Навали народе на ваучерите на владата

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
Јас сум на правен во Скопје сега последна година и запишувајќи се денес од таа жената што работи во студентски прашања ми рече дека ке немало ваучери за сите вика дали ке имало само за 100 студенти на мојот факултет се надевам дека греши на големо дека голема мешаница и нервоза ке се створи ако нема ваучери за сите.Се надевам дека и она грешела.
јас нешто слично наслушнав: дека ќе пуштеле значително помалце ваучери, а за распоредувањето на истите, незнам ништо...
ако нема за сите, ЌЕ ПРОТЕСТИРАМЕ! една работа ќе напраат ко шо треба, една шанса ми се пружа да "ќарам" од глупавава држава на која што редовно ги плаќам сите давачки и уште да не зеам ваучер?!
ќе им ебам се мило, мамата нивна.
а за бруцошите:ебати гуштерите, они ќе ми бараат ваучер-не било фер. стигни до кај мене, па можда ќе добиеш. ар-тардс.

ВАУЧЕР ЗА СЕКОЈ - СЕКОЈ ЗА ВАУЧЕР!

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
И јас слушнав дека ќе пуштеле помалце ваучери од потребните.:(

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Aко биде вака како што читам во последниве два поста ќе си дојде на моето дека ова е само уште едно големо срање :icon_lol:

Sebastian

Too weird to live, too rare to die
Член од
26 јануари 2007
Мислења
606
Поени од реакции
9
Зема некој денес ваучер?
Ја не. Од понеделник рекоа на студентски прашања.

Toto_

P.H.D
Член од
27 април 2007
Мислења
65
Поени од реакции
1
Не ми се верува да нема да има доволно ваучери зашто владата е свесна македончето дека може да убие за 200 денара а не за 200 евра. :):)

cYb3rc0re

~ место за реклама
Член од
3 мај 2005
Мислења
914
Поени од реакции
170
Јас дознав дека за 1 испит нема да можам да земам ваучер.

Требаше да си го полагам тој лесниот, а не да го оставам за другпат...

:zid:

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Јас зедов денес ваучер на факултетот во Охрид.Хаос беше.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
На технички Битола рекоа дека од понеделник ке давале...
А како што слушам, барале да бидат чисти сите години до сега што си ги слушал.

А ако нема ваучер за сите, нека си ебат матер. Или нека даваат за сите или нека не даваат за никој. Ако биде да биде, а не се заебаваат да се тепаме за безвеза.
А којзнае какви машинерии ке се купат со тие 200 евра.

Sebastian

Член од
26 јануари 2007
Мислења
606
Поени од реакции
9
Јас зедов денес ваучер на факултетот во Охрид.Хаос беше.
И, како, што е процедурата? Дај пиши. Треба ли освен индекс и лична карта нешто друго да се носи на факултет?
Земаа ли сите што се четврта/последна? Имаше ли за сите? Инфо, плс.

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
на штул, колку што знам, немало! незнам ни кога ќе почнат. реков, ако се посерат нешто, ќе штрајкувам! -))

Toto_

P.H.D
Член од
27 април 2007
Мислења
65
Поени од реакции
1
На Штул какви са дива лига некој таму ке си 'закачи' пет-шест ваучера од чичкому/теткаму :):):)

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
И, како, што е процедурата? Дај пиши. Треба ли освен индекс и лична карта нешто друго да се носи на факултет?
Земаа ли сите што се четврта/последна? Имаше ли за сите? Инфо, плс.
За подигање треба индекс и лична карта.Некои ги немаше на список и им рекоа за утре сабајле да земат.Дали имаше за сите не знам.

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.507
Поени од реакции
14.693
Вие сте барем добри,имате некакви информации,на филолошки(на универзитетот),до пред некој ден викаа дека немаат поима уште ништо не стигнало кај нив.Или па ги мрзеше да работат,беше крај на смена:tapp:

Sebastian

Член од
26 јануари 2007
Мислења
606
Поени од реакции
9
Вие сте барем добри,имате некакви информации,на филолошки(на универзитетот),до пред некој ден викаа дека немаат поима уште ништо не стигнало кај нив.Или па ги мрзеше да работат,беше крај на смена:tapp:
Мене Зоки (шефот на студентски) денес ми рече дека од понеделник ќе почнале да ги даваат.

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.507
Поени од реакции
14.693
Мене Зоки (шефот на студентски) денес ми рече дека од понеделник ќе почнале да ги даваат.
Па зарем мора за секое едно нешто да одиме Зоки да го прашаме,зошто земаат оние плата:toe:Патем фала за инфо.

Kajgana Shop

На врв Bottom