Навивачки видеа

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
А што е работава? Колку што знам он им е нов тренер и ова беше претставување. Глуп потег...
Претходно кога беше тренер во Лудогорец имаше изјава дека уште од мал е фан на ЦСКА Софија, прво навивачите од Левски побараа самоволно да ја слечи тренерка откако одби се деси то шо се деси на клипот("Губи се одовде ти незаслужуваш да го водиш нашиот клуб"). Цска и Левски се лути ривали очигледно е поради таквата изјава дека не го сакаат баш многу овие од Левски. Барем така читам на останатите форуми.

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Член од
26 ноември 2012
Мислења
57
Поени од реакции
27
Дали на 13:02 лево во црниот дукс типот е тој кој го мислам или ептен ногу ми личи и ми се причинува!!?:confused::icon_mrgr: ама мислам дека сум во право ај нека провери уште некој па нека ме потврди или демантира. Не споменувам имиња но тие што ја пратат нашата тифо-сцена ќе го препознаат како главен на една наша кошаркарска навивачка група.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576

Ептен тазе,од вечерва

Варвари ги напаѓаат Гејт 4 во Подгорица.
Овие па циганиве само на домашен терен се јаки,а у гости го примаат од кој стигнат (на Гејт 4 мислам)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Па овие Варвари не се излези од Црна Гора бе, што напад Гејциве дојдоа 50 души со еден бус, останатото се беа Гробари од Црна Гора, Едвај чекаат нешто со Гробари и Делије да биде поврзано да се пише за нив, по клошари од Варвариве нема.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.969
Поени од реакции
15.226
Дали на 13:02 лево во црниот дукс типот е тој кој го мислам или ептен ногу ми личи и ми се причинува!!?:confused::icon_mrgr: ама мислам дека сум во право ај нека провери уште некој па нека ме потврди или демантира. Не споменувам имиња но тие што ја пратат нашата тифо-сцена ќе го препознаат како главен на една наша кошаркарска навивачка група.
Toj e :)

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520

Ептен тазе,од вечерва

Варвари ги напаѓаат Гејт 4 во Подгорица.
Овие па циганиве само на домашен терен се јаки,а у гости го примаат од кој стигнат (на Гејт 4 мислам)
хаха ова е добар напад? фрлаат од 50 метра и после бегаат дома????? БББ да, ги нападнаа добро ама ова ако е напад уште за фалење е :)

Kajgana Shop

На врв Bottom