беше баш нешто, односно, за време на првите стапки кон тоа што е сеа, а Комитиве кога видоа дека станува интересно први беа, башка незнам дали за лозари имаше платен пат...? Сеедно, било шо било, не се контрам појче за неколку шалови сепак сме си наши. (y):D

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.741
Поени од реакции
21.355
Ајмо да подгрееме атмосвера !!!!!

http://vest.com.mk/default.asp?ItemID=9242A28897589549AC04913689C2C8F3

Патетика ?

p.s. да не заборавиме, нашите кошаркари ја пееја оваа песна во автобус и идеше на сите национални телевизии .. после тоа оваа се јави со колумна !!!

Член од
30 јуни 2011
Мислења
322
Поени од реакции
196

Патетика ?

p.s. да не заборавиме, нашите кошаркари ја пееја оваа песна во автобус и идеше на сите национални телевизии .. после тоа оваа се јави со колумна !!!
Што можеш да очекуваш од пореметени новинари?Научно е докажано дека новинарите незнаат ни Н од навивање.Каков ли само успех направивме,штета што само некој мора да се напрае паметен и да стави отров место сол во манѓата.:)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Би ја тепал жими мајка, ако е женско. Ја мрзим од дното на душава, а со ова што го пиша уште појќе. Крв да сере!

Член од
6 мај 2010
Мислења
189
Поени од реакции
15
Идиоти бе, па гледам на излези момче и ред други извадоа шал од комити, па и блузи од ФА. ИДИОТИ ! партиски марионетки ! Мрш, никаков респект за ( дел ) од нашите шо заминаја таму ![/quot

Ti moze do pred prvenstvoto si setal so nekoj dres na nekoja nasa komsiska reprezaentacija, pa sega najde da pisuvas za komiti ili f.a vojvodi ili gemigjii veles deka nosele obelezja sto ima toa veze.
--- надополнето: Sep 17, 2011 7:29 PM ---
Абе мене ме заболе дека некој ми лајкнал пост, мене ми е, одат да ја бодрат Македонската репрезентација, не Вардар ! Ако си платиле сами пат тогаш во ред нека се рекламираат, нека се "фалат" дека ете тие пошле за разлика од другите, ама кај и даваат на гаге пат ......
sto ima veze sega vadenjeto na salovi so patot dali bil gaga ili ne, izgleda ti nemase sansa da bides del od istoriskiot natprevar, pa sega ke pisuvas sekoj si ima svoe pravo se dodeka nema nekoj dogovor megju grupite pa togas.
Do pred nekoe vreme na stadion,sala idea vo dresovi na srbija,hrvatska,anglija pa togas ne se krevase volkava prasina sega najde ti da kazuvas, i ne se sekiraj ke ides gaga slednoto prvenstvo :))

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
vo makedonija vo sekoja navivacka grupa ima neli po nekoja,ako ne i po povekje "jaki" ekipi.
sekoja od ovie ekipi e "najjaka" vo svoeto trlo,a duri nekoi se samoproglasuvaat za "najjaki" vo gradot.
del od takvite "ekipi" se najdoa i vo avionot za litvanija,pa se jacaa megjusebno,pa pukna bruka makedonska.
inaku po pravilo niedna makedonska navivacka "jaka ekipa" se nema vo zivotot isprobano protiv stranski kvaliteten navivacki protivnik na fajtersko pole,zatoa sto ishodot bi bil poguben po nea.
...na plostad izleze narod neznam kolku iljadi(mnogu,premnogu),ako za arno,za ubavo neka e!
i se e ova so kosarkarive e super,presuper,jako,prejako,istorija se pisuva i sl. deckite se vistinski sportski heroi!
i slucajno vo celava euforija mi tekna na nastanite na kaleto vo skopje.
pa si rekov sam vo sebe...KAJ BESE SIOT OVOJ NAROD(ili del od nego)TOGAS DA POKAZE KOI SME I STO SME!
e moja radosna i zalna makedonijo...
tuku,se sekjavate li na,ne tolku odamna izreceniot oficijalen stav na edna navivacka grupa od skopje koja javno soopsti deka ne ja interesira bodrenjeto na makedonskata kosarkarska reprezentacija i deka za nea e biten samo nivniot klub...i se taka do prvite ponudeni gaga mesta vo avionot za litvanija kade se nacrtaa 15-20 nivni clenovi.
kratkata kolektivna memorija e glavna odlika na ovoj narod,pa od tamu ne treba da cudi i ova pogazuvanje na sopstveniot oficijalen stav(zbor)na doticnite.
bitno e deka nasite tifo grupi funkcioniraat po site net-ultra-hools svetski navivacki pravila i se del od golemata ultra-svetska tifo scena.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
ok sve u red kako i da e ne bese momentot da se tepate megju sebe !
ke imavte moznosti niz grad da se tepate no kako i da e mi interesira kakvi odnosi imat Komiti so CPB ? ili Komiti so FA ?
За ова си скроз во право.Барем не во авион.
--- надополнето: Sep 17, 2011 9:00 PM ---

