- Член од
- 16 јули 2007
- Мислења
- 12.498
- Поени од реакции
- 4.072
Тоа заCaroj oti ne e videno do sega aj mu gi slekvaa dresojte zemaa posle porazi na trenizni ova ona ama vaka na pres da mu vlezis i da mu go slecis dresot(gol da go ostavis) pred kameri![]()
![Секоја чест :cuc: :cuc:](/styles/default/xenforo/emot/cuc.gif)
Тоа заCaroj oti ne e videno do sega aj mu gi slekvaa dresojte zemaa posle porazi na trenizni ova ona ama vaka na pres da mu vlezis i da mu go slecis dresot(gol da go ostavis) pred kameri![]()
Претходно кога беше тренер во Лудогорец имаше изјава дека уште од мал е фан на ЦСКА Софија, прво навивачите од Левски побараа самоволно да ја слечи тренерка откако одби се деси то шо се деси на клипот("Губи се одовде ти незаслужуваш да го водиш нашиот клуб"). Цска и Левски се лути ривали очигледно е поради таквата изјава дека не го сакаат баш многу овие од Левски. Барем така читам на останатите форуми.А што е работава? Колку што знам он им е нов тренер и ова беше претставување. Глуп потег...
Дали на 13:02 лево во црниот дукс типот е тој кој го мислам или ептен ногу ми личи и ми се причинува!!?
Toj eДали на 13:02 лево во црниот дукс типот е тој кој го мислам или ептен ногу ми личи и ми се причинува!!?ама мислам дека сум во право ај нека провери уште некој па нека ме потврди или демантира. Не споменувам имиња но тие што ја пратат нашата тифо-сцена ќе го препознаат како главен на една наша кошаркарска навивачка група.
хаха ова е добар напад? фрлаат од 50 метра и после бегаат дома????? БББ да, ги нападнаа добро ама ова ако е напад уште за фалење е
Ептен тазе,од вечерва
Варвари ги напаѓаат Гејт 4 во Подгорица.
Овие па циганиве само на домашен терен се јаки,а у гости го примаат од кој стигнат (на Гејт 4 мислам)