Патетика ?

Оваа Секуловска е за бесење.Едно од најгнасните суштества шо излегло на телевизија.

Во врска со 'тепачката' ,ете се смириле дечките ,а такви ситуации не се контролирани.Ама после се држеа јако со цела сала и гнасното обезбедување во фрките со знамето!
За разлика од тие 400 со Шпанија кои од втора четвртина не се слушнаа.Без разлика на се требаше пак да изберат патници од навивачките групи.Вака беа 80% луѓе кои отидоа за да стават по некоја слика на ФБ.А таму се понашаа театарски!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Што сакате бе од идиотка која не стапнала на стадион/сала а се прашувам ко прво и дали навива за некој тим воопшто. Али ај оваа што пишала, туку гледам и поголема маса на народ се сложува со мивкава. Лошата страна на успехов на кошаркариве (мразам што кажувам вакво нешто ама ме испровоцира оваа) е само што се наполнивме со квази навивачи што почнаа да гледаат спорт после мечот со Грција па сега им пречат навивачките песни. Што треба да се пее на стадион/во сала? Рацинови елегии?

Ај некој ако има контакт со овцава нека и го прати линков

http://en.wikipedia.org/wiki/Ten_German_Bombers

Не ми е криво што трола оваа, туку што поширокава маса и верува и ги прават навивачиве криминалци и стока од народ.

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Што се замарате со Билјана Секуловска, таа кога беше уште во А1, она и неколку нејзини новинари јадеа гомна за навивачките групи во Македонија, и не само 1 или 2 пати туку 1001 пати така да нема што да се чудите. Така да нејзините "бисери" од нејзината уста беа највеќе упатени кон Комитите.

Имам еден поздрав за неа, малце преправена:

Аеденннннннннн, предавничка телевизија, лагаче вас сваки дан
Билјана Секуловска, Билјана леееее, никада не јебе сеееееее
нико неќе да ја јебе зато плјуе навијачеееееееееееее

Инспирација од

хахахахаха, поздрав до сите навивачки групи во Македонија, македонски и албански
--- надополнето: Sep 18, 2011 10:55 AM ---

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.827
Поени од реакции
40.207
Еј стварно преку кур од вакви новинари/ки. Во Македонија ако си непознат новинар, единствен начин да станеш познат е да плукаш по навивачките групи, да мрсиш мадиња, да пишуваш разно разни колумни, а ако сакаш да стигнеш на врвот, тогаш анализирај и тумачи навивачки песни, како тие имале националистички, шовинистички пораки. Кажувај како треба да се навива, или ОДРЖУВАЈ ЛЕКЦИИ ПО НАВИВАЊЕ НА НАВИВАЧИТЕ,(секако се подразбира никогаш да не отидеш на стадион или во сала, на спортски натпревар). ПРЕКУ КУР.

Член од
8 декември 2010
Мислења
511
Поени од реакции
131
aj neka ni e cestita uste edna novo formirana navivacka grupa na novo formiraniot klub FK LABUNISTA inaku imeto na grupata e "GMECARI"

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
aj neka ni e cestita uste edna novo formirana navivacka grupa na novo formiraniot klub FK LABUNISTA inaku imeto na grupata e "GMECARI"
Баш ради ова што навивањето стана тренд и секој шизик што сака да биде cool си праи своја навивачка група немаме тифо-култура и секоја навивачка група од инсотранство може да не „згмечи“. Секое добро Гмечари!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom